kapsik 21 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witajcie Podoba mi się CS GO MOD, dlatego przyszedłem tutaj popykać, na imię mi Kacper, nie długo pyknie 20 lat, technikum informatyczne - tyle o mnie. W cs'ka pykam już sporo czasu, około 9-10 lat (trochę się nazbierało), różne serwery/serwerownie, ograłem troszkę tą grę. Zaznaczam serwerownie, ponieważ lubię również spędzać czas na forum, a najbardziej gdy tętni życiem :D, poza tym jestem pasjonatem gier komputerowych i sportu (piłka nożna oraz siłownia), chętnie podzielę się pasją w odpowiednich działach na forum ;). PS. Co do gier komputerowych, RPG są najlepsze! Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shabaddy 88 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Geralt w serduszku! Siema kapsik dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 2957 Napisano 5 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia siemanko ;d kapsik dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1549 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Cześć kapsik dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 151 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Elko kapsik dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 831 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Siema, zapraszam na Discord kapsik dodał reakcję 1 https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1704 Napisano 6 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 6 Stycznia Hej kapsik dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KsiadzTenSam 26 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Witam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolcia :3 1006 Napisano 12 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Napisano 12 Stycznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi