ParkouReK :3 Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) @MientuS [P]Lubisz ładne obrazki ? [O] Oczywiście. [P]Jaka jest twoja ulubiona gra ? [O] Fifa. [P]Jaki jest twój ulubiony film/ filmik na yt ? [O] https://www.youtube.com/watch?v=ZtAAeapQZ2E SkippeR ◣_◢ [P] Uwielbiasz rozmawiać ze mną na TS3? [O] Długo nie rozmawialiśmy. [P] Najlepsze ziomki na CSowicze? [O] Każda osoba ma u Mnie szacunek i nie zamierzam nikogo obrażać tą wypowiedzią. Wszyscy są spoko. [P] Pepsi czy Cola? [O] Pepsi. [P] Laptop czy Komputer? [O] Oczywiście, że komputer. [P] Co sądzisz o dziale Metin2? [O] Jakoś nie lubię tej gry. Nigdy mi się nie podobała. Long Day :D [P] Jak się rozpoczęła twoja przygoda z redakcją? [O] Pewnego dnia wpadłem do kumpla. Grał On tam w Cs'a. Dał mi spróbować. Graliśmy dość długo. Wieczorem wróciłem do domu, wziąłem PenDrive'a i kolejnego dnia pobiegłem do Niego żeby mi zgrał. Gdy już to zrobił to leciałem na zabitego do domu żeby rozpocząć swoją przygodę z CounterStrike'iem. ;)[P] Jak trafiłeś na CSowicze? [O] Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta. Byłem kiedyś na tej sieci. Odszedłem z powodu zniszczonego kompa i braku telefonu. Gdy już kupiłem kompa postanowiłem wrócić tutaj, lecz pod innym nickiem. I tak właśnie jestem z Wami do teraz. [P] Jak długo jesteś już na tej sieci? [O] 23 dni. [P] Poznaje Ciebie dopiero, więc jak masz na imię? [O] Krystian. [P] Czym się interesujesz? [O] Pasje mam 3. Motory, samochody i piłka nożna. [P] Umiesz grać w monopoly? [O] Kto nie potrafi. [P] Myślisz, że masz tutaj jakiś fanów? [O] Tylko @ShadoOw'ka. ;c [P] Lubisz kobiety? [O] To oczywiste. [P] Mleko tłuste czy tłuste? :D [O] Nie mogłem się zdecydować. Tłuste. [P] Czemu Ash z pokemonów nie był czerwony skoro jest ketchupem? [O] Zapytaj go. xD [P] Dużo pytań? [O] Mogłaś się postarać. xD [P] Następnym razem dam więcej, komuś, okej? [O] Nie, teraz musisz dać komuś mniej niż mi. xD @ShadoOw [P] Jesteś gruby wiesz? [O] Japa tam. xD[P] Lubisz placki? [O] Pewnie.[P] Czemu lubisz tak Mnie WK**wiać na gadu? [O] Bo jesteś Moim Botkiem. [P] Jesteś moim przydupasem, wiesz? [O] Uczniu mój! [P] Czemu redakcja? [O] Sprawia mi to przyjemność. [P] Jak minęły Ci wakacje? [O] Pracowicie. [P] Lubisz doić krowy? [O] Nie doiłem nigdy. O.o [P] Czemu nie grasz w CS:GO? [O] Klasyka najlepsza. [P] Skąd pomysł na taki dziwny nick? [O] Wiesz co to za sklep " TesCo "? To masz odpowiedź. xD [P] Jak długo masz zamiar grać w csa? [O] Nie mam bladego pojęcia. [P] Co tam? [O] Brak humoru. [P] Czy masz jakieś uzależnienie? [O] Papierosy. [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś? [O] Kocham Cię ~ Ola. [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [O] Bym poukładał sobie życie z Olą. [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [O] Rap - Zeus. [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [O] To nie nasza wina jaką orientację przyjmiemy. ;) [P] Jakie uprawiasz sporty ? [O] Piłka nożna, MMA. [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [O] Będąc przy Oli, tak. [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [O] Nie dałbym Tobie moderatora. xD [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz ? [O] Idę powiedzieć Oli, że zawsze będę przy Niej. Oczywiście bym Ją też przytulił. ;c [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] Nie mam autorytetu. Jestem panem swego życia i mam swój na życie sposób. [P] Czemu byk nie daje mleka? [O] Krowa jest od tego. Nominuję: @esej Edytowane 4 Września 2016 przez NesCo 1 Hahahahah. xDD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40661-25-po-nesco-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40661-25-po-nesco-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228760 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40661-25-po-nesco-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234578 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi