Zasłużony drenn Napisano 17 Stycznia 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Dżem dobry moi mili. Zapewne tęskno wam było do naszych wywiadów. Niestety splot przypadków sprawił że żadne z nas nie było w stanie przez dłuższy czas postarać się o jego napisanie. Aż do teraz! W imieniu całej redakcji przepraszam wszystkich razem, i każdego z osobna za zwłokę. Nie przedłużając już jednak, dziś dowiecie się co nieco o naszym zadziornym Moderatorze @Native. Miłego czytania! [Drenn]Na początku chciałbym cię prosić abyś się przedstawił, jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz?[Native]Witam Wszystkich, jak już większość pewnie wie mam na imię Mateusz, pochodzę z Warszawy gdzie nadal mieszkam i egzystuje. Jeśli chodzi o mój wiek to nadal jestem "nastolatkiem" jeszcze przez ostatnie dni .[Drenn]Czyli mam rozumieć, że niedługo będzie impreza? [Native]Dobrze rozumiesz, za niespełna 3 tygodnie biorę urlop. [Drenn]Więc jeśli pojawię się jakimś trafem w Warszawie to mogę wpaść? Podobnie jak inni csowicze? [Native]Wolałbym o takich magicznych niespodziankach dowiedzieć się wcześniej na priv, ale mimo wszystko myślę, że spokojnie można Jednakże może nie tyle wpadać, a odwiedzić.. wpadki bywają różne. [Drenn]Nie no, to taki mały żarcik tylko. A dowiem się może jakie masz zainteresowania? Jakieś hobby? [Native]Hobby jako takiego nie mam, nie przykładam do czegoś większej wagi, nie kolekcjonuję niczego. Jednak jeśli chodzi o zainteresowania czy pasje to jednoznacznie mogę stwierdzić, że jest to kulinaria, w którą się zagłębiam.[Drenn]To czekam na przepisy w dziale. [Native]Przepisów kilka wrzuciłem, a chwilowo jednak brak na to czasu co można zauważyć nawet po mojej pracy na randze Grafika, gdzie robię prace z opóźnieniem.[Drenn]O kilku wiem, ale czekam na więcej. Szczerze to nie chce mi się samemu myśleć A powiesz mi coś o Wawie? Masz tam jakieś sprawdzone, ciekawe miejsca? [Native] Odnośnie tego tematu to za długo by się rozpisywać, wszystko zależy od tego na co ma być to miejsce. Poznanie nowych osób, spotkanie ze znajomymi i na wyjście z kimś we dwoje.[Drenn]To ja poproszę optymalnie, coś na wyjście ze znajomymi. Co byś mi polecił? [Native]Na pewno zarzucę standardowo plażę nad Wisłą, gdzie rozkręcają się najlepsze odpały xD Jak coś bardziej spokojnie czy z klasą to polecić mogę: Mielżyński Winebar oraz Znajomi Znajomych - wnętrze i cała atmosfera jest niesamowita. [Drenn]Zapiszę sobie na przyszłość. A jestem ciekaw jednego, czy u was też jest taki problem z tym całym dymem i smogiem? [Native]Niestety tak, pisałem już o tym na forum, w temacie Twojego autorstwa. [Drenn]Ah fakt, zapomniałem już o tym. Tak czytam opis w gadu i się zastanawiam. W jaki sposób jesteś niemożliwy? [Native]W jaki sposób? Hmm.. zależy o jaką płaszczyznę tego Ci chodzi, bo z jednej strony wywodzi się opis z tego, że jestem specyficznie nastawiony do społeczności przez co jestem niezależny, mówię co mi najdzie na język, etc. Większość boi się powiedzieć co myśli i podporządkowuje się reszcie, większości. A żeby dowiedzieć się drugiej definicji opisu trzeba zaliczyć ze mną kilka klubów. [Drenn]To mi wystarczy ta pierwsza odpowiedź. Wiem że w cs grasz od podstawówki. Ale interesuje mnie co innego, jak trafiłeś na naszą sieć? [Native] Na CSowicze trafiłem w sumie z przypadku, nie szukałem żadnej sieci w internecie czy coś w tym stylu. Wszystko zaczęło się od TS gdzie ściągnęła mnie (posłużę się nickami) Beziuuk, gdzie obecnie ma nazwę `Mrufkojad. W międzyczasie pokłóciłem się z właścicielem mojej starej sieci, gdzie i tak mieliśmy małe utarczki Siedząc właśnie na TS zauważyłem Rumcajsa, o którym słyszałem właśnie na poprzedniej sieci, postanowiłem więc założyć konto na forum i tak oto jestem z Wami dalej.[Drenn]Na pewno bardziej oryginalna historia niż moja. A grywasz jeszcze na serverach czy tylko ts i forum cię interesuje? [Native]Jeśli chodzi o serwery na sieci to wejdę z czasu pobawić się na JB, chociaż na tym modzie można się pośmiać z niektórych sytuacji, bo nie ma tam monotonnego zabijania jak na reszcie. A ogólnie patrząc na serwery to nie grywam na publicznych Ostatnio jedynie mixy 5v5.[Drenn]To teraz z innej beczki: Jakiej lubisz słuchać muzyki? Może jakiś ulubiony wykonawca lub zespół? [Native] Ulubione gatunki muzyczne.. wpiszę tutaj trzy, które słucham codziennie: RAP, Trap oraz Hardbass. Jak mam wskazać ulubionego wykonawcę to będzie to Eripe, wieczny props dla niego.[Drenn]Przyznam że nawet nie wiem co to jest, tylko rap kojarzę xD [Native] Są to typowe "łubudubu" do denerwowania sąsiadów xD[Drenn]Ok rozumiem. A wracając do sieci, jest może coś co byś zmienił? [Native]Oczywiście, nie byłbym sobą jakbym nie miał nic co można zmienić, taka już moja natura. Jest kilka niedociągnięć na forum czy w organizacji, jednak nie jest to aż tak widoczne.[Drenn]Co konkretnie masz na myśli? [Native]Wybacz, ale pozostawię to jedynie dla Administracji, bo jak wypiszę błędy to zacznie razić to większość naszej społeczności Mogę jedynie napisać, że zautomatyzowałbym sekcje skarg i odwołań, dodając automatyczny wzór bez którego wypełnienia nie będzie możliwe napisanie tematu. [Drenn]O i to jest pomysł! A powiesz mi co sądzisz na dzień dzisiejszy o redakcji? [Native]Redakcja prosperuje dobrze, można się dowiedzieć czasem czegoś ze świata, czy przeczytać jakąś recenzje. Najbardziej podoba mi się prowadzona seria "P&O" - w końcu musimy poznawać naszą społeczność sieci. Jednak aby nie było za słodko, nie jest ona też idealna. Brakuje mi właśnie wspomnianego kontaktu z użytkownikami. Można wprowadzić serie, która polegałaby na poznaniu zdania kilku losowo wybranych osób na temat któregoś konkretnego członka Administracji, powiedzmy 5-6 pytań. [Drenn]Interesujące.... Zastanowię się nad tym. Szczerze dziękuję za opinię. Nie wiem jak inni ale ja lubię jak ktoś mówi szczerze a nie sztucznie słodzi.Zmierzając ku końcowi.. Tradycyjnie, jak to u mnie, dam ci szansę na rozśmieszenie czytelników. Zaprezentuj dobry kawał. [Native]... liczyłem po cichu, że do tego nie dojdzie Wchodzi facet do apteki i cichutkim głosem mówi: - Nerwosol poproszę... - Co proszę? - NERWOSOL KURWA!Nie mam nic innego na poczekaniu xD[Drenn]Jeśli czytałeś moje inne wywiady, to doskonale wiedziałeś co cię czeka.Ale ten chociaż krótki, to też dobry xD [Native]Wywiad mam każdy z redakcji za sobą, jednak myślałem, że po znajomości mi odpuścisz. DrennMoże i ciśniemy razem po ludziach, ale tego nikomu nie odpuszczę xDDobrze, wielkie dzięki za wywiad. Niedługo będzie można poczytać na forum.Do kolejnego wpisu w SB. NativeJa również dziękuję za chęć jego przeprowadzenia, do następnego 6 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokeR?! Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Bardzo ładny i długi wywiadzik, należy się +P.S Popraw końcówkę na "do", bo napisałeś "no następnego " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/#findComment-209503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Mnie również wywiad się podoba, wszystko ładnie i czytelnie. :) ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/#findComment-209520 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apoi_eXo Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 No to dzem, + leci af kors, wywiad fajny, czytelny oby coraz lepiej :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/#findComment-209566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeronne Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Super wywiadzik ;) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/#findComment-209635 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiKerr Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Dobra robota! :P Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/#findComment-209773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slom3K Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Miło się czyta ;] Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/#findComment-209907 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Autor Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Wywiady" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/#findComment-228561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44288-wywiad-z-native/#findComment-234665 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi