Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• 8 Wszystkich serwerów
  • 171 / 334 Wszystkich graczy
  • 51% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Imię:Mikołaj
Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:GG podam na pw.
Staż na forum:Na forum jestem od kwietnia, ale miałem dłuższą przerwę.
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:Miałem już tutaj redaktora, a po tym jak odszedłem, miałem kilka razy redaktora na innych forach.
Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.pl:Promotor, Redaktor.
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:8/10
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej:3-4 godziny.
Przykładowy wywiad lub recenzja (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):
https://csowicze.pl/topic/43414-aktualne-podsumowanie-mundialu/

Edytowane przez Lebel
  • 1 miesiąc później...
  • Zasłużony
Napisano

Zapraszam kreatywnych do pisania podań. Nie gryzę :)

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Imię: Adam
Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:  GG:61019721 STEAM: jak będę na komputerze to uzupełnię 
Staż na forum: jestem 2 dni wiem że dopiero od niedawna ale znam się na tym.
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: wywiady, Q&A,

Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.plJestem adminem CS:GO MOD dopiero zaczynam swoją przygodę z siecią.
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9/10
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: dopóki będę na tej sieci, czyli (codziennie) będę co parę dni coś wrzucał czyli wywiady pytania do użytkowników i wiele innych ciekawostek.
Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): nie jest obowiązkowe.

• 4 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Na samym wstępie mojego podania chciałbym Cię poprosić, abyś przeczytał to, co teraz napiszę. Z góry dziękuję! Tak wiem, że nie spełniam wszystkich wymagań - lecz to nie znaczy, że interesuje mnie tylko kolorek, mam też szczerą nadzieję, że to, co teraz czytasz, choć w minimalnym stopniu przekona Cię do mojej osoby. Myślę, że przyda Wam się kreatywna osoba, która tworzy z pasją i radością, nie z przymusu. Liczę, że przymkniecie oko na te 2 punkty wymogów, których jeszcze niespełniłem - lecz obiecuję, że to nadrobię. Tyle chciałem przekazać, teraz zapraszam Was już do podania :).

Imię: Nazywam się Karol.

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: gg:57047020, na steama nie wchodzę, więc zbędne jest podawanie go tutaj.

Staż na forum: 2 tygodnie, wiem, że nie jest to zachwycający wynik, lecz chcę też powiedzieć, że nie lecę na rangi...

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Spore. O moje osiągniecia redaktorskie można się spytać kilku osób z tego forum, chociażby RozgSzefKi. Miałem niejednokrotną styczność z tą funkcją, uważam że moje prace są całkiem niezłe (choć znajdą się osoby, którym coś się może nie spodobać). Chętnie pracuję w grupie, a co najważniejsze nie mam z tym problemów.

Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.pl: Nie mam pojęcia co tu napisać - wziąłem udział w konkursie Miss i Mister, no i chyba tyle.

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9,5/10, każdemu może się zdażyć błąd.

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 2-4 h dziennie, jest to zależne od dnia tygodnia.

Przykładowa praca (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

Pewnie większość z Was kojarzy go jako Lucjana z "M jak Miłość", rozkochiwującego publiczność jako kapral Józef Wichura z czterech pancernych, czy też dowcipnego rozbójnika Jędrusia z serialu "Janosik" - mówimy oczywiście o Witoldzie Pyrkoszu, który umarł w wieku 90 lat. Niezwykle utalentowany aktor z wieloletnim stażem, ma na swoim koncie wiele nagród, m.in "Krzyż Kawalerski", "Złoty Krzyż Zasługi" , "SuperWiktora" oraz "Telekamerę". ŚP. Pan Witold, oczarował też młodsze pokolenie dubbingując Złomka, postać zapewne ze znanego Wam filmu "Auta". Aktor zmarł 22 kwietnia bieżącego roku. Ja osobiście przeżyłem z Panem Witoldem wiele chwil jako widz serialów tj. "M jak Miłość","Czterech pancernych i pies". Bardzo zdziwiła mnie jego nagła śmierć, tymbardziej jego zniknięcie w tych wszystkich kultowych serialach, mediach. Popularny aktor i tak dożył się starości, mam nadzieję szczęśliwej. Liczę, że spoczywa w pokoju i jest tam, gdzie chciał trafić po śmierci. [*]

Edytowane przez .biscoop

alkohol-ruchomy-obrazek-0116.gif

Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Sprawy ogólneRekrutacja - [KLIKNIJ]online.png Redaktor"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie