Skocz do zawartości

Zablokowane COD 201, gdzie dla każdej klasy od danego lvl'a jest awans i lvl przenosi się na awans (podejście drugie :D)

Nieustraszony

Rekomendowane odpowiedzi

Coś o Sobie: Mam na imię Grzegorz, w CSa gram od jakiś 5 lat z przerwami, tym serwerem zajmuje się już 1,5 miesiąca
Typ Serwera: CS 1.6, COD, 201 lvl, Awanse [do każdej klasy od 100 lvl (automatycznie przenosi lvl na awans oraz statystyki też], knife mod, misje, 2 perki (2 dla vip;a), sklep sms

(na chwilę obecną nie znalazłem podobnego COD'a gdzie dla każdej klasy od danego lvl'a jest awans i lvl przenosi się na awans co kiedyś było modne)
Ilość Slotów: 21, ale w każdej chwili mogę zwiększyć
Link GameTracker: http://www.gametrack...9.21.219:27035/
Dlaczego Chcesz Do Nas Dolaczyć: Szukam sieci rozkręconej na której sam będę mógł swój serwer rozwijać.
Rozkręcony [TAK/NIE]:W miarę, zazwyczaj ktos siedzi na serwerze, bywa nawet ponad 15 ludzi na serwerze.
Wiek właściciela serwera: 19
Udostępniasz usługi na serwerze do konkursów [Tak/Nie]: TAK, nie ma problemu, ale wcześniej zawsze chciałbym info od organizatora, że jakiś konkurs jest i potrzebuje tych usług
Udostępniasz serwer na konto sieci [Tak/Nie]: Tak, ale oczywiście nie z pełnymi prawami, przynajmniej dopóki się jeszcze zbyt nie znamy.
Kontakt: [sTEAM: Nieustraszony], [GG: 59465896]

Serwer aktualnie jest przypisany do jedenej sieci ale nie widze tam przyszłości, H@ nie ma czasu, a ja chce rozwijać jak wyżej wspomniałem swój serwer. Wiem, że macie juz 2 COD'y, ale chciałem spróbowac, serwer będzie miał wykupiona reklamę gdy tylko dołączę do sieci, jesli odrzucicie podanie to trudno, niezależnie od decyzji dzięki za rozpatrzenie.

+Wiek,

+Spoko Mod,

+/-Sloty (mogło by być kilka więcej),

+/-Rozkręcony (ktoś tam gra ale bez szału) :/

-Brak reklamy :/

-Udostępniasz albo nie, krótka piłka :)

Kupuj reklamę żeby załatwić więcej graczy, namyśl się co do tego udostępnienia i pisz podanie :)

Na obecną chwilę jestem na NIE, ale jeżeli będzie reklama i Udostępnisz to zmienię na Tak xD

• Sponsor

+Wiek

+Fajny mod

+/- rozkręcony w miarę, bo ktoś tam gra

-Nie udostępniasz

Największy minus również to brak reklam

Na dany moment jestem na Nie, przemyśl sytuację z udostępnieniem tutaj, bo to Cię z góry wyklucza. Powinieneś zaufać administracji, oprócz tego zakup porządną reklamę aby tych ludzi jednak przybywało i było.

giphy.gif

giphy (2).gif

A ja powiem że jestem na małe tak.

+Wiek

+Rank GT jest dosyć dobry

+Gra tam aktualnie z 5 osób, ostatnio jak patrzyłem grało 10-15

- Nie udostępniasz

9.gif
  • Zasłużony

+ Fajny mod

+/- Sloty

+ Wiek właściciela

+ Ktoś tam gra

- Nie udostępniasz

Jeśli udostępnisz to będę na Tak a póki co to na Nie.

16548.jpg

Również jestem na Tak

Ktoś tam jednak gra, tragedii nie ma, więc trzeba się wziąć za reklamę,udostępnianie i promować serwer. Wiek również na duży plus

qWMEwZe.png

Jestem na TAK:

+Na cod'ach prawie zawsze ktoś gra.

+Wiek własciela.

+/- Sloty.

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

podanie_zaakceptowane.png

Prosimy o zgłoszenie się do właściciela.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie