Zasłużony drenn Napisano 7 Maja 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Dżem dobry, dziś dowiecie się co nieco o naszym opiekunie UBT. W skrócie można powiedzieć o nim że jest to osoba czerpiąca z życia garściami, a z amxx mógłby prowadzić wykłady w uczelniach. MIŁEGO CZYTANIA! [drenn] Wciąż masz ochotę na wywiad mistrzu? [fiGhT]Jasne, czemu nie.[drenn]Oby starczyło ci sił. Skoro tak, to zaczynamy jak zwykle. Proszę byś się przedstawił z imienia, miejsca urodzenia oraz numeru PIN do karty bankomatowej. Za twój wiek również się nie obrażę [fiGhT]Maciej, lat 28, Kraków. PIN'u raczej nie potrzebujesz .[drenn]oo! Kraków. To rozumiem że widujesz się z Rumcajsem i Sysią?[fiGhT]Może nie, ale mam w planach umówić się z nimi na grilla, gdzie będzie na nas czekało dobre piwo oraz wyśmienite wino - nie pogadzę też kupnem wódki[drenn]Wino, piwo... A gdzieś na uboczu jedzenie tak? [fiGhT]Tak - planuję raczej klasycznie jak to na grilla - kiełbaska, szaszłyki, i jakieś "barbecue party".[drenn]Też bym wpadł ale za daleko do was. Apropo spotkań: Tyle było gadania o zlocie, co myślisz? Odbędzie się w ogóle w tym roku?[fiGhT]Jeśli Patrykowi się uda wynająć jakoś więcej przestrzeni - typu np. działka i tym podobne, to raczej powinien, lecz to już zależy od zdania Rumcajsa.[drenn]Oby. Ale wróćmy do Ciebie. Powiesz czym się zajmujesz teraz? [fiGhT]Teraz, zależy o czym mówisz - jeśli chodzi o pracę, robię w xkomie jako szef działu, jako taki człowiek w internecie, zajmuję się głównie raczej konfiguracją serwerów, tworzeniem paczek amxx na zamówienie, nawet ktoś mnie zapytał czy mogę udzielić płatnych korepetycji z AMXX. Jeśli natomiast chodzi o teraźniejszą wykonywaną przeze mnie czynność jest to - pisanie z Tobą.[drenn]Dowciapny, to lubię. Czyli trafiła się nam perełka w sieci.[fiGhT]Jak na razie wykonuję moją pracę jak trzeba, i naprawdę cieszę się z tego co robię.[drenn] Skoro ty się cieszysz, to i ja z tobą. Wiem że jesteś w szpitalu, masz ochotę podzielić się z innymi tym co sie stało, że tak długo jesteś nieobecny?[fiGhT]A zaskoczę Ciebie - wyszedłem przedwczoraj już z szpitala, ta choroba jest raczej taka dosyć nieprzyjemna, ale dobra, powiem - jest to padaczka [bardziej znana pod nazwą "epilepsja"[drenn]No cóż, miałem teraz dłuższą nieobecność więc przyznaję, że nie wiedziałem iż już wyszedłeś. A jesli chodzi o epilepsję, wiem jak wygląda i nie zazdroszczę. Ale z tego co widzę i tak żyjesz pełnią życia co? [fiGhT]Tak, pod względem emocji jestem dość skrytym człowiekiem - prawie że nawet "nie umiem płakać" w niektórych sytuacjach, najważniejsze jest żeby żyć, dla mnie jest to ważne.[drenn]I brawo ty. A masz już jakąś drugą połowę? Czy wciąż czekasz aż się pojawi jak piorun w twoim zyciu?[fiGhT]Nie, na razie nie potrzebuję - kiedyś miałem ich aż ponad 8, lecz teraz nie czuję się na siłach żeby jakikolwiek związek prowadzić.[drenn]Przykre doświadczenia?[fiGhT]Nie, akurat żadne przykre doświadczenia, tylko po prostu jak na razie wolę mieć jak najlepszych przyjaciół.[drenn]Zaczynam cię coraz bardziej lubić. Jesteś człowiekiem który ciągle zaskakuje pozytywnymi myślami. [fiGhT]Staram się jak najlepiej zrobić pierwsze wrażenie i "bardziej je rozwijać" bo tak na prawdę ja nie uznaję drugich szans na poprawę, żyje i próbuje żyć jak najlepiej.[drenn]Robisz piorunujące wrażenie A opowiedz no mi jak w ogóle do nas trafiłeś? Przypadek? Zaproszenie? A może coś innego?[fiGhT]Na sieci jestem od lipca zeszłego roku - rozmawiałem głównie po nocach na TS'ie z esejem [starym technikiem serwerów] oraz samym Rumcajsem, wtedy polubiliśmy się, odszedłem w może i 1 miesiącu to fakt bez pożegnania, ale miałem za dużo swoich spraw na głowie, dużo pracy, projekty i tym podobne. Wróciłem na sieć 15 stycznia tego roku, ponieważ tak naprawdę sam Rumcajs mnie na nią "wciągnął" i jestem mu do tej pory wdzięczny, gdyż jest to najlepsza sieć do której pory byłem, i raczej nigdy jej nie opuszczę.[drenn]Patryk wie kogo należy do nas ściągać. A jak tam twoje relacje z Trivorem i chłopakami w JB?[fiGhT]Jak na ten moment - jest wszystko dobrze, może i Trivora znam 4 miesiące, ale jest spoko człowiekiem, nie mam do niego jakichkolwiek spin, na JB się pozmieniało, może i parę osób jest naprawdę wkurzających, ale i na to przymykam oko.[drenn]Zrobisz porządek jak wrócisz co nie? Słyszałem że już tam srają w majty [fiGhT]Jak kiedyś, od stycznia do marca, gdy jeszcze komp był sprawny, jak grałem nawet i po nocach, nawet jako sam strażnik siałem pogrom, może wypędzałem dzieci za pomocą mocnych obelg, przekleństw, ale to używałem dla samego wypędzenia, nie z natury że taki jestem, ale faktycznie to działało. W działaniach jestem bezkonfliktowy, i nawet gdy jakiś przyjaciel złamie regulamin to i tego nawet nie puszczę płazem.[drenn]Czyli jest moc!Jesteś może typem domatora, czy wolisz wyjść sobie w miasto?[fiGhT]Wiesz co, raczej to i to, jeśli jest smętna pogoda, lubię posiedzieć w domu i jakoś sobie to rozluźnić grami, książkami, filmami, jeśli jest ładna pogoda - biegam, czasem nawet umówię się z kimś na piwo, partyjkę w kosza, siatkę, nogę.[drenn]Czyli na sportowo? A co najbardziej ci pasuje? Masz jakąś ulubioną dyscyplinę?[fiGhT]Raczej bieganie, często też uczęszczam na siłkę - robię sześciopak, a przy wadze 80kg przy 190cm jest to dosyć możliwe przy dobrej diecie i treningu.[drenn]Zazdroszczę wagi. A zdradź mi dobry sposób na brzuch proszę xD[fiGhT]Zbytnio dobrego nie mam, ale niech będzie jako iż mam niezłą przemianę materii - dużo jem , ale tak naprawdę miałem dobrą dietę z dobrych sałatek, i działało.[drenn]ee to nie dla mnie, wolę burgery A jak tam z muzyką? Jakieś ulubione preferencje?[fiGhT]Głównie hard metal - typu apocalyptica, rap też, ale już angielski.[drenn]A sądziłem że każdy w tej sieci słucha tylko tych disco polo lub rapu. A masz może jakiś lubiony zespół?[fiGhT]Tak, Apocalyptica, Slipknot i paru innych.[drenn]Na pewno nie chcesz podać tego PIN-u? [fiGhT]Raczej nie, ale może kiedyś .[drenn]No spoko. Ale bez ślubu proszę. A podzielisz się opinią o sieci? Może przydałyby się jakieś zmiany?[fiGhT]Jak na ten moment, to raczej nie, jest jak na razie dobrze, sam właściciel jest jak najbardziej dobrym właścicielem, a nie jak inni "żądnymi władzy".[drenn]Tu się zgodzę, wielu wrogów sobie tym przysporzył, ale z tego co widzę to zwykli zazdrośnicy. [fiGhT]Dziękuje za poparcie opinii, masz ochotę dalej rozmawiać o różnych sprawach?[drenn]Chętnie bym to jeszcze przeciągnął, ale nie mam zamiar cię dłużej męczyć. Potrzebuję od ciebie jednak jeszcze jednej rzeczy. [fiGhT]W takim razie - słucham ja Ciebie.[drenn]To ja słucham. Czekam na dowcip od ciebie [fiGhT]Może i z dowcipów nie jestem jakimś mistrzem, ale napiszę tutaj chyba taki dość znany. Astronom mówi do żony:- Kochanie, twój tyłek jest jak Jowisz.- Taki piękny?- Nie, gazowy olbrzym.[drenn]hahah R.I.P Astronom [fiGhT]No dokładnie, ogólnie to dziękuje Ci za pełen dobrych wrażeń wywiad .[drenn]I ja również za "pełen dobrych wrażeń wywiad" dziękuję. Widzimy się w SB. 8 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzusteR Napisano 7 Maja 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Jak dla mnie, fajny wywiadzik. Przede wszystkim długi, taki jaki lubię :) Plusik za wywiadzik :) Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/#findComment-222545 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrZ3SiU Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 No No wywiad na Poziomie. :) Za poświęcony czas i pracę Plusik "+" Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/#findComment-222547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~FcK Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 No i gitara :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/#findComment-222552 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I m Criminal Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Oby tak dalej ( + ) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/#findComment-222606 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodEater Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Wywiad spoko i ten Astronom :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/#findComment-222609 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slom3K Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Na poziomie, @drenn na odpowiedniej randze :) Poza tym fight to ciekawy człowiek i z tego miejsca pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/#findComment-222622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Wywiadzik jak zawsze, najlepszy! Czekam na więcej i dłuższe 3x xD <3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/#findComment-222650 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: /cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47013-wywiad-z-fight/#findComment-222980 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi