Skocz do zawartości

Zablokowane Kolesiostwo, Rangi za "piwo" - STOP

HaxIU

Rekomendowane odpowiedzi

"Jesteśmy dorosłymi ludźmi, wiem że każdy z was chciałby mieć wysokie stanowisko na Sieci i nie może tego przeboleć "

Dorosły ,,ludź,, nie moze przeboleć tego ,że nie posiada wysokiego stanowiska na jednej z wielu sieci w internecie? :)
To chyba nie dorósł.Jak dla mnie to nic nie znaczy.Mi wystarczy porządek na serwerze podczas gry.

https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/page/2/#findComment-254932

19 minut temu, ShadoOw napisał:

Zawsze tak było. Post powstał w celu informacyjnym i chcial ostrzec kolegów którzy sieją ferment. Jeżeli Im nie pasuje to droga wolna, jest wiele for internetowy na których mogą sie rejestrować i lecieć na kolorki. 

Dziwią Mnie osoby które piszą podania na kolejne i kolejne stanowiska tylko po to zeby miec kolory... 

Panowie szanujcie się, bo tworzycie mega zajebistą ekipę i ja to widzę i inni to widzą. Pozdrawiam. 

1 minutę temu, LAPA91 napisał:

"Jesteśmy dorosłymi ludźmi, wiem że każdy z was chciałby mieć wysokie stanowisko na Sieci i nie może tego przeboleć "

Dorosły ,,ludź,, nie moze przeboleć tego ,że nie posiada wysokiego stanowiska na jednej z wielu sieci w internecie? :)
To chyba nie dorósł.Jak dla mnie to nic nie znaczy.Mi wystarczy porządek na serwerze podczas gry.

A wy dalej ze poszło o kolorki... Tak jak @ Ania. Napisała. Po rozmowie z jedną osoba,która odeszła nie można mówić że wszyscy odeszli z powodu rang. 

@ HaxIUHaxIU"jeden za wszystkich,wszyscy za jednego"? 

Proszę mnie nie pakować do tego worka to dla mnie jest to żenada. Chcesz znać moje powody odejścia zapraszam na PW, Ale teraz to Ty gadasz głupoty, mówiąc że wszyscy odeszli bo się obrazili o kolor rang i jasno dajesz do zrozumienia innym, że tylko "my", Ci co odeszli są źli a cała reszta to wszystko idealnie robi a dobrze wiesz, że każdy ma swoje za uszami na tym forum ;)

https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/page/2/#findComment-254933

33 minuty temu, Kamil. napisał:

A wy dalej ze poszło o kolorki... Tak jak @ Ania. Napisała. Po rozmowie z jedną osoba,która odeszła nie można mówić że wszyscy odeszli z powodu rang. 

@ HaxIUHaxIU"jeden za wszystkich,wszyscy za jednego"? 

Proszę mnie nie pakować do tego worka to dla mnie jest to żenada. Chcesz znać moje powody odejścia zapraszam na PW, Ale teraz to Ty gadasz głupoty, mówiąc że wszyscy odeszli bo się obrazili o kolor rang i jasno dajesz do zrozumienia innym, że tylko "my", Ci co odeszli są źli a cała reszta to wszystko idealnie robi a dobrze wiesz, że każdy ma swoje za uszami na tym forum ;)

Wydawało mi się ,że nie napisałem zbyt skomplikowanie.Chodziło Mi o to ,że raczej dorosły człowiek nie odchodzi z powodu kolorka lub rangi i jest to smieszne jako argument.A Ty mnie zacytowałeś jakbym  twierdził,że ludzie pouciekali przez te właśnie kolorki.

https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/page/2/#findComment-254936

Ja nie wiem jak trzeba z Tobą rozmawiać bo ja widzę, że język Polski jest dla Ciebie mocno niezrozumiały. Rozmawiałem z Tobą na tsie, nie chodzi tutaj o to, że ja czy inne osoby nie dostaliśmy rang bo szczerze mówiąc mam to teraz głęboko w d.... na początku mi zależało owszem lecz teraz? administracja i kilka innych osób sieją tylko spiny na sb, na sieci NIC się nie dzieje mimo Waszej wspaniałej fuzji. Mimo tylu doświadczonych administratorów Ty jeden odważyłeś się napisać post lecz to nie Ty powinieneś się tłumaczyć. 
Odchodzą naprawdę zaangażowane i doświadczone osoby a Wy na to lejecie, żadnej reakcji, nic nie robicie no kur.... totalnie nic ile można ? 
Mówiłeś mi na tsie tak "fuzja była zaplanowana i przemyślana" no właśnie widać... jak można nie poinformować o tym fakcie graczy? ja się dowiedziałem 15min przed dołączeniem nowej ekipy!! Wy nie robicie tej sieci dla siebie tylko dla graczy zrozumcie to! bez graczy ta sieć jest 0 a ostatnio ich coraz więcej odchodzi....

Piszecie posty "nikt nikogo tu nie trzyma" idetycznie jak przed ostatnim zamknięciem sieci, może powiecie mi dlaczego ludzie uciekli ? dlaczego sieć upadła ? ja ten powód znam a odpowiedzcie sobie w głowie!! 

@ ferstelmoże kogoś zacytuję ale powiem prawdę, sam mówiłeś tak na tsie a teraz całkiem inna gadka, zajechał mi tu mocno hipokryzja

Edytowane przez SoLLuffka
https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/page/2/#findComment-255019

• Donator

Jedyna osoba na forum, która wyjaśniła publicznie to zamieszanie. 

Nie wiem po co te spiny. 

Jeden powie "A" to reszta za raz za nim. 

Nikt nie pomyślał racjonalnie ani nie po rozmawiał z Administracją na PW co się dzieje. 

Każdy widzi wine u innych zamiast spojrzeć na samego siebie. 

Sieć ta jest zajebista , mimo że czasem znajdą się jakieś czarne owce które chcą to wszystko zepsuć.

Ta sieć stoi od 2014 roku i nie raz miała potknięcia, ale jako jedyna z nielicznych sieci, która przetrwała aż do dzisiaj i przetrwa dalej. 

Taki konflikt nie zniszczy sieci i jej reputacji bo są ludzie co ta sieć dobrze znają, mają o niej dobre zdanie i walczą o nią by była jak najlepsza.

korona-png.png.14ed47622bb320b0fb1b715683502a68.png

https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/page/2/#findComment-255073

• Zasłużony
Dnia 8.05.2019 o 12:51, SoLLuffka napisał:

na sieci NIC się nie dzieje mimo Waszej wspaniałej fuzji. Mimo tylu doświadczonych

Faktycznie,

• 12 moich propozycji w dziale administracji, z których większość została wprowadzona,
  • moje propozycje na grupie administracyjnej typu zmiany w panelu użytkownika w widoku tematów,
  • dodaniu steama i ig, które są widoczne w profilu i temacie i bezpośrednio przekierowuje,
  • zaplanowanymi zmianami reakcji & reputacji, trofeów & medali, plebiscytu,
  • nowym discordem oraz tsem,
  • co jeszcze mogę dodać, wystarczy czasem zajrzeć w Dziennik CSowicze

nic się nie dzieje. Masz całkowitą rację. Co do całego wątku, myślę że w 50% był dobry - ponieważ z 'ust' administratora nie powinny paść słowa, że nikogo nie trzymamy na siłę. (to tylko moje zdanie)

Dziękuję za uwagę.

https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/page/2/#findComment-255280

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie