RumcajsJumper Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 @ Mategros (P) Gdzie pracujesz? (O) Produkcja Opakomet S.A (P) Lubisz prowadzić sieć? (O) Uwielbiam --------------------------------------------------------------------------------------------------- @ Mentek (P) Lubisz pic alko ? (O) Lubię, tym bardziej z dobrą ekipą (P) Lubisz zemna prowadzic server dd2 ? (O) Lubię ale też mam malutkie ale jak często klniesz to nie ładnie tak --------------------------------------------------------------------------------------------------- @ _Karolina_ (P) Masz jakieś marzenie, które chcesz spełnić w najbliższym czasie? (O) Niestety nie posiadam takowych marzeń (P) Masz jakiś tatuaż? (O) Nie posiadam żadnego ale myślę, że kiedyś zrobię sobie rękaw --------------------------------------------------------------------------------------------------- @ Milena:D [P] Co robisz poza forum? [O] Pracuje [P] Jak opisałbyś siebie w pięciu słowach? [P] Jestem bardzo zamknięty w sobie [P] Masz jakieś zwierzątko? [P] Piesełka [P] Kim chciałeś zostać jako dziecko? [O] Programistą [P] Co chciałbyś w sobie zmienić i dlaczego? [O] Wszystko, nie podobam się sobie [P] Co cenisz w ludziach? [O] Szczerość, poczucie humoru, wyrozumiałość --------------------------------------------------------------------------------------------------- @ Mikka [P] Czy lubisz swoją pasję? [O] Taniec czy sieć? ale lubię wszystko. [P] Masz jakąś wybrankę swojego serca która nie jest platoniczną miłością? [O] Szamanka w metinie [P] Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? [O] Rodzina i sieć [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Nie wiem, nie mam jakoś podzielone te marzenia [P] Czym się interesujesz? [O] Wszystkim po troszku [P] Czym chciałbyś zajmować się w przyszłości? [O] Prowadzić swoją firmę [P] Lubisz wdawać się w dyskusje? [O] Zależy czy dana osoba ma mózg [P] Myślisz o przyszłości, co Cię czeka i jacy ludzie będą w Twoim życiu? [O] Myślę i to prawie codziennie [P] Ulubiona marka samochodów? [O] BWM od zawsze w sercu ale od niedawna zajawka na Honde civik [P] Ile masz wzrostu? [O] 170 cm [P] Jak często przeklinasz? [O] Raz dziennie to minimum [P] Gdybyś miał być zwierzęciem, to jakim? [O] Ptakiem? xD [P] Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałeś? [O] Nie pamiętam [P] Jaką umiejętność chciałbyś opanować do perfekcji? [O] Umiejętność panowania nad sobą o_O [P] Masz rodzeństwo? [O] Jasne, że tak [P] Bez jakiej rzeczy nie wyobrażasz sobie życia? [O] Bez komputera / telefonu [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Aktualnie nie [P] Jaki rodzaj muzyki słuchasz? [O] Co wpadnie w ucho, od rapu / trapu / disco do hardstyle [P] Jaki gatunek filmu lubisz oglądać? [O] Horrory / Komedie [P] Twój ulubiony przedmiot w szkole? [O] WF [P] Jaki jest twój idealny weekend? [O] Nie mam idealnego weekendu, nie potrafię sobie go nawet wyobrazić [P] Co Cię najbardziej denerwuje? [O] Jak tłumaczysz komuś np, że to auto jest zielone a druga osoba Ci mówi, że jabłka i tak są na drzewach... takie durne rozmowy gdzie komuś coś tłumaczysz logicznie jak debilowi a on i tak próbuje się wymądrzeć -,- [P] Czego się boisz? [O] Pająków... [P] O czym najwięcej myślisz w ciągu dnia? [O] O sexie ;o [P] W jakim filmie chciałbyś żyć? [O] TED [P] Najśmieszniejsza sytuacja z Twojego życia? [O] Jak próbowałem zrobić monkeya przez kraty i zahaczyłem stopami lecąc ryjem na beton (na około mnie 5 znajomych chyba + Sysia) i wszyscy beka to ja też i tak się śmialiśmy ja na betonie oni naokoło mnie xD [P] Którą postacią z świata Marvela byś chciał być? [O] Nie mam pojęcia [P] Ulubiona postać z GTA V? [O] Brak [P] Masz prąd w domu? [O] Nie, w kontaktach [P] Jakiego koloru są Twoje włosy? [O] Blondynka jestem --------------------------------------------------------------------------------------------------- @ Jessa [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Oglądam filmy na YT [P] Ile planujesz mieć dzieci? [O] Chciałem mieć jednego syneczka w przyszłości może braciszka mu zrobić [P] Kiedy oświadczysz się @ Sysia ;* [O] Jak będzie na to pora [P] Kogo zabrałbys na bezludną wyspe? [O] Kogoś kto: poprawi mi humor, zadowoli (seksualnie też), będzie wojownikiem by polować na żarło --------------------------------------------------------------------------------------------------- @ Mrs.Fuksiara [P] Jaki serwery chcesz jeszcze na sieci zrobić? [O] Cod Moda i skończyć CSGO Moda [P] Jakie plany masz na przyszłość? [O] Wylecieć za granicę, zarobić troszkę, wrócić i się zaklimatyzować w nowym mieście [P] Jaki typ gier lubisz najbardziej? [O] Rzadko gram a jak już to klasyki, aktualnie cs 1.6 a tak to marzy mi się gra w metina [P] Co w forum chcialbys zmienić? [O] Usunąć spięcia między płciami, zdobyć większą ilość prawilnych mordeczek [P] Chcialbys mieć pierwszą dziewczynkę czy pierwszego chłopca? [O] Chciałbym mieć tylko chłopca a potem chłopca by miał brata xD Nominuje do następnego P&O: @ eXe. 2 2 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/55468-04-odpowiedzi-rumcajsjumper/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikka Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Honde civik 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/55468-04-odpowiedzi-rumcajsjumper/#findComment-263809 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi