zepeG 14 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia {Wiadomość wygenerowana automatycznie} Witajcie użytkownicy! W dniu dzisiejszym została wpłacona dotacja dla CSowicze.pl od SpectruM Kwota: 50,00 zł Z całego serca chcielibyśmy Ci podziękować za wsparcie naszej działalności. Twoja darowizna na pewno sprawi, że będziemy mogli się jeszcze bardziej rozwinąć. Wy też możecie pomóc sieci! Kliknij tutaj! Dziękujemy i pozdrawiamy! Ekipa Sieci CSowicze.pl Sysia ;*, RumcajsJumper i Mrs.Fuksiara dodali reakcje 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senetor 35 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Co za świr, dziękujemy PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1693 Napisano 3 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 3 Stycznia Dziękujemy za wsparcie Pjona ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 2947 Napisano 3 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 3 Stycznia Dzięki bardzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1505 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Dziękujemy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 147 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Dzienia byniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 498 Napisano 3 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 3 Stycznia Dziękujemy! ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewyBrzeG 748 Napisano 3 Stycznia Urlop Udostępnij Napisano 3 Stycznia Dzięki za drobne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RumcajsJumper 2554 Napisano 5 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 5 Stycznia Dziękujemy 💪 😍 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 498 Napisano 10 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 10 Stycznia ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi