Kaczorekk 108 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Witam serdecznie wszystkie miłe Panie. Jakimś nieznanym mi sposobem kobiety grajace na serwerach typu JB i nie tylko przyciągają stałych użytkowników. Z tego powodu każda dziewczyna grajaca na naszym serwerze otrzyma od nas prezent . Darmowy Svip na 14 dni raz w miesiącu. Wystarczy ze posiadasz mikrofon oraz napiszesz post w tym temacie z poniższym wzorem. Wzór 1. Nick : 2. Imię : 3. Cos o sobie : 4. Posiadasz mikrofon(tak/nie) : !!! UWAGA !!! - Po napisaniu posta musisz przejść weryfikację glosowa. - - Dozwolone jest dodawanie 1 posta raz na miesiąc - Oddaj głosik na serwerek JB TUTAJ + Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chloe 2 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) 1. Nick : chloé 2. Imię : Gabriela 3. Cos o sobie : Jestem osobą otwartą i towarzyską. Zdarza mi się być wulgarną. Cenię sobie szczerość i dystans. 4. Posiadasz mikrofon(tak/nie) : tak @ polkes na który komunikator mam się zgłosić? Edytowane 21 Grudnia 2020 przez chloe Kaczorekk i KenShi. dodali reakcje 1 1 Przez polkes, 21 Grudnia 2020 Zgłoś się w celu weryfikacji, mimo rangi nikomu na słowo nie wierze, Przez polkes, 21 Grudnia 2020 Ts3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paaulla 0 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia 1. Nick : Paaulla 2. Imię : Paulina 3. Cos o sobie : Za dużo by opowiadać Jestem sobą, szalona mamuśka 4. Posiadasz mikrofon(tak/nie) : Tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi