Evanella Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 P&O @Evanella Przyszedł czas i na mnie, odpowiadam na Wasze pytania. Będzie grubo... @Elevate [P] Ulubiony film? [O] "Wciąż ją kocham". [P] Ulubiony serial? [O] Nie oglądam seriali, bardziej anime - "Zero No Tsukaima". [P] Lubisz mnie? [O] Nie, ja Cię kocham <3 [P] Jak bardzo? [O] Nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo.. [P] Ulubiona piosenka? [O] Znasz ją.. Memphis May Fire - Miles Away. [P] Ulubiony zespół? [O] Trudno wybrać, ale chyba Avenged Sevenfold. [P] Ile masz wzrostu? [O] 176... tak, wiem. Kurdupel przy Tobie. [P] Jak mocno lubisz Jabłkowo-miętowego tymbarka? [O] Tak jak Ty! [P] Kiedy idziemy na randkę? [O] Nasze życie to wieczna randka. [P] Ulubiona postać w lolu? [O] Lulu. [P] Jak długo grasz w lola? [O] 1,5 roku. [P] Dywizja? [O] Gold II. [P] W co jeszcze grasz, prócz lola? [O] Metin2, Aion, Tera, BnS, Dragon Nest, Vindictus. [P] Ulubiony kolor? [O] Błękitny, Czarny, Ecru. Nie potrafię nigdy wybrać najlepszego. [P] Ulubiona piosenka? [O] Było! Memphis May Fire - Miles Away. [P] Jak masz na imię? [O] Ewelina, byś się wstydził nie pamiętać imienia swojej wybranki... [P] Masz zwierzątko? [O] Miałam, szynszyle. [P] Kochasz je? [O] Tak, ale niestety byłam zmuszona oddać je równie kochanemu człowiekowi. Alergia. [P] Piwo, wódka, whisky or soczek? [O] Soczek, nie piję alkoholu. Nigdy. [P] Co lubisz robić w wolnej chwili? [O] Przebywać na forum, komunikować się z ludźmi przez internet, czytać ciekawostki/książki i rozmawiać z Tobą. [P] Ulubiony obiadek? [O] Szpinak + feta + śmietanka + naleśniki. @Haszeer [P] Zrobisz mi jakieś wypasione tło na profil? [O] Oczywiście, jeśli tylko napiszesz zlecenie. [P] Jak tak to kiedy? [O] Kiedy znajdę czas by je wykonać. [P] Zagrasz teemo? [O] Jasne! Nawet mam skórkę - Teemo Panda [P] Lubisz gotować? [O] Nie, lubię jeść. [P] Od kiedy zajmujesz się wierszami? [O] W zasadzie już się nimi nie zajmuję. Od pół roku nie napisałam nic z wierszy.. [P] Śpiewasz? [O] Tak, codziennie pod prysznicem. [P] Kolejnym razem nauczysz się testów? [O] Postaram się. [P] Lubisz grać w Minecraft? [O] Nie wiem, grałam tylko na xboxie i zrobiłam tęczowy domek.. *.* [P] Grałaś kiedyś w Minecraft? [O] Tak. [P] Uwielbiasz Tibie ? [O] Nie. [P] Dragon ball Czy Naruto ? [O] Naruto, tylko... [P] Lubisz placki ? [O] Jak zrobisz. [P] Masz jakieś Pasje ? Jeśli tak to jakie ? [O] Grafika komputerowa. Trudno było się domyślić, wiem. ^.^ [P] Lubisz mnie? [O] Tak, bardzo. [P] Masz jakieś plany na życie ? [O] Tak, rozpoczynam swoją karierę zawodową. Jako księgowa. [P] Masz micro ? [O] Tak, słyszałeś mnie nie raz. [P] Jak się czujesz ? [O] Jak na przesłuchaniu... [P] Kiedy idziemy na piwo ? [O] Nie piję alkoholu! [P] Co o mnie myślisz? [O] Że spoko z Ciebie gość. [P] Spanie czy leniuchowanie? [O] Spanie.. [P] Miś czy pingwin? [O] Miś, bo tam nazywam @Elevate [P] Ulubione imie żeńskie i męskie? [O] Elisa i Marcin. [P] Ile masz wzrostu? [O] Było! 176 cm. [P] Chciałabys byc gruba? [O] Jasne! Już jestem... ;c [P] Umiesz śpiewać? [O] Nie, umiem jedynie wyć :3 [P] Idziesz ulicą napada Cie grupka białych murzynów, co robisz? [O] Mówię im, że jak tylko przekroczą moją bezpieczną strefę to mają po jajeczkach. [P] Dresy czy jeansy? [O] Dresy. [P] Najśmieszniejszy sen? [O] Emm... Wstydzę się powiedzieć.. [P] Boisz sie rudego chińczyka z widłami? [O] Nie, zapytałabym w czym mogę mu pomóc. Chinolki to bardzo pracowici ludzie. [P] Kim chciałaś być w przeszłości? [O] Kominiarzem. [P] Co zrobiłabyś jakbyś wygrała w totka? [O] Wyjechałabym z @Elevate do Japonii ♥ [P] Jak myślisz co będziesz robiła za 20 lat? [O] To samo co robię teraz. Podpisywała ważne papierki. [P] Z jaka bronia grasz w CS'a ? [O] Nie gram w cs'a, ale niech będzie AWP. [P] Jaki sport uprawiasz ? [O] Jeździectwo. [P] Masz samochód ? [O] Nie mam jeszcze prawka, więc.. nie myślę o samochodzie na chwilę obecną. [P] Masz prawo jazdy? [O] Nie. [P] Piwo czy wino ? [O] Wino, ale nie piję %. [P] Pomarańcze czy mandarynki ? [O] Ona lubi pomarańcze... ło o oł. Heheszky. @esej [P] Czemu piszesz po forach zamiast siedzieć w kuchni? [O] Bo mam kochającego męża (kucharza), który mi gotuje pyszne jedzonko. [P] Ile kobiet potrzeba do stworzenia cywilizacji technicznej? [O] Niewiele. [P] Potrafisz "programować" pralke? :x [O] Jasne! Przecież to wiedza podstawowa! [P] Spełnić Twoje koszmary? <ufo> [O] Musiałbyś się nieźle natrudzić. Really. [P] Co tam? [O] ...[P] Jak mija życie? [O] A coś Ty taki ciekawski? [P] Jakie plany na przyszłość? [O] Standard.. Znaleźć miłość, wybudować dom, zasadzić drzewo. [P] Chcesz już iść do szkoły? [O] Nie, nigdy już nie pójdę do szkoły, bo ją skończyłam. [P] Imię Twojej pierwszej miłości? [O] Andreas. [P] Ile masz lat? [O] 19 i pół. [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak, młodszą kopię mnie o imieniu Weronika. [P] Co lubisz na sieci robić? [O] Przebywać. [P] Pytania się podobają? [O] Tak, tak....[P] Nosisz przy sobie prezerwatywy? [O] Nie, wychodzę z założenia, że to facet powinien zaopatrywać się w takie rzeczy. [P] Messi vs Ronaldo? [O] Ronaldo bo przystojny. [P] Lewandowski vs Błaszczykowski? [O] Lewandowski, bo przystojny. [P] Nosisz dresy czy dżinsy? [O] Jeansy. [P] Filmy czy seriale? [O] Filmy.[P] Spider-Man czy Piraci? [O] Piraci.[P] Teletubisie czy Gumisie? [O] Tinky Winky, Dipsi, LaLa, Po! [P] Jesteś już zdenerwowana? [O] Nie, wcale.[P] Lubisz odpowiadać na pytania? [O] Jeśli pytasz o coś konkretnego. [P] Co byś zrobił z 1 mld złotych? [O] Spełniłabym marzenia. [P] Lubisz mnie? [O] Jeszcze nie wiem, ale jestem nastawiona pozytywnie.[P] Masz Skype czy GG? [O] Toi toi [P] Taylor Swift czy Selena Gomez? [O] Taylor Swift. [P] Kochasz Bibera? [O] Oh, tak! [P] MC'Donalds czy KFC? [O] Mc'Donalds.[P] Gotowana świnia czy pieczony kurczak? [O] Pieczony kuciaciek.[P] Opowiesz coś o sobie? [O] Boję się. [P] Ile dźwigasz na klatę? [O] No taki @Elevate podzielić na pół. *.* [P] Czy 2 kg do dźwignięcia, to dla Ciebie dużo? [O] Jestem kobietą, ale nie. [P] Jaka jest pogoda? [O] Is so hot! [P] Zostałeś rozdziewiczony? [O] Nie, nie ma szans.. Mama na imprezy zakłada mi stalowe majty... T.T[P] Ulubiona piosenka? [O] Byłoooooo.. Memphis May Fir... a zresztą zobacz sobie na górze leniu! [P] Ulubiony lub ulubiona aktor/aktorka? [O] Chloe Moretz.. [P] Akcja czy romantyczność? [O] Romantyczności nigdy za wiele. [P] Dynamika czy nudność? [O] Dynamika.[P] Grasz w lola? [O] Tak. [P] Grasz w mario? [O] Nie.[P] Grasz w tetrisa? [O] Nie wiem co to.. [P] BMW czy Audi? [O] BMW.[P] Gdzie chciałbyś wyjechać? [O] Do Japonii ♥ [P] Spotkamy się kiedyś na jakiegoś browara? [O] Nie piję alkoholu... [P] Mówiłeś na księdza zorro, a na chleb pep? [O] Na chleb pep. [P] Drugie imię ? [O] Brak. [P] Ulubiony Kolor ? [O] Było! Jest gdzieś na górze. [P] Frugo vs. Tymbark ? [O] Tymbark.[P] Rap vs. Pop ? [O] Pop.[P] Ulub. smak Frugo ? [O] Nie wiem, czarne. [P] Ulub. smak Tymbark ? [O] Jabłko-mięta. [P] Miłość vs przyjaźń ? [O] Miłość.[P] Ulub. Serial ? [O] Nie oglądam seriali. [P] Co masz teraz na sobie ? [O] Dresy. [P] Co robisz ? [O] Odpisuje na milion pytań.. [P] Masz chłopaka / Dziewczynę ? [O] @Elevate <3[P] Ulub. Sport ? [O] Jeździectwo. [P] Ile miałeś lat kiedy dowiedziałeś się że święty Mikołaj nie istnieje ? [O] Coooooo.... nie wiem o czym mówisz.. Jesteś niegrzeczny to Ci nie przynosi prezentów, ale to nie znaczy, że nie istnieje! Ty... Ty... niegrzeczny chłopczyku! Mama zabrania mi się spotykać z takimi... [P] Grasz na jakimś instrumencie ? [O] Kiedyś grałam na pianinie. [P] Lubisz nagrywać odpowiedzi wideo ? [O] Nie wiem, nigdy nie próbowałam. [P] Masz kamerkę internetową ? [O] Nie. [P] Śmieszą cię kawały o blondynkach ? [O] Już nie. [P] Ile miałeś lat kiedy się pierwszy raz zakochałeś ? [O] Oesu... 13lat? Mejbi. [P] Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? [O] Domu. [P] Ulubiony przedmiot ? [O] W sensie szkolny.. WF. [P] Ulubiona książka ? [O] Trylogia: Metro 2033, 2034, 2035. [P] Umiesz dobrze pływać ? [O] Tak. [P] Lubisz placki? [O] Zależy z czym. [P] Lubisz lody? [O] Tak, śmietankowe. [P] Czym się interesujesz? [O] Grafiką komputerową.. no przecież już mówiłam. [P] Co odwaliłeś w szkole/przedszkolu? [O] Rozpłakałam się, bo słońce zaszło za chmury.. [P] Masz przyjaciółkę w której się kochasz? [O] Tak, ma na imię Marcin. <3 @drenn [P] Jaki dziś dzień? [O] Czwartek. [P] Na pewno? [O] Tak. [P] Jesteś wredna? [O] Staram się nie. ^.^ [P] Mam się bać? [O] Nie, bardziej wredna niż Ty nie będę. [P] Kupisz mi marsa? [O] Nie stać mnie. [P] Bu! Boisz się? [O] Tak... idę po @Elevate. [P] Lody lubisz? [O] Tak, ale tylko sorbety. [P] Czy @Elevate jest przystojny? [O] A co? Chcesz mi go odbić? Nie uda Ci się! (Jest nieziemsko przystojny :3) [P] Jaka jest teraz godzina w Chinach? [O] A skąd ja mam to wiedzieć? Wygugluj. [P] Zaśpiewasz mi? [O] Śpiewam tylko do prysznica. [P] Od kiedy słuchasz rocka? [O] Od małego. Mama mi puszczała Depeche Mode. [P] A który z tych zespołów to ulubiony? [O] Avenged Sevenfold. [P] Którą stroną wieszasz papier toaletowy? [O] Na zewnątrz. [P] Też kochasz owijać się kocem i żreć lody? [O] Tak, ale tylko z @Elevate, który wyżera mi większość tych lodów.. a nadal jest chudy! T.T [P] Przytulisz? [O] Zapytaj Wacika. [P] Co masz w lodówce? [O] Pustki. [P] Jestem normalny prawda?\ [O] <ufo> [P] Znasz kogoś kto ma dwa kolory oczu, czy tylko ja tak mam? [O] Hmm.. ale to oznacza, że jesteś wyjątkowy! ^.^ [P] Wystarczy pytań? [O] Tak, proszę... [P] Okularki masz? [O] Zerówki. [P] Jak robi kotek? [O] https://www.youtube.com/watch?v=lveUS_J1PLA [P] Kotek robi na siedząco. Suche co? [O] Hahahaha xD [P] Odpuścić ci już? [O] No nie pogniewam się.. [P] I tak nie mam weny, to postawisz pizzę? [O] Tak, ale tylko wegetariańską z szynką. [P] A pożegnasz się ładnie? [O] Sayonara! Nominacja: @Haszeer Chciałabym podziękować za wszystkie zadane mi pytania. Mam nadzieję, że odpowiedzi są satysfakcjonujące. Pozdrawiam cieplutko ~ Eva. 3 Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47981-61-po-evanella/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 6 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Baybe I like it! Tak lubię... 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47981-61-po-evanella/#findComment-228893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haszeer Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 ehh.... niech bedzie :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47981-61-po-evanella/#findComment-228909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47981-61-po-evanella/#findComment-229761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi