csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
FFA SERWER 1.6 <3 - Archiwum podań - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS] Krwawa Dominacja! - ZOMBIE MOD! ×
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
Wystartował nasz serwer jailbreak ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Wkrótce Start

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właściciel/e: Ja i mój ziomek 
Imię: Sara Bartek
Znajomość AMX (1-10): 6/9  
Mod serwera:: cs 1.6
Link do GameTracker'a:
https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.96:27665
Czy jest wykupiona reklama?: tak własnie to zrobiłam 18 zł potem sie przysadzi 
Hosting: 1s1k
Dlaczego mamy przyjąć twój serwer?: Dlatego że jestem Sara wynajmuje we Wrocławiu mieszkanie i mieszkam gdzies w nim ok roku :D Pochodze z Warszawy. Jestem osobom kreatywną studiowałam technikę - hotelarstwo do tego jestem wszelako uzdolniona i mam dobry styl jestem osobom unikatowa wyróżniająca sie z tłumu posiadam charyzmę i zajebista osobowość. Od dziecka boje sie pajaków i nie lubie nudy :D mój serwer i moja osoba idealnie sie tutaj nadaje bo nie będzie stypy na serwerze nie bedzie nudy na forum i będa dobre dymy nie będziecie umierać z nudów ps nie jestem pazerna ale dużo wymagam i jak sie upre to już koza bita musi tak być :D 
Udostępniasz serwer pod konkursy?: tak 
Kontakt: moge zaproponować:

-Fejs

-Instagram

-Pw na forum

-Numer tel ( ale to juz za jakas opłata bo mój nr jest dużo wart nie daje tak o jak dziwka klientowi )

Moge tez dać snapa i WhatsAppa A jak mało to i numer konta to możesz dać mi donejta :D 

• Weteran
Napisano

Dałbym szansę 

+ Wiek

+ Mod

+ Hosting

"Tylko życie poświęcone innym
warte jest przeżycia"

ZealousValuableClownanemonefish-max-1mb.gif

Napisano

Jestem na NIE, mimo że:

+ Wiek

+ Hosting

+ Udostępniasz serwer

- Nie jest rozkręcony 

Następny serwer który będzie pusty na sieci bo wątpię że się szybko zacznie kręcić a łatwo nie jest aby ruszyło 

Hnet.com-image.gif.79277061f0e16326b2b271e56c695df1.gif

• Zasłużony
Napisano

Jestem również na nie

- Serwer pusty 

+ Hosting 

+ Wiek

+ Udostępnia 

- Podanie mnie jak mam być szczery nie przekonało.

W dniu 4.05.2020 o 10:33, HeHeCymbale napisał:

Dlaczego mamy przyjąć twój serwer?: Dlatego że jestem Sara wynajmuje we Wrocławiu mieszkanie i mieszkam gdzies w nim ok roku :D Pochodze z Warszawy. Jestem osobom kreatywną studiowałam technikę - hotelarstwo do tego jestem wszelako uzdolniona i mam dobry styl jestem osobom unikatowa wyróżniająca sie z tłumu posiadam charyzmę i zajebista osobowość. Od dziecka boje sie pajaków i nie lubie nudy :D mój serwer i moja osoba idealnie sie tutaj nadaje bo nie będzie stypy na serwerze nie bedzie nudy na forum i będa dobre dymy nie będziecie umierać z nudów ps nie jestem pazerna ale dużo wymagam i jak sie upre to już koza bita musi tak być :D 

Rozwiń  

Tu chyba coś nie tak jest :beka: Bo to było pytanie "Dlaczego mamy przyjąć Twój serwer" a nie "Opowiedz coś o sobie" 

Pustych serwerów nam nie trzeba. 

16548.jpg

• Legenda Sieci
Napisano

Obecnie jestem na Nie:

+ wiek

+hosting

+ mod serwera

- niby jest reklama za 18zł, ale świeci pustkami

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie