LadyAnna Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 @ Nyguss [P] Ile masz lat? [O] Dużo [P] Ile masz wzrostu ? [O] 171 cm [P] Skąd jesteś ? [O] Z Polski [P] Masz chopa ? [O] Mam [P] Czym się zajmujesz w życiu prywatnym ? [O] Pracuję [P] Jakie masz autko ? [O] Białe [P] Wymarzone auto ? [O] Moje [P] Jakiej muzyki słuchasz i dlaczego jest to disco polo ? [O] Wszystkiego, lubię disco polo okazjonalnie [P] Dlaczego Lady a nie Hrabina ? xD [O] Bo tak chciałam [P] Potrafisz rozbić szkło swoim krzykiem ? [O] Tak [P] Czemu tak głośno krzyczysz ? [O] Bo lubię [P] Twoje ulubione danie ? [O] Spaghetti [P] Jaki kolor przeważa w twojej szafie ? [O] Biały [P] Ile czasu robisz make-up ? [O] 10 minut [P] Lubisz Tańczyć ? [O] Lubię [P] Masz możliwość zbanowania jednej osoby na zawsze, kto to będzie ? [O] Ty [P] Dlaczego tak bardzo mnie nie lubisz ? [O] Bo podlizujesz się w danym momencie tym, dzięki którym uważasz, że wyjdziesz na plus [P] To kiedy awans na zbanowanego ? [O] Już był sprawdź moje serwery @ RumcajsJumper [P] Tańczysz lub tańczyłaś coś? [O] Tak towarzyski i shuffle (tańczyłam) [P] Co lubisz jadać na śniadanie? [O] Owsiankę [P] Kiedy ostatnio poniósł Cie melanż? [O] umm dawno [P] Co zrobiłaś tak chorego, że Ci za to wstyd? [O] Nie powiem xD [P] Czemu odważyłaś się iść na taką posadę u nas? [O] Bo jestem odważna i lubię wyzwania [P] Kot czy pies? [O] Kot i pies [P] Opowiedziałabyś nam jakiś swój sekret internetowy? [O] Nie, bo to sekret [P] W jakim wieku zdałaś prawo jazdy? [O] 18 za pierwszym razem [P] Lubisz mnie? ^^ [O] Tak @ Sysia ;* [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] zielony [P] Rap czy Trap? [O] Trap [P] Morze czy góry? [O] ojj ciężko wybrać, kocham to i to [P] Lubisz podróże? [O] Uwielbiam [P] Jesteś osobą towarzyską czy raczej typem samotnika? [O] Lubię ludzi, ale czasami potrzebuję czasu w samotności [P] Jak poznałaś @ Damianciu? [O] W CSGO [P] Planujesz założyć rodzinę? [O] Oczywiście [P] Zagramy kiedyś w cs 1.6? [O] Jasne, daj znać kiedy [P] Kiedy jakieś piwko? [O] Może być i jutro [P] Sukienka czy dresik? [O] Ciężkie pytanie, zależy od okazji, ale raczej dres [P] Klub czy domówka? [O] Domówka [P] Masz z kimś kosę na sieci? [O] Nie [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Smerfy [P] Ulubione danie? [O] Spaghetti [P] Potrafisz gotować? [O] Tak [P] Rzecz, bez której nie potrafiłabyś żyć? [O] Ooo ciężkie pytanie, dosłownie to bez jedzenia i wody xD a tak racjonalnie to bez kontaktu z ludźmi Dziękuję za pytania i nominuję @ DISS NA SZATAN 3 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63293-35-po-ladyanna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 W dniu 4.08.2020 o 13:37, LadyAnna napisał: ] Dlaczego tak bardzo mnie nie lubisz ? [O] Bo podlizujesz się w danym momencie tym, dzięki którym uważasz, że wyjdziesz na plus Rozwiń Akurat tutaj się zgadzam 3 3 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63293-35-po-ladyanna/#findComment-301566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Dzięki za odpowiedzi! ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63293-35-po-ladyanna/#findComment-301605 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi