GodEater 37 Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Twój nick: BilboZwagginsLink do zaakceptowanego podania: Właściciel Serwera [member=RozgSzeFka] Potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozgSzeFka 8 Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVIX 117 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: /CL Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella 264 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Nasza Społeczność → Kącik użytkownika → Nie masz rangi? Napisz tutaj!" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi