Sponsor lootz Napisano 22 Sierpnia 2019 Sponsor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 @ RumcajsJumper [P] Jak często jesz maka? [O] Ostatnio bardzo rzadko [P] Myślisz o wyjezdzie do Krakowa? [O] Myślę, chciałbym, ale no... Urlopu brak xD [P] Kiedy się spotkamy? [O] W końcu przyjdzie na to czas [P] Myślałeś kiedyś o byciu współ? [O] Myśleć myślałem, ale kiedy to było [P] Masz siostrę? [O] Nie mam [P] Fajna? [O] Jak sobie ją wyobrażę to tak xD [P] Jak często od spotkania z Sysią pijesz piwa? xD [O] Prawie w ogóle, nie potrafi rozpić człowieka xD [P] Jakie plany na przyszłość? [O] Żyję chwilą, co się wydarzy to będzie @ Jessa [P] Dlaczego prawie codziennie jeździsz do maka? [O] Już nie takie prawie codziennie bo zrobiłem sobie odwyk [P] Czemu tak podrywasz dziewczyny na forum? [O] Nie podrywam [P] Jesteś słodziakiem? [O] Raczej nie xD [P] Czemu nie chcesz ze mną pogadać na kamerkach? [O] Trzeba było mnie o to nękać [P] Lubisz mnie? [O] Tak @ Mikka [P] Czy lubisz swoją pasję? [O]Pasje zawsze się lubi Tak lubię [P] Masz jakąś wybrankę swojego serca która nie jest platoniczną miłością? [O] Nie ;d [P] Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? [O] Dążenie do upragnionego celu [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Raczej takie jak każdego normalnego człowieka, założyć kochającą rodzinę, mieć dobrą pracę i chyba tyle. [P] Czym się interesujesz? [O] Motoryzacja, zmieniam samochody jak rękawiczki xD [P] Czym chciałbyś zajmować się w przyszłości? [O] O tym nie myślałem [P] Lubisz wdawać się w dyskusje? [O] Zależy z kim i na jaki temat [P] Myślisz o przyszłości, co Cię czeka i jacy ludzie będą w Twoim życiu? [O] Myślałem nad tym jak będzie wyglądała moja przyszłość, ale nie będę się w to zagłębiać [P] Ulubiona marka samochodów? [O] Opel [P] Ile masz wzrostu? [O] Wzrost krasnala ogrodowego, 176 xD [P] Jak często przeklinasz? [O] To zależy jak często rozmawiamy xD [P] Gdybyś miał być zwierzęciem, to jakim? [O] Kotkiem, albo tygrysem mrrrr xDD [P] Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałeś? [O] Najlepszy, a zarazem najsmaczniejszy to Baron Gaston Legrand z 78r do dzisiaj stoi xD [P] Jaką umiejętność chciałbyś opanować do perfekcji? [O] Grafikę [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak, mam brata [P] Bez jakiej rzeczy nie wyobrażasz sobie życia? [O] Bez samochodu [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Jeszcze nie, ale są plany [P] Jaki rodzaj muzyki słuchasz? [O] Głównie rap [P] Jaki gatunek filmu lubisz oglądać? [O] Komedia, horror, dramat, wojenne. W sumie wszystko prócz anime i science fiction XD [P] Twój ulubiony przedmiot w szkole? [O] Nie chodzę do szkoły xD Ale bardzo lubiałem język niemiecki [P] Jaki jest twój idealny weekend? [O] Ja, muzyka, forum [P] Co Cię najbardziej denerwuje? [O] Ty xD [P] Czego się boisz? [O] Żyję na totalnej wy..bce, więc raczej niczego [P] O czym najwięcej myślisz w ciągu dnia? [O] Głównie o forum [P] W jakim filmie chciałbyś żyć? [O] Szybcy i Wściekli [P] Najśmieszniejsza sytuacja z Twojego życia? [O] Nędzny zakład na urodzinach babci, gdzie ja z kuzynem przegraliśmy w piłkarzyki z rodzicami (tatą i wujkiem) za karę musieliśmy tańczyć na samych majtach na parkiecie xDDDD [P] Którą postacią z świata Marvela byś chciał być? [O] Żadną [P] Ulubiona postać z GTA V? [O] Michael [P] Masz prąd w domu? [O] Chyba tak [P] Jakiego koloru są Twoje włosy? [O] Ciemny brąz @ Sysia ;* [P] Wolisz gdy jest -15 stopni czy +30? [O] -15, bo wtedy mogę się ciepło ubrać i będzie idealnie, a przy +30 ciężko się schłodzić xd [P] Dlaczego jesteś dla mnie niemiły? [O] Jak nie jestem, jak jestem [P] Masz jakieś plany na Sylwestra? [O] Tak [P] Co sądzisz o aktualnej sytuacji na sieci? [O]Coraz lepiej prosperuje Co mi się bardzo podoba [P] Jest na forum ktoś, kogo nie lubisz? (procz mnie) [O] Raczej nie ma takiej osoby, jeszcze nikt mi nie zalazł za skórę, więc póki co tylko ty [P] Jak długo rośnie Ci zarost? [O] Za szybko Ogolę się, a za trzy dni znowu już jest [P] Jak długo siedzisz w grafice? [O] Nie wiem nawet, odpalam program tylko, gdy jest potrzeba xD [P] Jakie jest Twoje marzenie? [O] Takie samo jak w odpowiedzi na pytanie od @ Mikka [P] Twoja ulubiona pizza? [O] Nie jadam pizzy, ale jak już to powiem... (Każdy mnie zje) (sos pomidorowy, ser, kurczak, ananas, kukurydza) [P] Pijesz kawę? [O] Rzadko, ale tak @ Mrs.Fuksiara [P] Co Cię skusiło, aby postawić arenki? [O] Wolny serwer CS:GO, który stał nieużywany [P] Jaki model samochodu masz? [O]Opel Astra H GTC [P] Jaki masz kolor oczy? [O] Brązowe [P] Dlaczego Ty nie chcesz do mnie do Holandii przyjechać? [O] Przyjechałbym nawet bardzo chętnie xD [P] Twój ulubiony szejk? [O] Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum xDD @ Milena:D [P] Dlaczego jesteś dla mnie taki wredny? [O] Ja jestem milusi, a nie wredny [P] Co Cię we mnie denerwuje? [O] Fochy [P] Kiedy jedziemy do maka? xD [O] W każdej chwili [P] Jak wpływają na Ciebie zasady? [O] Nie mają żadnego wpływu [P] Co sprawia, że nie możesz spać w nocy? [O] Ty mi nie dajesz spać [P] Co cenisz w ludziach najbardziej i dlaczego? [O] Szczerość, to chyba proste. Nie lubię zakłamanych ludzi [P] Jak opisałbyś siebie w pięciu słowach? [O] Milusi, kochaniutki, czasem wredny, leniwy i śpioch xD [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać i dlaczego? [O] Do Hiszpanii, żeby odpocząć i zwiedzać ten piękny krajobraz [P] Co najbardziej cenisz w przyjaźni? [O] To samo co w ludziach, szczerość [P] Co najbardziej lubisz w Maku? xD [O] McRoyale i szejki waniliowe xD - wcześniej wrapy xd @ Slodziak. [P] Masz pas? [O] Pas? Jeżeli chodzi o psa to nie [P] Gdzie mieszkasz? [O] Wszystko jest w profilu [P] Ile lat masz? [O] 22 [P] Jak trafiłeś na sieć? [O] @ RumcajsJumpermnie porwał od złej diablicy [P] Co sądzisz o mnie? [O] Nie znam Cię [P] Co sądzisz o administracji forum? [O] Raczej wykonują swoje obowiązki jak należy [P] Czy to prawda że @ RumcajsJumperjest twoim idolem? [O] Oczywiście, że tak Do następnego P&O nominuję @ Mikka 3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/55727-05-odpowiedzi-exe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 To niezły ten szejk ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/55727-05-odpowiedzi-exe/#findComment-265148 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Mrs.Jessa Napisano 22 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 no i teraz będziesz nękany beybe 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/55727-05-odpowiedzi-exe/#findComment-265149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 Yszty! a ta pizza z ananasem to lekkie przegięcie 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/55727-05-odpowiedzi-exe/#findComment-265156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 22 Sierpnia 2019 Sponsor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 Plusior! 1 Pokaż ukrytą zawartość Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/55727-05-odpowiedzi-exe/#findComment-265157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kennnsiak; Napisano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Dzięki za odpowiedzi! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/55727-05-odpowiedzi-exe/#findComment-265399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi