Skocz do zawartości

Zablokowane Przyszłoroczny zlot cssowiczów gdzies w PL ?:)

KillinG_SprEE

Spotkanie  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie?

• Poznań
      7
    • Kraków
      2
  2. 2. Data?

• 1- 3 maj (majówka) lub nawet od 29 kwietnia
      1
    • 14- 16 lipiec
      5
    • 28- 30 lipiec
      3
    • 4- 6 sierpień
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakis czas temu wpadłem na pomysł pierwszego zlotu cssowiczów gdzies w Polsce, termin do dogadania mysle, pisze w tym dziale najpierw by wiedziec jakie zdanie ma administracja, trzeba by było zatem

-wybrac ludzi chetnych na organizatorów(najlepiej 2 max 3 by jedna osoba sie z tym nie męczyła w tym skarbnika)

-wytypowac kilka miejsc gdzie w cieple lato mozna bylo by sie spotkac oraz date(najlepiej wiadomo weekend czyli SB-ND)

-zrobic jakis vote na wybór miejsca tak by kazdy miał jak najepiej(mysle gdzies srodek PL?)

-dac znac za wczasu ludziom czyli ogłosic na serwerze ktorzy byliby chetni na zlot, oczywiscie mowa o wszystkich serwerach a najbardziej stałych graczach powyzej tych 18 lat?? :P

dlaczego wrzuciłem pomysł na tapete? poniewaz widze ze siec ma swoj klimat, stałych ludzi, co prawda nie wszyscy z PL ale wiekszosc a ci co beda znac date wczesniej moga sobie zabukowac oraz uważam ze spotkanie moze byc naprawde swietnym pomysłem na integracje ludzi:) brałem juz udział w podobnym zlocie i było mega, oczywiscie składki czyli rezerwacja u skarbnika(zaufana osoba) który bedzie opłacał nam miejsce pobytu na zlocie jesli to bedzie 2 dniowy zlot wraz z jakaś zaliczka dla osob chcacych sie spotkac na żywo i spedzic fajnie czas! zeby to miało rece i nogi :) rzucam taki pomysł i prosze was o wasze opinie, czy ma sens czy uwazacie ze nie? (moja opinia jak najbardziej na TAK, mimo że mieszkam w UK to przylece z checia na weekend spotkac sie z wami, pozwiedzac czy tez poprostu pograc na gitarze i pospiewac przy ognisku :)) wiec? słucham was moi drodzy! :)

https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/

Hmm, wiele razy się organizowaliśmy. Ale zawsze nic nie wychodziło ;(

Można coś zoorganizować ale wątpie że wypali ;)

ih1BQ6H.png
https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/#findComment-199919

W dniu 24.10.2016 o 18:07, Comrade napisał:

Hmm, wiele razy się organizowaliśmy. Ale zawsze nic nie wychodziło ;(

Można coś zoorganizować ale wątpie że wypali ;)

tutaj mysle kwestia organizacji wiec jesli od ludzi pozbierało by sie zaliczki dość konkretne, ktorzy by wiedzieli na co sie pisza, chodzi o rozplanowanie, bo mysle ze nawet moglibysmy wynajac autobus na caly dzien by gdzies w okolicach pojezdzic, pozwiedzac, przewodnika, itp no pomysłów jest naprawde sporo bo wkoncu nie mamy 12 lat i nie jestesmy na utrzymaniu rodziców tylko mamy swoje pieniazki ktorymi mozemy sie zlozyc wspolnie na zajebiste 2 dni(wypad nad jezioro?, aquapark, do kina na film, wieczor przy ognisku w schronisku motelowym w ktorym bysmy mieli pokoje badz pensjonat, no naprawde jest mega ale to mega duzo pomyslow, trzeba pomyslec, zrobic plan, rezerwacje i zbierac od ludzi ktorzy sie zgłosza pieniadze tak by to bylo zaklepane na 100% w razie zmiany planow ktos poprostu bedzie tracił zaliczke i tyle..jesli sie wam nie udało to naprawde szkoda, ale mysle ze warto próbować bo taki zlot jak mowie cos pieknego, sam brałem udział na serwerwoni na ktorej gralem jakies 6 lat temu?? i było naprawde MEGA!!! tak pozytywnie i zajebiscie ze szok! :) tutaj mysle moze byc jeszcze lepiej bo mamy otwarty wachlarz pomysłów! :) po takim zlocie mozna odrazu planowac na kolejny rok zlot zato z innym planem:) i tak co roku jesli naprawde by sie wam spodobało :) wiem ze warto..

https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/#findComment-199922

Jak najbardziej, za chciałbym poznać niektóre mordki, ale to ciepłej wiosny/lata.

Co do alkoholu, to każdy swój prowiant xD

@Black Czoklet ty to byś musiał 3 skrzynki żubra, żeby Ci starczyło xd

2m490fo.jpg

https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/#findComment-199936

• Zasłużony

Pomysł dobry ale czy rzeczywiście wypali? Spore grono osób jest wciąż niepełnoletnie, a co z tym idzie może dać kasę co najwyżej z kieszonkowego ;P 
Szczerze liczę, że to się uda nawet gdyby mnie miało nie być.

W dniu 24.10.2016 o 19:53, KillinG_SprEE napisał:

wlasnie chodzi tu o konkretne grono konkretnych ludzi dojrzalych na taki zlot i co najwazniejsze gotowych, a nie malolatów ktorzy maja kieszonkowe itp  xD chodzi o to by sie ze soba poznac i swietnie bawic a nie szukac zaczepek  xD roznie to bywa, no ja mam nadzieje ze jakby wypalilo to bylby pierwszy udany zlot  :) nawet jesli ktos ma 17 lat a pracuje czy cos i chce sie pojawic to nie ma problemu mysle:) kazdy bedzie znal koszta, nie bedzie to wypad za kilka tysiecy zl na glowe  :D dojazd, wiadomo prowiant, itp to wlasna kieszen, tylko wazne by kazdy wrzucil zaliczke konkretna na rezerwacje noclegu by w plecy nie bylo chyba ze pod namioty ktos bedzie wolał to czemu nie  :)

Skoro tak to ja chętnie bym się wybrał  jeśli przyszła żona mi pozwoli xD
Darmowy hosting zdjęć i obrazków
https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/#findComment-199939

W dniu 24.10.2016 o 19:46, drenn napisał:

Pomysł dobry ale czy rzeczywiście wypali? Spore grono osób jest wciąż niepełnoletnie, a co z tym idzie może dać kasę co najwyżej z kieszonkowego ;P 

Szczerze liczę, że to się uda nawet gdyby mnie miało nie być.

wlasnie chodzi tu o konkretne grono konkretnych ludzi dojrzalych na taki zlot i co najwazniejsze gotowych, a nie malolatów ktorzy maja kieszonkowe itp xD chodzi o to by sie ze soba poznac i swietnie bawic a nie szukac zaczepek xD roznie to bywa, no ja mam nadzieje ze jakby wypalilo to bylby pierwszy udany zlot :) nawet jesli ktos ma 17 lat a pracuje czy cos i chce sie pojawic to nie ma problemu mysle:) kazdy bedzie znal koszta, nie bedzie to wypad za kilka tysiecy zl na glowe :D dojazd, wiadomo prowiant, itp to wlasna kieszen, tylko wazne by kazdy wrzucil zaliczke konkretna na rezerwacje noclegu by w plecy nie bylo chyba ze pod namioty ktos bedzie wolał to czemu nie :)

https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/#findComment-199942

Zapraszam do krainy tysiąca jezior, czyli Olsztyn i okolice. Najlepsza miejscówka na odpoczynek i imprezowanie ^^

ih1BQ6H.png
https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/#findComment-199946

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Color format