Kaczorekk Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 @ CwaniaK #TS3 [P] Skąd jesteś? [O] - Pomorskie ale aktualnie mieszkam w Londynie [P] Pieniądze czy miłość ? [O] - To drugie już jest wiec teraz czas na to pierwsze [P] Wódka czy whisky ? [O] - Whisky !!! [P] Ser czy szynka ? [O] - Szynka. Ale najlepiej dodać ser i do tostera [P] Na co patrzysz jak spotykasz się z nowo poznaną kobietą ? [O] - Staram się w oczy. Ale to zależy [P] Siłownia czy alkohol ? [O] - Siłownia zamknięta wiec alkohol [P] Ile najwięcej wziąłeś na klatę ? [O] - Nie sprawdzałem @ arione [P]Byłeś kiedyś wolontariuszem? [O] - Nie. [P]Masz rodzeństwo? Ile, jakie, jak się dogadujecie? [O] - Tak, mój brat urodził się gdy ja wyprowadzałem się z domu wiec ciężko tu mówić o dogadywaniu się. Ale mam z nim kontakt [P]Co prawdopodobnie powinieneś zrobić, ale nigdy nie zrobisz? [O] - Raczej nie ma takiej rzeczy. [P]Czego najbardziej oczekujesz na starość? [O] - Własnego domu i kasy [P]Jaki był najlepszy błąd, jaki popełniłeś? Błąd, który wyszedł naprawdę dobrze. [O] - Nie odpowiem tutaj bo nie wiem jakie miałem najlepsze błędy [P]Jaka jest najobrzydliwsza rzecz, którą wypiłeś? [O] - Grzaniec [P]Gdzie i kiedy wypuściłeś najbardziej niestosowny pierd? [O] - W robocie na zebraniu [P]Jaka jest najsmaczniejsza rzecz, którą zjadłeś? [O] - Pewne lody pistacjowe [P]Szkoła czy praca <_> [O] - Praca @ Mrs.Fuksiara [P] Dlaczego Kaczorek? [O] - Od nazwiska [P] Wierzysz w przeznaczenie? [O] - Wolę sądzić że sami sterujemy swoim losem. [P] Gdzie wyobrażasz sobie, siebie za 5 lat? [O] - Właściciel własnego biznesu. (działania w tym kierunku zostały podjęte.) [P} Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] - Wolnym czasie [P} Postanowienie noworoczne? [O] - Nie postanawiam sobie nic od kilku lat. I tak to nie wychodzi @ Sysia ;* [P} Ile masz lat? [O] - 23. [P] Jak trafiłeś na sieć? [O] - Dołączyłem z serweram JB @ Pan Truskawa polecił sieć . [P] Kogo najbardziej lubisz na forum? [O] - Nie mogę tu faworyzować jednej osoby. [P] Jakie jest Twoje marzenie? [O] - Mimo iż USA nie jest krajem dobrym do życia chciałbym tam pomieszkać kilka lat gdzieś na zachodnim wybrzeżu. [P] Jaki jest Twój ulubiony napój? [O] - Sok pomarańczowy. [P] Czy jest coś, czego się boisz? [O] - Kiedyś bałem się wielu rzeczy ale dziś mogę powiedzieć że pozbyłem się swoich strachów. [P] Co najgłupszego zrobiłeś w życiu? [O] - Wiele głupot się zrobiło [P] Jesteś odważny? [O] - Jak najbardziej [P] Twoja ulubiona nutka? [O] - Kali - Piraci (V8T) [P] Jaki masz styl ubierania się? [O] - Roboczy [P] Gdzie pojedziesz na wakacje? [O] - Jak tylko uspokoi się sytuacja na świecie mam zamiar wybrać się do NYC @ P00F [P] Skąd pomysł na nick i kiedy pierwszy raz go użyłeś? [O] - Od nazwiska i używam go praktycznie od początku przygody za grami online. [P] Jakie przezwisko miałeś w szkole? [O] - Kaczor. [P] Dlaczego to forum i czemu akurat Jailbreak? [O] - Szukałem dobrze rozwiniętego forum z dobrą ekipą i znalazłem. JB to miłość z młodszych lat [P] Grywasz w CSGO? [O] - Nie. [P] Jakie masz zdanie o mnie? [O] - Śpioszek. [P] Czy jesteś osobą, której można powierzyć każdy sekret? [O] - Jak najbardziej jestem osobą godną zaufania. [P] Jesteś osobą subiektywną czy obiektywną? [O] - Obiektywną. [P] Gdybyś miał możliwość wystąpić z ulubionym raperem to kto by to był i jaka to byłaby piosenka? [O] - Nie mam ulubionego wykonawcy. [P] Byłeś kiedyś na koncercie? [O] - Tak. [P] Jaki typ muzyki lubisz słuchać najbardziej? [O] - Rap [P] Kto z forum powinien zostać awansowany i dlaczego? [O] - Ja Dlaczego nie. [P] Gdybyś miał możliwość napisać opinię o jednym użytkowniku to kto by to był? [O] - @ polkes oczywiście pozytywnie. [P] Czy kilogram kości jest równy kilogramowi piór? [O] - Wagowo tak, objętościowo nie [P] W którym roku chciałbyś się urodzić? [O] - 2200 [P] Na ile lat się czujesz? [O] - 20 [P] Jak spędzasz czas na co dzień? [O] - Praca Rodzina Garaż Komputer [P] Co uważasz o aktualnej Polsce? [O] - Nie chcę się wypowiadać na temat. Jedyne co powiem to przykre jest to że w Wielkiej Brytani żyje mi się łatwiej niż w swojej własnej ojczyźnie [P] Czy wierzysz w koronawirusa? [O] - Wierzysz ?? To nie mam nic wspólnego z wiarą to jest tylko troszkę za bardzo rozdmuchane. Do P&O nominuje @ .:TR@kToR:. 1 2 Oddaj głosik na serwerek JB TUTAJ + Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66049-57-odpowiedzi-kaczorekk/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Świetne odpowiedzi ?, ale jak można grzańca nie lubić?! ?? @ Kaczorekk BTW polkes niedawno był w P&O, nominuj kogoś innego :p 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66049-57-odpowiedzi-kaczorekk/#findComment-314010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adasxd12 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Nieźle, miło sobie poczytać takie odpowiedzi Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66049-57-odpowiedzi-kaczorekk/#findComment-314011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Shiroo Napisano 11 Stycznia 2021 VIP Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Zgadzam się w stu procentach, grzaniec najgorszy alkohol. @ Sysia ;* po prostu nie ma gustu do napojów wysokoprocentowych 1 1 "From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire." [Robert Frost - Fire and Ice] Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66049-57-odpowiedzi-kaczorekk/#findComment-314012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Ja Ci dam śpioszek grrrrrrr! No dobra dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66049-57-odpowiedzi-kaczorekk/#findComment-314014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Super odp Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66049-57-odpowiedzi-kaczorekk/#findComment-314069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi