Mrs.Fuksiara 1498 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Jeden komentarz - jedna osoba (najlepiej oznaczajcie) PRZEMYŚL DOKŁADNIE CO CHCESZ NAPISAĆ. KOMENTARZE EDYTOWANE NIE SĄ BRANE POD UWAGĘ. Powodzenia! Nagroda dla pierwszych 3 osób to: 10 punktów reputacji *Wyniki będę podawać, gdy zobaczę, że 3 osoby odpowiedziały poprawnie Nie sugerujcie się odpowiedziami innych, mogą być one złe. Liczcie na samych siebie. Mogę być kręcona, ale też i prosta! Mogę być gruba, ale też i wąska! Jestem trochę chińska, ale też i włoska! KIM JESTEM? Sysia ;* dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saiken 16 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Nie wiem Mrs.Fuksiara i Sysia ;* dodali reakcje 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Truskawa 345 Napisano 9 Grudnia 2020 Właściciel CS 1.6 [CS:GO MOD] Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 @ KlusiaViceMiss Sysia ;*, KlusiaViceMiss, `Negative i 1 inny dodali reakcje 1 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panicz 29 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 @ KlusiaViceMiss? Mrs.Fuksiara, Saiken, KlusiaViceMiss i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`Negative 147 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 @ Lolcia :3 kML, Mrs.Fuksiara i Sysia ;* dodali reakcje 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 497 Napisano 9 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 @ KlusiaViceMiss KlusiaViceMiss, Mrs.Fuksiara i Sysia ;* dodali reakcje 1 1 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 2946 Napisano 9 Grudnia 2020 Admin Administrator Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Myślę, że chodzi o @ Mokra Weronika Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlusiaViceMiss 242 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 @ Frytka XD Pan Truskawa i Mrs.Fuksiara dodali reakcje 1 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1498 Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Tak chodziło o @ KlusiaViceMiss Brawo @ Pan Truskawa@ Panicz@ P00F(wez im tam dodaj po 10 pkt) xD Panicz, P00F i KlusiaViceMiss dodali reakcje 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi