Yoohoo Napisano 12 Września 2017 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 (edytowane) Witam! Ostatnio @Knight miał odpowiedzieć na pytania. Nie odpowiedział, dział wciąż stoi. Dzisiejszą osobą nominowaną do P&O będzie . ZASADY [P] - pytania [O] - odpowiedzi. ♦ Staramy napisać się wszystko zgodnie z zasadami języka polskiego. ♦ Nie używamy treści obraźliwych, wulgarnych itp.Pytania: [P] Jak masz na imię ? [P] Skąd jesteś ? [P] Twój ulubiony film ? [P] Wódka czy piwo ? [P] Gdzie chciałeś zawsze pojechać ? [P] Jak znalazłaś się na tej sieci? :) [P] Jakies hobby? [P] Lubisz czytać książki? Jak tak to kto jest Twoim ulubionym autorem? [P] Jakie filmy lubisz oglądać? :) [P] Palisz? [P] Jaki nosisz rozmiar koszulek? [P] Koszula czy dresy? [P] Lubisz żelki? [P] Twój ulubiony admin? [P] Ile masz lat? [P] Czym się zajmujesz? [P] Jaki system operacyjny masz na telefonie? :D [P] Masz zwierzątko? [P] Jaka bajke lubisz najbardziej? [P] Jakiego aktora/ke lubisz najbardziej? [P] Lubisz grać w Minecraft? [P] Grałaś kiedyś w Minecraft? [P] Uwielbiasz Tibie ? [P] Dragon ball Czy Naruto ? [P] Lubisz placki ? [P] Masz jakieś Pasje ? Jeśli tak to jakie ? [P] Lubisz mnie :( ? [P] Masz jakieś plany na życie ? [P] Masz micro ? [P] Jak się czujesz ? [P] Kiedy idziemy na piwo ? [P] Co o mnie myślisz? [P] Spanie czy leniuchowanie? [P] Miś czy pingwin? ^^ [P] Ulubione imie żeńskie i męskie? [P] Ile masz wzrostu? [P] Chciałabys byc gruba? xD [P] Umiesz śpiewać? [P] Idziesz ulicą napada Cie grupka białych murzynów, co robisz? [P] Dresy czy jeansy? [P] Najśmieszniejszy sen? [P] Boisz sie rudego chińczyka z widłami? [P] Kim chciałaś być w przeszłości? [P] Co zrobiłabyś jakbyś wygrała w totka? [P] Jak myślisz co będziesz robiła za 20 lat? [P] Z jaka bronia grasz w CS'a ? [P] Jaki sport uprawiasz ? [P] Masz samochód ? [P] Masz prawo jazdy? [P] Piwo czy wino ? [P] Pomarańcze czy mandarynki ? Czas macie do 20 września. Edytowane 12 Września 2017 przez Yoohoo Pytania zostały dodane. Redaktor sieci. Jeżeli masz pytanie - pisz śmiało na PW lub na komunikatorach zewnętrznych! Mail: yoohoo@wyspagraczy.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49505-69-po-elita33-zadajemy-pytania/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixen Napisano 12 Września 2017 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 [P] Jak masz na imię ? [P] Skąd jesteś ? [P] Twój ulubiony film ? [P] Wódka czy piwo ? [P] Gdzie chciałeś zawsze pojechać ? [P] Jak znalazłaś się na tej sieci? :) [P] Jakies hobby? [P] Lubisz czytać książki? Jak tak to kto jest Twoim ulubionym autorem? [P] Jakie filmy lubisz oglądać? :) [P] Palisz? [P] Jaki nosisz rozmiar koszulek? [P] Koszula czy dresy? [P] Lubisz żelki? [P] Twój ulubiony admin? [P] Ile masz lat? [P] Czym się zajmujesz? [P] Jaki system operacyjny masz na telefonie? :D [P] Masz zwierzątko? [P] Jaka bajke lubisz najbardziej? [P] Jakiego aktora/ke lubisz najbardziej? [P] Lubisz grać w Minecraft? [P] Grałaś kiedyś w Minecraft? [P] Uwielbiasz Tibie ? [P] Dragon ball Czy Naruto ? [P] Lubisz placki ? [P] Masz jakieś Pasje ? Jeśli tak to jakie ? [P] Lubisz mnie :( ? [P] Masz jakieś plany na życie ? [P] Masz micro ? [P] Jak się czujesz ? [P] Kiedy idziemy na piwo ? [P] Co o mnie myślisz? [P] Spanie czy leniuchowanie? [P] Miś czy pingwin? ^^ [P] Ulubione imie żeńskie i męskie? [P] Ile masz wzrostu? [P] Chciałabys byc gruba? xD [P] Umiesz śpiewać? [P] Idziesz ulicą napada Cie grupka białych murzynów, co robisz? [P] Dresy czy jeansy? [P] Najśmieszniejszy sen? [P] Boisz sie rudego chińczyka z widłami? [P] Kim chciałaś być w przeszłości? [P] Co zrobiłabyś jakbyś wygrała w totka? [P] Jak myślisz co będziesz robiła za 20 lat? [P] Z jaka bronia grasz w CS'a ? [P] Jaki sport uprawiasz ? [P] Masz samochód ? [P] Masz prawo jazdy? [P] Piwo czy wino ? [P] Pomarańcze czy mandarynki ? PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. KONTAKT ZE MNĄ: Steam - >Kliknij< Forum - >Kliknij< GG - 57333370 SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ: [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49505-69-po-elita33-zadajemy-pytania/#findComment-238046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 20 Września 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Czekamy na odpowiedzi i nominację. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49505-69-po-elita33-zadajemy-pytania/#findComment-238117 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi