Gość Mrs.Fuksiara Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Zabójca: @ Mrs.Fuksiara Ofiara: @ P00F Kim była pierwsza osoba, którą poznałaś na sieci? Zatem jest to nie nikt inny jak @ RumcajsJumper Wymień 3 osoby, które zabrałbyś na bezludną wyspę? @ KlusiaViceMiss @ Quardass21 @ OpoReKAlKoHoLiKMister Najbardziej irytująca osoba z forum? @ takkoKC Miss i mister forum? @ KlusiaViceMiss @ Quardass21 Najbardziej pozytywna osoba? @ Mrs.Fuksiara Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ Mechu Największy osioł na forum? @ David^^ Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? @ Pan Truskawa, po prostu tak zauważyłem. Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ Lolcia :3 tak O Kto jest największą 'księżniczką' na forum? @ Cukierkoofa Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał? @ Tomek20 Najlepszy komunikator na sieci? TEAMSPEAK 3 Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum?@ KlusiaViceMiss Najlepszy serwer na sieci? Only Mirage Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Może Jakbyś miał kogoś awansować z forum to kogo i na jakie stanowisko? @ Lolcia :3 na GM Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? DEATHRUN CSGO Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki?Współpraca z nimi to czysta przyjemność. *Nowe* Gdybyś miał możliwość zostać właścicielem sieci, zgodziłbyś się? Tak/Nie dlaczego? Gdybym taką propozycję bym dostał, to dlaczego by nie. Pełniłem tą funkcję i szczerze byłoby ciekawie współpracować z Patrykiem i Bartkiem. ;] *Nowe* Czy jesteś osobą wierzącą w przeznaczenie? Nie.*Nowe* Czym dla Ciebie jest forum? Oazą spokoju Z kim.. Wybrałbyś się na spacer po parku? @ Alkoholiczka nie wiem kto to, ale warto nawiązać nowe znajomości Chciałbyś zawalczyć na Fame mma? @ KlusiaViceMiss czekam FAMEMMA 10 Wybrałbyś się na piwko? @ RumcajsJumper @ Sysia ;* @ Terrorist@ Lolcia :3 @ Quardass21 @ KlusiaViceMiss @ OpoReKAlKoHoLiKMister Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Ze wszystkimi staram się popisać. Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? @ KlusiaViceMiss Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ Tomek20 MasterChef ? @ OpoReKAlKoHoLiKMister Top model? @ Quardass21 Dlaczego ja? @ Mechu Jaka to melodia? @ KlusiaViceMissKogo nominujesz do kolejnego CPO?@ Pan TruskawaBYŁO ALE FORUM COFNEŁO. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65369-69-p00f-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klusia Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 6 godzin temu, Mrs.Fuksiara napisał: Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? @ KlusiaViceMiss P00Fik to lecimy! Superanckie odpowiedzi! ^_^ A Fuksiara dobra robota Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65369-69-p00f-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-310651 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi