Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6
    • Nowy ONLY DD2 - PRACE
    • 51.77.39.131:27016
    • 0 / 32 graczy
    • mapa:

as_oilrig

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa as_oilrig
        • Protokół source
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 1
  • Counter-Strike 2 Counter-Strike 2
    • Nowy Only Mirage
    • mirage.csowicze.pl
    • 1 / 20 graczy
    • mapa:

de_mirage

• Właściciel:

• Minecraft Minecraft
    • MC - Survival - (1.21.4/5)
    • mc.csowicze.pl
    • 0 / 30 graczy
    • mapa:

world

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa world
        • Protokół gamespy3
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 3
  • Teamspeak 3 Teamspeak 3
    • Nowy TS3 - Csowicze
    • ts3.csowicze.pl
    • 3 / 32 graczy
    • Właściciel:

• Właściciele
        • Protokół teamspeak3
        • Procentowe wypełnienie 9%
        • Najwięcej graczy 3
  • Discord Discord
    • DC CSowicze
    • Kliknij przycisk Połącz
    • 46 / 46 graczy
    • Właściciel:

• 9 Wszystkich serwerów
  • 73 / 282 Wszystkich graczy
  • 26% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick gracza składającego skargę: promyk

Nick gracza oskarżonego: Ksiadz W Swoim Rodzaju

Powód skargi: kill za rzekomo nieudane wykonanie polecenia.

Przechodząc do sedna, wyglądało to tak, że piękny admin Ksiądz W Swoim Rodzaju podczas swojego prowadzenia wydał polecenie aby wejść na wieże i wykonać prosty skok do wody (można było używać skoków), tak więc owy skok wykonałem przy czym, w powietrzu używając mojego podwójnego skoku z VIPa trafiłem idealnie do wody bez żadnego problemu. Oskarżony zabił mnie za to, że podobno widział jak upadłem na ziemie i przebiegłem sobie do tej wody co jest w ogóle jakąś abstrakcją. Pół serwera widziało moje wykonanie i kilka osób pisało, że trafiłem normalnie. Ja po tym jego killu na mnie wszedłem w dyskusje z nim bo próbowałem wyjaśnić mu to, na spokojnie, bez żadnej kłótni. Na co on odpowiedział, że mam go nie wkurzać i że on wszystko widział. Nie chciał na spokojnie tego wyjaśnić tylko powiedział, że jak coś mi się nie podoba to mam pisać skargę, tak więc jestem zmuszony żalić się w tym temacie. Po drodzę jeszcze mnie straszył banem co jest mega śmieszne. Jeżeli mogę wydać swoją opinie to owy adminek nie nadaje się do przesiadywania na tej posadzie z prostego względu - dla niego gracze są nikim i zawsze się wywyższa tym, że ma większe predyspozycje. Nie tylko moim zdaniem, to luźna opinia moja i ludzi. Prawie zawsze podczas jego obecności jest coś nie tak, związane stricte z jego osobom. Nie pisze skarg na nikogo, zazwyczaj mam w du**e krzywe akcje ale jest to mega rażące kiedy chcesz się dogadać w prostej sprawie na spokojnie z po części 'głową serwera', a on nie szanuje Ciebie za każdym razem. Ksiądz ma w zwyczaju nie patrzyć na to co robi, a dopiero później myśleć. Skoro jest zawsze taki idealny i pewny siebie, a inni są źli no to coś jest nie tak. Pzdrawiam.

Dowód(świadkowie/Demo/Screen): http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2102151640-jail_finishim_b1-1613403600-1613405820.zip

Czas zdarzenia: 17:00 +/- mapa jail_finishim_b1 ( 3 runda, 2 minuta albo 3) 

Edytowane przez promykos
Napisano

Sprawa jest prosta.. 

Bylem na wieży gdzie widziałem wszystko 

Skoczyłeś na dol uderzyleś o krawędz oczka wodnego poczym wszedleś . 

Dlatego cie zabiłem Ludzie to jest tyylko gra Nie chcecie mnie na admina trudno to że wykonuje swoje obowiązki to nie moja wina że jestem sprawiedliwy .. 

Nie bede faworyzował z @ Nzy Na zabawie sprawdzalismy dla zabawy czy można to zrobić bez użycia spadochronu i sie da oraz bez skoków .. tylko trzeba umieć .. Pozdrawiam 

@ promykos nie dodawaj posta. Tylko edytuj pierwszy. 

Ja z gory widziałem jak uderzyles o krawędz okregu z woda i wskoczyles do wody.  Dlatego cie zabiłem 

Nie bede dyskutowal opiekun to sprawdzi i sam zobaczy ..

A to ze jestem surowy bo taki juz jestem nie bede sie wdawal w dyskusje dlatego to powiedzialem a jeśli nie umiesz tego uszanowac to trudno 

Napisano (edytowane)

" Skoczyłeś na dol uderzyleś o krawędz oczka wodnego poczym wszedleś. "

~

Rozumiem, czyli teraz zmieniasz swoje widzenie na ta sprawę. Pisałeś, że odbiłem się od ziemi, dostałem dmg, po czym sobie wszedłem do tej wody jakby nigdy nic. 

Wiesz.. Tutaj nie chodzi o to czy ktoś Ciebie chcę na admina czy też nie. Oczywiście, to jest tylko gra epoki kamienia łupanego ale skoro spędzamy razem czas na serwerze to szanujmy się i wykażmy chęć porozumienia w tak prostej sprawię. Jesteś Adminem, masz flagi, ja to doskonale rozumiem. Może i chcesz być sprawiedliwy, przy czym jesteś bardzo surowy ale uwierz, że to iż jesteś w posiadaniu jakiś udogodnień i sprawujesz wartę na serwerze nie upoważnia Cie do tak żałosnych zagrywek. Grozisz mi banem za chęć porozumienia się z Tobą, halo. Zawsze nie da się z Tobą dogadać, w żądnej sprawię. Gdy ktoś coś do Ciebie napiszę, nie kontrowersyjnego to Ty od razu reagujesz jakby Ci co najmniej próbowali zabrać obiad. 

" Nie bede faworyzował z @ Nzy Na zabawie sprawdzalismy dla zabawy czy można to zrobić bez użycia spadochronu i sie da oraz bez skoków .. tylko trzeba umieć .. Pozdrawiam  "

~

Nie mam pojęcia o czym piszesz.. Owszem sprawdzaliście czy można zrobić to bez użycia spadochronu i bez skoków, ponieważ chcieliście najpierw żebyśmy wykonali skok bez użycia mocy, czysto. Po czym zrezygnowaliście z tego i można było używać skoków, ja to wykorzystałem i trafiłem idealnie co było widać gołym okiem. Twoja formułka z 'spadłeś na ziemie, dostałeś dmg po czym sobie wszedłeś do wody' jest śmieszna i mnie bawi. Może dlatego, że kogoś nie dażysz sympatią skłania Cie do oszustwa, kto wie. Również pozdrawiam. 

___

@ KsiadzTenSam 

"Ja z gory widziałem jak uderzyles o krawędz okregu z woda i wskoczyles do wody.  Dlatego cie zabiłem 

Nie bede dyskutowal opiekun to sprawdzi i sam zobaczy .."

~Oczywiście, że tak.

"A to ze jestem surowy bo taki juz jestem nie bede sie wdawal w dyskusje dlatego to powiedzialem a jeśli nie umiesz tego uszanowac to trudno "

~Aspołeczny admin serwera, ciekawe.

Edytowane przez promykos
Napisano

W tym przypadku należy pamiętać.
Każdy popełnia błędy, jednak każdy powinien umieć się do nich przyznać, publicznie również.
A nie iść w zaparte do samego końca trzymając się swoich racji.

Rozmowa z księdzem została przeprowadzona. Następnym razem zostaną wyciągnięte poważniejsze konsekwencje.

skarga_przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie