Mrs.Fuksiara 1584 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Czy szybko się denerwujesz? Czy łatwo Cię wkurzyć? Czym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 832 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Bardzo łatwo mnie zdenerwować, głównie można to zrobić nie zgodą z tym co ja uważam że będzie najlepsze dla wszystkich Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drenn 1286 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Niespecjalnie, tak mi mówią. Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Tylko człowiek głupi nigdy nie wybacza i wciąż wypomina grzechy, za to człowiek dobry je zapomni i przebaczy. Ja natomiast uważam, że najlepiej być człowiekiem inteligentnym, który grzechy wybaczy i wypominać nie będzie, lecz będzie też o nich pamiętał i miał baczenie na to czy warto po raz kolejny zaufać drugiemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 153 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Zależy od sytuacji, ale nie ukrywam że czasem jest łatwo jeśli ktoś wie gdzie wbić szpile Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1714 Napisano 10 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 10 Stycznia Raczej nie Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapsik 51 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Próbuje nie być, jednak nie jest to takie łatwe Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 556 Napisano 10 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 10 Stycznia Tak, jednak staram się tej pokusie opanować. Zazwyczaj wtedy, gdy mnie przedrzeźnia bardzo tego nie lubię. Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek223 CS:GO 487 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia mysle, ze tak a czulego punktu nie zdradze Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsukele 23 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia (edytowane) Tak Nie umiem tego wytlumaczyc po prostu jestem taki. Edytowane 11 Stycznia przez Natsukele Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi