Skocz do zawartości

[Szybka Rekrutacja] na Redaktora

ShadoOw

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Mikołaj
Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:GG podam na pw.
Staż na forum:Na forum jestem od kwietnia, ale miałem dłuższą przerwę.
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:Miałem już tutaj redaktora, a po tym jak odszedłem, miałem kilka razy redaktora na innych forach.
Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.pl:Promotor, Redaktor.
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:8/10
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej:3-4 godziny.
Przykładowy wywiad lub recenzja (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):
https://csowicze.pl/topic/43414-aktualne-podsumowanie-mundialu/

Edytowane przez Lebel
https://csowicze.pl/topic/41737-szybka-rekrutacja-na-redaktora/page/2/#findComment-214030

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...

Imię: Adam
Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:  GG:61019721 STEAM: jak będę na komputerze to uzupełnię 
Staż na forum: jestem 2 dni wiem że dopiero od niedawna ale znam się na tym.
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: wywiady, Q&A,

Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.plJestem adminem CS:GO MOD dopiero zaczynam swoją przygodę z siecią.
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9/10
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: dopóki będę na tej sieci, czyli (codziennie) będę co parę dni coś wrzucał czyli wywiady pytania do użytkowników i wiele innych ciekawostek.
Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): nie jest obowiązkowe.

https://csowicze.pl/topic/41737-szybka-rekrutacja-na-redaktora/page/2/#findComment-219101

• 4 tygodnie później...

Na samym wstępie mojego podania chciałbym Cię poprosić, abyś przeczytał to, co teraz napiszę. Z góry dziękuję! Tak wiem, że nie spełniam wszystkich wymagań - lecz to nie znaczy, że interesuje mnie tylko kolorek, mam też szczerą nadzieję, że to, co teraz czytasz, choć w minimalnym stopniu przekona Cię do mojej osoby. Myślę, że przyda Wam się kreatywna osoba, która tworzy z pasją i radością, nie z przymusu. Liczę, że przymkniecie oko na te 2 punkty wymogów, których jeszcze niespełniłem - lecz obiecuję, że to nadrobię. Tyle chciałem przekazać, teraz zapraszam Was już do podania :).

Imię: Nazywam się Karol.

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: gg:57047020, na steama nie wchodzę, więc zbędne jest podawanie go tutaj.

Staż na forum: 2 tygodnie, wiem, że nie jest to zachwycający wynik, lecz chcę też powiedzieć, że nie lecę na rangi...

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Spore. O moje osiągniecia redaktorskie można się spytać kilku osób z tego forum, chociażby RozgSzefKi. Miałem niejednokrotną styczność z tą funkcją, uważam że moje prace są całkiem niezłe (choć znajdą się osoby, którym coś się może nie spodobać). Chętnie pracuję w grupie, a co najważniejsze nie mam z tym problemów.

Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.pl: Nie mam pojęcia co tu napisać - wziąłem udział w konkursie Miss i Mister, no i chyba tyle.

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9,5/10, każdemu może się zdażyć błąd.

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 2-4 h dziennie, jest to zależne od dnia tygodnia.

Przykładowa praca (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

Pewnie większość z Was kojarzy go jako Lucjana z "M jak Miłość", rozkochiwującego publiczność jako kapral Józef Wichura z czterech pancernych, czy też dowcipnego rozbójnika Jędrusia z serialu "Janosik" - mówimy oczywiście o Witoldzie Pyrkoszu, który umarł w wieku 90 lat. Niezwykle utalentowany aktor z wieloletnim stażem, ma na swoim koncie wiele nagród, m.in "Krzyż Kawalerski", "Złoty Krzyż Zasługi" , "SuperWiktora" oraz "Telekamerę". ŚP. Pan Witold, oczarował też młodsze pokolenie dubbingując Złomka, postać zapewne ze znanego Wam filmu "Auta". Aktor zmarł 22 kwietnia bieżącego roku. Ja osobiście przeżyłem z Panem Witoldem wiele chwil jako widz serialów tj. "M jak Miłość","Czterech pancernych i pies". Bardzo zdziwiła mnie jego nagła śmierć, tymbardziej jego zniknięcie w tych wszystkich kultowych serialach, mediach. Popularny aktor i tak dożył się starości, mam nadzieję szczęśliwej. Liczę, że spoczywa w pokoju i jest tam, gdzie chciał trafić po śmierci. [*]

Edytowane przez .biscoop

alkohol-ruchomy-obrazek-0116.gif

https://csowicze.pl/topic/41737-szybka-rekrutacja-na-redaktora/page/2/#findComment-220896

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Sprawy ogólneRekrutacja - [KLIKNIJ]online.png Redaktor"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/41737-szybka-rekrutacja-na-redaktora/page/2/#findComment-221005

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie