karpiu 0 Napisano 19 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 (edytowane) Nick*:!${}$@?^?! IP / Steam ID*:STEAM_0:1:439415422/217.99.186.38 Admin banujący:pickonator1g Data i godzina otrzymania bana*:19.02.2020 16:29 Serwer*:Aim/HS CS 1.6 Powód:Cheatowanie Link do demka*:Nie mam demka mam tylko ss Wycinek z konsoli*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: !${}$@?^?! [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.csowicze.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:439415422' [AMXBans] Your IP: '217.99.186.38' [AMXBans] =============================================== Krótki opis sytuacji*:No to ztrigerowany typek wbija na serwer dostaje tapiki po czym zaczyna zmieniac nicki az wkoncu przychodzi na innym i daje mi bana heh widzimy sie na ss kolego. * Edytowane 19 Lutego 2020 przez karpiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henioovsky 486 Napisano 19 Lutego 2020 Opiekun UBTeam CS2 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 @ chomik@ Śiwod zapraszam do wypowiedzi. @ Chrobras @ eQdemolka może wy coś więcej powiecie ? W bansie nie ma jego bana z AIM HS , tylko z AWP perm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik 152 Napisano 19 Lutego 2020 VIP Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 (edytowane) Popraw tą czcionkę bo nie zamierzam rozszyfrowywać jej, a wtedy postaram ci się udzielić odpowiedzi. Bana dostałeś automatycznego od antycheata'a który wykrył u Ciebie cheaty. Ale bana dostałeś na serwerze awp, aims/hs to nie mój serwer. Edytowane 19 Lutego 2020 przez chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu 0 Napisano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 (edytowane) nie mialbym jak dostac skoro jakos gram na dd2 i wszystkich innych Edytowane 19 Lutego 2020 przez karpiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrobras 30 Napisano 23 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Ogólnie to tymczasowo serwer Aim/HS ma osobnego banasa (rumcajs dostał informacje) spowodowane jest to crashami jakie powodował bans sieci. Co do banana aimie - skoro raz Ci wykryło wermiliona to jestem pewien, że tym razem też na nim grałeś a odwołanie na zasadzie "mam dobrze skonfigurowane niech rozpiszą może będzie UB". Tak czy siak paliłeś się raz na AWP i to Cie skreśla jako gracza na serwerze Aim/HS. chomik i Henioovsky dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henioovsky 486 Napisano 23 Lutego 2020 Opiekun UBTeam CS2 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi