Mrs.Fuksiara 1586 Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Jeden komentarz - jedna osoba (najlepiej oznaczajcie) PRZEMYŚL DOKŁADNIE CO CHCESZ NAPISAĆ. KOMENTARZE EDYTOWANE NIE SĄ BRANE POD UWAGĘ. Powodzenia! Nagroda dla pierwszych 3 osób to: 3 dniowy VIP na wybranym przez siebie serwerze. *Wyniki będę podawać, gdy zobaczę, że 3 osoby odpowiedziały poprawnie Nie sugerujcie się odpowiedziami innych, mogą być one złe. Liczcie na samych siebie. Jestem całkiem od niedawna, chociaż konto dłużej mam. Razem z serwerem do Was przyszłam. W Wielkopolsce się znajduję i dość dziką mam naturę. KIM JESTEM? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 572 Napisano 23 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 @ she-wolf she-wolf i Mrs.Fuksiara dodali reakcje 1 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pysku.! 5 Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Proste @ Britney Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`mokasyneq 207 Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 @ Britney Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
she-wolf 22 Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Pozwoliłam sobie rozłożyć na czynniki pierwsze zagadkę, mam nadzieję że nie będzie to przesadna podpowiedź. "dość dziką mam naturę" - Ruszając trochę głową można tę aluzję dwojako zrozumieć i przypisać więcej niż jednej osobie. Wszystko zależy od zamysłu autorki tematu i naszej interpretacji tego zamysłu. Najłatwiej jest strzelić, że chodzi o cechę charakteru, ale wtedy nasuwają się dość poważne wątpliwości. Mimo to obstawiam @ Britney Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Britney 6 Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 @ she-wolf Mrs.Fuksiara i she-wolf dodali reakcje 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Engi 2 Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 @ she-wolf Mrs.Fuksiara i she-wolf dodali reakcje 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
takko 177 Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 @ she-wolf she-wolf dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1720 Napisano 25 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 @ Britney ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1586 Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Wcale nie było tak prosto widzę Chodziło o @ she-wolf(podoba mi się Twoje myślenie, ale w tym przypadku nie było drugiego dna) @ P00F @ Britney @ EngiGratuluję! she-wolf, Engi i P00F dodali reakcje 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi