Shredder 3 Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 (edytowane) CześćJestem na tej sieci od niedawna i postanowiłem się przywitać :). Zarejestrowałem się na forum aby pisać zgłoszenia na cziterów bo jest ich zaskakująco dużo, często gram na waszym serwerze DD2 Classic i myślę że niedługo dołączę do administracji tego serwera. Pozdrawiam Shredder :) Edytowane 18 Marca 2017 przez Shredder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. 825 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 816 Napisano 19 Marca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 No faktycznie, dd2 to ostatnio porażka. Chętnie zobaczę kogoś nowego do pilnowania tam. Tylko nie śpiesz się z tym, bo świeżych rzadko się przyjmuje.Dżem dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemian 2 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Yo ^^ https://www.youtube.com/watch?v=eK7XahvxhPc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. 825 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi