Freszuu 4 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witam, na forum nie jestem w sumie nowy ale nigdy się nie udzielałem. Będę zaczynąc przygodę na waszym JB więc wypada się przywitać Mam na imię Michał, mam 21 lat, mieszkam w Gdańsku i lubię sobie czasem pograć na JB. Do zobaczenia na serwerze pod nickiem ~FrEsH~ , Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senetor 35 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Elo PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resk1z 118 Napisano 5 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 149 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Siemka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewyBrzeG 753 Napisano 5 Stycznia Urlop Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witam gracza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shabaddy 88 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Siema Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1538 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Hejka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 831 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Siema, zapraszam na Discord https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1703 Napisano 6 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 6 Stycznia Hej ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 2954 Napisano 9 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia Witamy Cię serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swipez 234 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witamy "From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire." [Robert Frost - Fire and Ice] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolcia :3 1005 Napisano 12 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Napisano 12 Stycznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi