Uszatek 172 Napisano 28 Września 2019 VIP Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Z okazji Mistrzostw Świata 2019 Louis Vuitton ze współpracą z Riot Games stworzył nowe unikalne skórki oraz kolekcję kapsuł. Zaprojektował je Nicolas Ghesquière, dyrektor kreatywny ds. kolekcji dla kobiet w LV. Dodatkowo Louis Vuitton zaprojektowało coś jeszcze! Niepowtarzalną i jedyną w swoim rodzaju Torbę Podróżną Zdobywcy Pucharu Przywoływacza — najbardziej prestiżową nagrodą e-sportową League of Legends. ~~ Za taką mogę dać nawet i 10 tyś lootz dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorist 7 884 Napisano 28 Września 2019 Legenda Forum CSowicze.pl Wyróżniony komentarz Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Gdzie znajdę prototyp tej torby albo wgl tą torbę.. nigdzie nie widzę jej. ONLY AWP 128TR: awp.csowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lootz 665 Napisano 28 Września 2019 Sponsor Udostępnij Napisano 28 Września 2019 3 godziny temu, terrorist0p napisał: Gdzie znajdę prototyp tej torby albo wgl tą torbę.. nigdzie nie widzę jej. tego nie wiem, ale wiem, że nawet takie ogłoszenia mógłby napisać swoimi słowami, a nie kopiować 1:1 z neta xD https://boop.pl/league-of-legends/oficjalnie-ogloszono-wspolprace-louis-vuitton-z-riot-games Terrorist dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 816 Napisano 29 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Jakaś plaga kopiuj/wklej na tym forum ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dodane przez Terrorist,
Ona jest jedynie za wygranie Mistrzostw :D
Rekomendacja dodana przez Uszatek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź