Rambooo 259 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na początku chciałbym przedstawić wam moją propozycję odnośnie dwóch rang forumowych. Odnośnie rang Opiekun UBT oraz UBT Troszkę urozmaicić wygląd rang, żeby nie były standardowe jak kiedyś, tylko wprowadzić troszkę energii do nich to zmienić... Kolor nazwy oraz tło podświetlania Między inni dać UBT - #000000; czarna nazwa oraz tło #fb5d00; brązowe OPIEKUN UBT - #000000; czarna nazwa oraz tło #8602ff; fioletowe SS jak to wygląda https://www31.zippyshare.com/v/0Ww5wlgw/file.html Moim zdaniem ładnie to będzie wyglądało i troszkę wprowadzi energie. Co myślicie? Proszę bez zbędnych komentarzy, typu ( Na nie i tylko tyle ) PROSZĘ WYJAŚNIĆ DLACZEGO NIE! Edytowane 2 Marca 2019 przez Rambooo RumcajsJumper dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper 4 860 Napisano 2 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Tak by to wyglądało aktualnie u nas. Jak dla mnie nie robi to różnicy, nawet ciekawie to wygląda bo się odróżniają ale czy jest sens? Jestem neutralny co do propozycji, lecz jeżeli użytkownikom spasuje, poprawię Rambooo dodał reakcję 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaxIU 227 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Mi osobiście bardziej podoba się tak jak jest teraz, może fajnie by to wyglądało na innym stylu ale u nas na ciemnym stylu moim zdaniem słabo. Neutral Rambooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeAdIum 20 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 A ja zmieniłbym jedynie opiekunowi ikonkę przed nickiem z tego młotka na takie oko, gdzies juz to widzialem i ladnie sie prezetowalo Rambooo i drenn dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferstel 2 126 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Moim zdaniem można zmienić, będzie wyglądało to troszkę lepiej i jakoś wyróżniało ale tak jak @ RumcajsJumpernapisał czy jest w ogóle sens? Z jednej strony tak a z drugiej innym może się nie podobać. Zobaczymy zdanie użytkowników i podejmiemy decyzję. EDIT: Teraz to jestem na tak! Może być! Rambooo dodał reakcję 1 Spis posiadanych rang 2014 - 2023 Użytkownik - Grafik - Moderator - Global Moderator - Junior Admin - Administrator - Head Admin- Właściciel - Zasłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 816 Napisano 2 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Ciemne kolory nie pasują do ciemnego tła na stylu forum, dlatego mi ta propka nie pasuje. Ewentualnie zmienić opiekunowi ikonkę, żeby było widać różnicę. @ Rambooono na tych drugich jest dużo lepiej. To może być. Rambooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esej 314 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Ja to bym zmienił nazwe ub team na coś w stylu AC bo strasznie zle mi się ta nazwa kojarzy + Zwiększył widoczność rangi opiekuna bo ciężko rozczytać nick nawet ferstel i Rambooo dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambooo 259 Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) @ esej masz rację też bym zmienił, miałem o tym pisać ale nie chciałem. Ale ładnie wyglądają te kolorki, rumcajs dał ss'a i mi przypadły do gustu... wcale tak jak piszą typu "Nie pasuje do stylu itp" to oni w ogóle nie zobaczyli jak wyglądają na stylu to. Anti-Cheat oraz Opiekun A-C Ładnie brzmi, i będzie fajnie wyglądać. Edytowane 2 Marca 2019 przez Rambooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzusteR 900 Napisano 2 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) Ja jestem za, niby drobna zamiana ale zawsze jest A co do zmiany nazw, to już wasza sprawa #Edit Ale jak miałaby zostać zmieniona ta ranga, to niech inne też zostaną zmienione. Żeby też zostały w jakimś stopniu odświeżone, bo jak to zostanie zaakceptowane, to potem można się będzie spodziewać propozycje z zmieniem reszty :v Edytowane 3 Marca 2019 przez SzusteR Rambooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoMercY. 19 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 No fajnie wygląda ja bym to zmienił Rambooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lootz 665 Napisano 2 Marca 2019 Sponsor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Szczerze nie widzę sensu, jedynie co można by zmienić ikonkę opiekuna. Aktualna kolorysytyka jest dobra, a w propozycji jedynie co pasuje to cień bo sam kolor czcionki jest za ciemny i ciężki do rozczytania. Ciemny do ciemnego... Osobiście jestem przeciw. Rambooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambooo 259 Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 (edytowane) A jakby zrobić taką odsłone ( skoro mówicie, że ciemne na ciemne ) Macie jasne kolory, które najbardziej pasują do stylu forum i naprawdę ładnie to wygląda, lepiej niż to co ja dałem na początku... Limonka połączona z czarnym Zółty połączony z czarnym Link... https://www87.zippyshare.com/v/BjHmlifS/file.html oraz https://www87.zippyshare.com/v/brYMt7sE/file.html Ładnie się też prezentuje na nickach, patrzyłem... widać fajnie i spokojnie da się odczytać nick. Edytowane 3 Marca 2019 przez Rambooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria. 57 Napisano 3 Marca 2019 VIP Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 W sumie nawet ciekawie to wygląda mi się podoba i jestem nawet za tym ^^ na pewno by to urozmaiciło wygląd forum Rambooo dodał reakcję 1 ❧ ❧ ❧ STEAM ❧ ❧ ❧ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esej 314 Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 W sumie to okej teraz tylko zmienić tą nazwe bo kojarzy się z Drużyną upośledzenia Rambooo , Daria. i ferstel dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambooo 259 Napisano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Więc po obliczeniach wnioskuje, że; Rumcajs głos neutralny HaXIU głos neutralny TeAdium Zmiana ikonki z młotka na oko ferstel edytował post i jest za zmianą dreen edytował post i jest za zmianą esej jest za zmianą SzusteR jest za zmianą NoMercY. jest za zmianą eXe. nie jest za zmianą Daria. jest za zmianą Yoohoo jest za zmianą Więc 2 głosy neutralne 1 głos jest na nie 1 głos nie oddany 8 głosów za zmianą Więc moim zdaniem najlepiej jest zrobić tak jak pokazałem na dopisanym poście nad @ Daria. Opiekun UBT - Napis czarny kod; ( #000000 ) podświetlenie limonkowe kod; ( #00FF00 ) UBT - Napis czarny kod; ( #000000 ) podświetlenie zółte kod; ( #FFFF00 ) Ładnie się to prezentuje do stylu, ani za ciemny ani za jasny... są moim zdaniem idealnie dopasowane do stylu. Więc czekam na odpowiedź @ RumcajsJumper, @ ferstel Edytowane 4 Marca 2019 przez Rambooo Daria. dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaxIU 227 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Ani ta limonka ani to 2 jak już to czarne.. Rambooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoohoo 97 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Ja również jestem za zmianą. Rambooo dodał reakcję 1 Redaktor sieci. Jeżeli masz pytanie - pisz śmiało na PW lub na komunikatorach zewnętrznych! Mail: yoohoo@wyspagraczy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper 4 860 Napisano 11 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi