Gość esej Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Osoby które zapytały oczekiwały odpowiedzi więc jak masz się obrażać za teksty ksenofobiczne, rasowe, religijne to nie czytaj tego tematu. NOMINUJE KIKERA [P] Wiesz, ze dostaniesz po ryju? [O] Chyba leków nie brałeś że taki agresywny jesteś - troche wazelinki i neurotropy w formie czopka. [P] Skąd pomysł na nick? [O] A kiedyś w Liceum "pilnował" klasy nauczyciel od WFu a to była lekcja Polskiego i mieliśmy zrobić sprawozdanie.. ja nie oczytany, młody chłopak byłem i to mówie że nie potrafię a ten do mnie "to zapierdol esej" [P] Lubisz jak ktoś Cię gnębi? [O] Uwielbiam być gnębiony - to moje hobby. Jak ktoś mi nie zapierdoli na łeb to nie jestem sobą. Czuje się nie zauważony i mało wyjątkowy. A tak poważnie to oprócz tego czopka dam ci jeszcze zastrzyk. [P] Co tam Amebo? [O] Ameba to taki ptak.. nazywasz mnie ptakiem ponieważ masz kompleks małego ptaszka :> [P] Lubisz jak Cię karam na 295? [O] Znam 69 znam 126, 87, 16, N14 ale o 295 nie słyszałem lecz sądząc po słowie "karam" jest to jakaś masochistyczna zabawa sexualna typu "gra w drwala" [P] PsieudoTechnikSerwerów? xD [P] PseudoRedaktorInternetowy? xD [P] Co myślisz o osobniku ? [O] Znaczy ja go znam z życia poza internetem bo ostatnio byłem z rodziną w zoo i siedział w klatce z małpami. Aż się zdziwilem ze tam WIFI mają. [P] Ile razy, po dwa razy? [O] log2x log1/4x = −−−−−−−−−−−−−−−−−−− log21/4 [P] Czy normalna złota rybka może puknąć wielorybka? xD' [O] Złota rybka może wszystko bo ma chuja jak lotnisko ;C [P] Makowiec czy murzynek ? [O] Z tymi murzynami to jest ciężka sprawa bo jak powiesz na ulicy "o czarnuch idzie" to jesteś rasistą a jak on coś powie to jest niewinny i wszyscy go bronią. Ale spokojnie to nasza biała rasa skolonizowała i zniewolniczyła murzynów a nie oni nas. Lecz opowiem jeszcze kawał - Co dzieli ludzi od zwierząt? Morze Śródziemne badumtss. [P] Ulubiona potrawa? [O] Mefedron [P] Masz klaustrofobie? [O] Mam Klaunofobie dlatego jak patrze na ludzi to chce mi się wymiotować. [P] Co widzisz za oknem ? [O] Widze Pole a za pole ktoś ora traktore [P] Nutella? [O] Może najpierw Kawa, kino? [P] Dlaczego ja? [O] Bo nie wszyscy są tacy sami - znaczy wy jesteście tak samo głupi a ja jestem wyjątkowo mądry. [P] Zrobisz mi kanapkę? xD [O] Za czasów Jezusa kanapek nie było i ludzie żyli normalnie! [P] Czemu jesteś rudy ? [O] Obelix też jest rudy w komixach i jakoś wszyscy go lubią [P] Czemu akurat technik serwerów ? [O] Chcieli mi dać rangę właściciela ale stwierdziłem że jest wieśniacka tak jak dawanie zdjęć do konkursu by zostać "miss" lub "misterem" [P] Mówią, że jesteś botem, czy to prawda ? [O] Były takie plotki ale ja jestem prawdziwym człowiekiem - wiem, wiem że to nie możliwe by mieć tak dużego penisa i się tym nie chwalić ale nie każdy chce zostać wykastrowany za pochwałki. [P] Z kim z forum masz najlepszy kontakt ? [O] Z @BOT-CSowicze.pl kumpel na 102 - zawsze jak napisze jakiś temat to on się chwali że mnie zna. [P] Jesteś gruby wiesz ? [O] A skąd wiesz że Allah nie jest biały albo Jezus nie jest czarny? Wygląd to nie wszystko. [P] Lubisz placki ? [O] Z jabuszkami <3 Tutaj odpowiadam poważnie bo z placków nie wolno żartowac. [P] Lubisz doić krowy? [O] Lubie jak leci białe mleko z cyca ale nie każdy cyc zasługuje na to bym go dotykał swoją złotą ręką. [P] Czemu nie grasz w CS:GO? [O] Ruskie dzieci / Angielskie dzieci / Polskie Dzieci / Francuskie dzieci / Skiny do broni / "Batelfild" 10 [P] Skąd pomysł na taki dziwny nick? [O] Odpowiadałem już wcześniej na to pytanie, wez pogoń chomika i pierdzielnij tym wichajstrem do przewijania w góre. [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [O] Jak mi wypalą oczy, obetną ręce i zrobią tak że nawet nie będe mógł się onanizować stopami to wtedy skoncze grac w csa. [P] Co tam? [O] Persefona pokonałą węża. [P] Czy masz jakieś uzależnienie? [O] Jestem uzależniony od krytykowania innych ale nie dlatego że to lubie ale dlatego że większość to idioci. [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś? [O] Masz duże spodnie. [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił? [O] Melanż jak stąd do Katowic że Ruskie ciężarówki dowoziły by Alkohol do basenu. [P] Jak tam rodzina i dzieciaki? [O] Nie odpowiem na to pytanie miłośniku małych dzieci i innych kobiet. [P] Co sądzisz o homoseksualistach? [O] Są spoko dopóki żaden nie będzie próbował mi wtykać kutasa tak gdzie nie trzeba - będe musiał mu go uciąć. [P] Uprawiasz jakieś sporty, a może uprawiałeś? [O] Gram w Kosza. [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [O] Moje życie emituje takie promienie szczęście że nasa pomyliła wybuchy na słońcu z moim dobrym dniem. Jak pada deszcz to 100 metrów odemnie a ptaki przestają machać skrzydkłami na mój widok. [P] Czego byś nigdy nie zrobił? [O] Nie złapał bym komara za jaja w rękawicy bokserskiej popijając zimną late i zajadając bigos z Dworca centralnego w Warszawie. [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz? [O] Szukam sposobu do zniszczenia tej cywilizacji w 5 minut. [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] Akurat to jest dobre pytanie ponieważ z istniejących ludzi moim autorytetem jest Pot-Pol a jak bym miał mieć aurotytet z filmu to wybrał bym Dr. Housa [P] Jak trafiłeś na forum csowicze.pl ? [O] Porwał mnie @RumcajsJumper z tabunem cyganów. [P] Jakie masz zdanie na temat działu redakcji ? [P] Moje zdanie jest wszytkim dobrze znane - odpierdalacie ciągle maniane i oprócz P&O oraz Ankiet nima nic ciekawego. [P] Kto Cię najbardziej wk*rwia na forum ? [O] Najbardziej denerwuje mnie Kropeł "cropek" ale tego osobnika już nima. [P] 0,5 czy 0,7 ? [O] Nic na dwóch - u mnie jest w markecie 5 litrowa bańka z plastiku za 14 w PLN. [P] Żubr czy Warka? [O] Tylko twarde narokotyki i kwas. [P] Daje Ci 100zl, przebiegniesz nago po rynku? [O] Za 100 zł to ja nawet notatnika w komputerze nie otwieram a ty chcesz by za to biegal po rynku hah. [P] Co myślisz o Legi w grupie z Realem, Borussią i Benficą? [O] "Benfica" to mi się z zapomogą socjalną kojarzy. A tak serio to nie mamy nawet najmniejszych szans. [P] Jakich pytań nie lubisz skierowanych do Ciebie od ludzi? [O] Ja nie lubie ludzi a co dopiero pytań od nich. [P] CO byś zrobił gdybyś mógł być kobietą przez jeden dzień?\ [O] Masturbował bym się i macał po cyckach przez całe 24 godziny. [P] Pomogłaś kiedyś jakiemuś bezdomnemu lub ubogiemu? [O] Ubogim pomagam codzień bo tam gdzie obecnie mieszkam Polska waluta jest bardzo hmm DROGA a takim ubogim umysłowo nie da się pomóc. Bezdomni to idioci bo nie potrafią zrobić sobie szałasu. [P] Każda loszka ma pieroszka? [O] Od zadania dziejów właśnie tak było - ale w 21 wieku to wątpliwa sprawa... @Patix [P] Boisz się NeSco?? [O] Tak się go dygam że mi się ręce trzęsą ze strachu. Jak bym zobaczył go na ulicy bez klatki i kagańca to bym spierdalał jak Korwin przed grodzką. [P] Jak to jest być Technikiem Serwerów? [O] Tragicznie! Nie stać mnie na chleb z mojej jakże ogromnej pensji, śpię ze świniami a WIFI łapie na przystankach autobusowych. @Krime.^ [P] Skąd pomysł na nick - esej? [O] Już odpowiadałem na to pytanie wyżej - przesuń szczura w strone okna. [P] Coś więcej niż Technik Serwerów? [O] Przydupas rumcajsa (wiadomo xD) [P] Masz pieseła? [O] Mam 3 pieseły, królika którego uratowała przed śmiercią tragiczną przez przerobienie na pasztet oraz Chomika który napierdala mi o 3 w nocy etiude wolności. [P] Palisz? [O] Dokumenty urzędu bezpieczeństa za domem. [P] Pijesz alko? [O] Chleje jak maluch bęzyne. [P] Jarasz? [O] Domy, ptaki, drzewa, lasy - ziemie Polskie po Karpaty. [P] Czemu jesteś przydupasem Rumcajsa? xD [O] Bo sie nademną znęca. [P] Planujesz opuścić CSowicze.pl? [O] Kiedyś te łańcuchy cygańskie zardzewieją wiec uda mi się uciec. [P] Czemu część użytkowników tak za Tobą nie przepada? :PP [O] Przeczytaj wszystkie te odpowiedzi i powiedz mi czemu xD 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40928-27-po-esej-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40928-27-po-esej-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228762 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40928-27-po-esej-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi