Yoohoo Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Witajcie! Kolejną nominowaną osobą jest @ eXe. Czas na zadawanie pytań macie do 13.02.2019 do godziny 18. Zasady: Pytania zadajemy poprzedzając [P], a odpowiedzi [O]. Przykład: [P] Ile masz lat? [O] Dziesięć i pół. Do dzieła! Redaktor sieci. Jeżeli masz pytanie - pisz śmiało na PW lub na komunikatorach zewnętrznych! Mail: yoohoo@wyspagraczy.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/52195-74-po-exe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 7 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 [P] Kto cię urodził? [P] jak miał na imię Stefan? [P] Zdradzisz sposób na niezapychanie umywalki przy goleniu? [P] Co jest cięższe? 1kg gwoździ czy 1kg piór? [P] Jak nazywa się kolor szkarłatny w palecie photoshopa? [P] Przypomnisz w jakim programie tworzysz grafikę? [P] Cegła waży 1kg i pół cegły. Ile waży cegła? [P] Co zrobisz za paczkę fajek? [P] Dlaczego jesteś rudy? [P] Czy twój tata uczył się polować na dinozaury od pani Kopacz? [P] Atom składa się z...? [P] Czy tarka do sera to dobry sposób na pozbycie się pryszcza? [P] Jak pachnie woda? [P] Co sądzisz o krytyce praktycznego rozumu przedstawionej przez Kanta? [P] Jak najeść się jednym jajkiem? [P] Dlaczego feminizm kończy się gdy trzeba wymienić uszczelkę w przewodzie prysznica? [P] Też uważasz, że noszenie okularów zerówek to głupota? [P] Wystarczy już? [P] Ok, to lecimy dalej. Ile masz kradzionych rowerów? [P] Co się stanie gdy włożysz palec do odpływu w wannie? [P] Dlaczego nie masz jeszcze rangi gwiazdeczka? [P] Podobało się? [P] A dasz buzi? [P] To chociaż piwko co? [P] Pomachasz ładnie na dowidzenia? 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/52195-74-po-exe/#findComment-247682 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) [P] Dlaczego podrywasz wszystkie dziewczyny na forum? [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [P] Dlaczego ciągle jeździsz do McDonalda? [P] Zapodasz jakąś nutkę z klasycznego rapu? [P] Dlaczego nie masz swojej dziewczyny? [P] Umiesz tańczyć kankana? [P] Jakie jest najładniejsze imię żeńskie? [P] A jakie męskie? [P] Jakiego koloru jest czerwona pomarańcza? [P] Byłeś kiedyś na koncercie? [P] Co sądzisz o talencie sióstr Godlewskich? [P] Oglądasz "Lombard - życie pod zastaw"? [P] Co sądzisz o obecnej administracji forum? [P] Liczysz na jakiś awans w przyszłości? [P] Miałeś kiedyś PeleMele? [P] Zbierałeś karteczki? [P] A pamiętasz skoczki z Cheetosów? [P] Kiedyś było jakoś fajniej, co nie? [P] Czemu nikt nie chce zadawać Ci pytań w P&O? [P] Czemu Ankaa tak rzadko wchodzi na forum? [P] Co zawsze spada, ale nigdy się nie wznosi? [P] Jaka jest Twoja ulubiona pora roku? [P] Czemu nie pracujesz w zawodzie? [P] Co robisz, gdy nie siedzisz przy komputerze ani na telefonie? [P] Wolisz komedie czy horrory? [P] Dlaczego używasz telefonu w wannie? [P] Jaki miałeś najbardziej dziwny sen? [P] Jakie jest Twoje marzenie? [P] Boisz się burzy? [P] Wierzysz w duchy? [P] Na czym ostatnio byłeś w kinie? [P] Pijesz piwo? [P] Robiłeś kiedyś ciasto? [P] Owoc, którego nie lubisz? [P] Słuchasz trapu? [P] Ile ważysz? [P] A lubisz mnie? [P] Kiedy chciałbyś założyć rodzinę? xd Edytowane 9 Lutego 2019 przez Sysia ;* 1 1 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/52195-74-po-exe/#findComment-247699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 [P] Imię [P] Co robisz gdy nic nie robisz? [P] Jeżeli masz 100 zł to twoja dziewczyna ma 100 cnie? [P] Dej no 2 zł ^^ [P] Ładnie ci w zielonym xd [P] Po co kłamiesz? [P] Jesteś mądry czy mądry? [P] Chcesz więcej pytań? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/52195-74-po-exe/#findComment-248070 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dottbuff Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 [P] Lubisz przebywać na tym forum? [P] Jak się czujesz jako moderator jednego z największych sieci w Polsce? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/52195-74-po-exe/#findComment-248083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor lootz Napisano 14 Lutego 2019 Sponsor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 @ drenn [P] Kto cię urodził? [O] Mamusia [P] jak miał na imię Stefan? [O] Stefan? [P] Zdradzisz sposób na niezapychanie umywalki przy goleniu? [O] Nigdy [P] Co jest cięższe? 1kg gwoździ czy 1kg piór? [O] 1kg masła, czyli to samo [P] Jak nazywa się kolor szkarłatny w palecie photoshopa? [O] To jest odcień czerwieni [P] Przypomnisz w jakim programie tworzysz grafikę? [O] Photoshop [P] Cegła waży 1kg i pół cegły. Ile waży cegła? [O] 2KG ? xD [P] Co zrobisz za paczkę fajek? [O] Kupię ci burgera w maku xD [P] Dlaczego jesteś rudy? [O] Nie jestem :c [P] Czy twój tata uczył się polować na dinozaury od pani Kopacz? [O] On nauczył Kopacz polować [P] Atom składa się z...? [O] Z elektronów i czegoś tam jeszcze, nie pamiętam ;c [P] Czy tarka do sera to dobry sposób na pozbycie się pryszcza? [O] Dla odważnych [P] Jak pachnie woda? [O] Zupełnie jak woda [P] Co sądzisz o krytyce praktycznego rozumu przedstawionej przez Kanta? [O] W czym xD [P] Jak najeść się jednym jajkiem? [O] Zrobić chleb w jajku [P] Dlaczego feminizm kończy się gdy trzeba wymienić uszczelkę w przewodzie prysznica? [O] Bo wtedy potrzeba męskiej pomocy xD [P] Też uważasz, że noszenie okularów zerówek to głupota? [O] Zależy przez kogo Mam znajomą, której mega pasują [P] Wystarczy już? [O] Nie [P] Ok, to lecimy dalej. Ile masz kradzionych rowerów? [O] Łącznie dwa [P] Co się stanie gdy włożysz palec do odpływu w wannie? [O] Będzie miłe uczucie [P] Dlaczego nie masz jeszcze rangi gwiazdeczka? [O] Sam nie wiem ;c [P] Podobało się? [O] Troszeczke [P] A dasz buzi? [O] Pewnie [P] To chociaż piwko co? [O] Żadnego alkoholu [P] Pomachasz ładnie na dowidzenia? [O] Papapa @ Sysia ;* [P] Dlaczego podrywasz wszystkie dziewczyny na forum? [O] Nie podrywam -.- [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Niebieski i pomarańczowy [P] Dlaczego ciągle jeździsz do McDonalda? [O] Jeżdżę tylko dwa może trzy razy w miesiącu [P] Zapodasz jakąś nutkę z klasycznego rapu? [O] Może później [P] Dlaczego nie masz swojej dziewczyny? [O] A na co to komu [P] Umiesz tańczyć kankana? [O] Nie [P] Jakie jest najładniejsze imię żeńskie? [O] Angelika [P] A jakie męskie? [O] A tego nie wiem, nie zastanawiałem się :d [P] Jakiego koloru jest czerwona pomarańcza? [O] Krwistoczerwone [P] Byłeś kiedyś na koncercie? [O] Tak [P] Co sądzisz o talencie sióstr Godlewskich? [O] Zamknąć i nigdy nie wypuścić, nadają się do torturowania [P] Oglądasz "Lombard - życie pod zastaw"? [O] Nie [P] Co sądzisz o obecnej administracji forum? [O] Na razie wszystko jest git Nikt mi jeszcze nie podpadł xD [P] Liczysz na jakiś awans w przyszłości? [O] Raczej nie [P] Miałeś kiedyś PeleMele? [O] Nie [P] Zbierałeś karteczki? [O] nie xD [P] A pamiętasz skoczki z Cheetosów? [O] Oooo tak [P] Kiedyś było jakoś fajniej, co nie? [O] Za dzieciaka najlepiej [P] Czemu nikt nie chce zadawać Ci pytań w P&O? [O] Bo nie jestem lubiany xD [P] Czemu Ankaa tak rzadko wchodzi na forum? [O] Nie mam pojęcia [P] Co zawsze spada, ale nigdy się nie wznosi? [O] Deszcz? xD [P] Jaka jest Twoja ulubiona pora roku? [O] Wiosna [P] Czemu nie pracujesz w zawodzie? [O] Bo nie ma odpowiedniego przedsiębiorstwa w okolicy [P] Co robisz, gdy nie siedzisz przy komputerze ani na telefonie? [O] Śpię albo pracuję [P] Wolisz komedie czy horrory? [O] Komedie i horrory ;c Ale jak wybierać to komedie [P] Dlaczego używasz telefonu w wannie? [O] Bo PC nie dam rady zabrać żeby na forum siedzieć [P] Jaki miałeś najbardziej dziwny sen? [O] Walka z szkieletami w biedronce [P] Jakie jest Twoje marzenie? [O] Nie powiem bo to moja słodka, a może kwaśna tajemnica [P] Boisz się burzy? [O] Kocham burze [P] Wierzysz w duchy? [O] Nie [P] Na czym ostatnio byłeś w kinie? [O] Szybcy i Wściekli 8 [P] Pijesz piwo? [O] Nie piję alkoholu [P] Robiłeś kiedyś ciasto? [O] Tak, pierwszym ciastem był jabłecznik [P] Owoc, którego nie lubisz? [O] Mango [P] Słuchasz trapu? [O] Czasami [P] Ile ważysz? [O] 78kg xD [P] A lubisz mnie? [O] Hmmmmmm... Pewnie [P] Kiedy chciałbyś założyć rodzinę? xd [O] Jak dojrzeję i będę na to gotów lub wcale @ ferstel [P] Imię [O] Rafał [P] Co robisz gdy nic nie robisz? [O] Nic nie robię [P] Jeżeli masz 100 zł to twoja dziewczyna ma 100 cnie? [O] Jeżeli ja mam 100zł to ona nie ma nic [P] Dej no 2 zł ^^ [O] Jak dasz mi 5 to ja Ci dam 2 [P] Ładnie ci w zielonym xd [O] A dziękuję [P] Po co kłamiesz? [O] Nie kłamię [P] Jesteś mądry czy mądry? [O] To drugie [P] Chcesz więcej pytań? [O] Nie bo ręka boli xD @ speed [P] Lubisz przebywać na tym forum? [O] Bardzo [P] Jak się czujesz jako moderator jednego z największych sieci w Polsce? [O] Jak normalny człowiek, moderator to też zwykła osoba xD 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/52195-74-po-exe/#findComment-248154 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi