Gość ferstel Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 @ PodlaSkyy [P] Od kiedy jesteś Administratorem forum? [O] Ojjj.. To było dokładnie - 2 Sierpnia 2019 [P] Lubisz oglądać filmy akcji? [O] Lubię, zależy jaka obsada itp [P] Od kiedy zajmujesz się grafikami np. avatarami? [O] Już od 4 lat [P] Ulubiona osoba na forum? [O] Nie mam danej ulubionej osoby.. [P] Skąd nazwa "ferstel"? [O] Początkowo miało być fersteel, ale jednak zostało przy jednym "e". @ Mrs.Fuksiara [P] Czy jest coś, czego się boisz? [O] Hmm..Jedynie wysokości ( lęk wysokości ) [P] Czy jest coś, czego byś nie zrobił? [O] Nie myślałem nad tym jeszcze, więc nie mam chyba takiego czegoś [P] Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? [O] Wszystko zrobione przez moją dziewczynę [P] Jakie są Twoje wymarzone wakacje? [O] Spokojne wakacje w domku nad jeziorkiem ze swoją drugą połówką [P] Gdybyś miał 2 minuty na spakowanie się, to co byś ze sobą zabrał? [O] Ubrania, bielizna, ładowarka, telefon, portfel. Jedzenie sobie kupię [P] Skoczyłbyś na bungee? [O] Myślałem nad tym, ale nie mam kiedy tego zrobić xd [P] Widziałeś kiedyś spadajacą gwiazdę? [O] OCZYWIŚCIE!! I nawet pomyślałem o czymś i to się spełniło. @ Sysia ;* [P] Lubisz dzieci? [O] Tak [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Skończenie studiów, znalezienie pracy, zrobienie tytułu sędziego zawodów [P] Co chciałbyś osiągnąć na forum? [O] Chyba osiągnąłem wszystko co mogłem ze swoim doświadczeniem. Znaczy... z dnia na dzień rozwijam się coraz bardziej ale co będzie w przyszłości to się okaże! [P] Masz zwierzątko? [O] Mam kota! Puśkę! [P] Co najgłupszego zrobiłeś w życiu? [O] Na to pytanie też nie mam odpowiedzi. Bo nie zrobiłem niczego takiego. [P] Co Ci się ostatnio śniło? [O] O kurde, nie pamiętam tego hahah XD [P] Jakie są Twoje ulubione lody? [O] WSZYSTKIE!!!!! [P] Jaki film ostatnio obejrzałeś? [O] Blade : Wieczny Łowca [P] Potrafisz tańczyć? [O] Ja?! Oczywiście! [P] Jaki alkohol lubisz? [O] Jakieś piwko, wino, wódki też spróbuję haha [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] Jakiej zupy nie lubisz? [O] Chyba takiej nie mam. Jedynie z marchewką z zamrażarki... Taka dziwna jest haha [P] Z kim masz kosę na sieci? [O] Myślę że z nikim [P] Twoja ulubiona nutka? [O] [ KLIK ] [P] Kiedy pójdziesz do pracy? ? [O] Jak skończę studia Nominowana kolejna osoba to: @ Terrorist Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67050-63-odpowiedzi-ferstel/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Świetne odpowiedzi! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67050-63-odpowiedzi-ferstel/#findComment-319116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi