Wyimaginowany Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Pytania [P] Twój ulubiony owoc ?[P] Twoja ulubiona bajka ?[P] Podoba sie avatar ?[P] Najlepszy wykonawca (muzyk)[P] Ulubiony youtuber?[P] Masz Cs Go ?[P] Lubisz Fast-foody czy jakos tak[P] Czy ranga UBT sprawia ci jakies trudnosci ?[P] Laptop czy Pc ?[P] Najmilszy komplement jaki uslyszales?[P] Ulubiony film ?[P] Lubisz disco polo ?[P] O której przewaznie idziesz spac ? Odpowiedzi [O] Banan[O] Blok Ekipa[O] Bjuti <3[O] Dudek p56 [ polecam ! ][O] Nie mam[O] Mogę mieć jeśli zechce, tylko komputer nie wytrzyma[O] No jasne, ale teraz na siłkę zaczynam chodzić i nie jem[O] Nie, sama przyjemność[O] Siedzę na PC ale no mam zamiar kupic laptopa[O] Nie usłyszałem Nikt mnie nie lubi :([O] Hmmmm chyba szybcy i wściekli wszystkie części[O] Niet[O] Różnie bywa czasami o 2 w nocy czasami o 22 Pytania [P] Masz jakies plany na wakacje?[P] Z kim najbardziej dogadujesz sie na sieci?[P] Jakiego jedzenia nie lubisz?[P] Jaki jest Twój ideal kobiety? Odpowiedzi [O] Mam zamiar jechac na tydzien do rodziny a reszta wakacji to raczej dziewczyna/dom[O] Hmmm[O] Tlustegooo[O] Nie ma ludzi idealnych, ale jesli mialbym wybierac to na pewno z poczuciem humoru. Pytania @Slom3K [P] Lubisz mnie?[P] Cos wiecej niz ubt?[P] Kim chcesz zostac jak przekroczysz 18?[P] Masz dziewczyne?[P] Co jesz na sniadanie zazwyczaj? Odpowiedzi @Slom3K [O] Owszem[O] Jeszcze nie wiem, nie myslalem nad tym, moze jak bede mial wiecej czasu.[O] Owszem[O] Zazwyczaj wstaje tak ze niedlugo obiad i czekam sobie ta godzinkie i dwie Pytania [P] Co o mnie sadzisz?[P] Lubisz mnie?[P] Jakie plany na przyszlosc?[P] Cos wiecej niz UBTeam?[P] Dlaczego nick Wyimaginowany? Odpowiedzi [O] Jestes osoba na pewno bardzo ogarnieta jak i poczatkujacym grafikiem[O] Yes[O] Jeszcze zadne[O] Pytania Wyzej[O] Odpowiedz w wywiadzie o mnie, zapraszam do czytania Pytania [p] Ile masz lat?[p] Jaki sport uprawiasz?[p] Co teraz robisz?[p] Co myslisz o redakcji csowicze?[p] ulubiony wykonawca muzyczny?[p] lubisz deszcz? Odpowiedzi [O] 15 w lipcu - 22[O] Siatkówka[O] Siedzę i wale konia + odpowiadam na pytania[O] Myślę ze jest dość ogarnięta lecz niektórzy tam nie pasują, nie będę wymieniał[O] Dudek[O] Jeśli jest gorąco to wielbię Pytania @ShadoOw [P] Lubisz placki ? Odpowiedzi @ShadoOw [O] Ziemniaczane tak Pytania @Mategros [P] Co lubisz robic?[P] Palisz? Odpowiedzi @Mategros [O] Jezdzic motocykalmi <3 love love love[O] Palilem 3 lata, rzucilem i aktualnie nie :> Chyba ze chodzi o zielone to takkkk ^^ Pytania @Diabelo [P] W co grywasz?[P] Kogo na sieci nie lubisz? Odpowiedzi @Diabelo [O] W cs'a tylko[O] Nie znam tu wszystkich, i raczej to ogólnie ludzie sa okej ale niektórzy malo rozumni i zarozumiali to mnie denerwuje :). Pytania @Nawicho [P] Ile w bicku?[P] Lubisz mnie ?[P] Lubisz/Tolerujesz ludzi którzy ogladaja anime? Odpowiedzi @Nawicho [O] Nwm, nwm ale na Ciebie wystarczy xdd[O] No jasne :>[O] Nie oceniam ich, sam nigdy tego nie ogladalem Pytania @esej [P] Kogo z sieci lubisz najbardziej?[P] Dlaczego wlasnie mnie?[P] Najlepszy serwer na sieci?[P] Dlaczego wlasnie 4MAPS?[P] Ile masz zim?[P] Twój ulubiony ptak?[P] Dlaczego wlasnie mój?[P] Jak bys byl ladna dziewczyna przez caly dzien to co bys robil przez ten czas?[P] Jak chcialbys umrzec?[P] Twoja ksywa "na dzielni"?[P] Skoro prawo nie dziala wstecz to co dziala w lewo?[P] Kiedy sie konczy moda na sukces?[P] Do ilu mozna policzyc?[P] Jakiego koloru jest czerwony maluch?[P] Jak stac sie syrenka?[P] Mars to planeta?[P] Dlaczego nie ma kociego jedzenia o smaku myszy?[P] Czy krematoria oferuja znizke ofiarom pozarów?[P] Czy ryby odczuwaja pragnienie?[P] Zólw bez skorupy jest nagi czy bezdomny?[P] Kto zabil Morze Martwe?[P] Jezeli ludzie po narkotykach czesto widza Boga to czy Bóg po zjedzeniu kwasu widzi ludzi?[P] Rzeszów to taka dzielnica Sosnowca?[P] Jak mial bys dac mi pseudonim to jak by on brzmial?[P] Czemu zawsze jak cie bije i zamykasz to wychodzisz z placzem? Odpowiedzi @esej [O] Ciebie i mordki ts, kto tam przesiaduje ze mna wie o kim mówie[O] Da sie z wami normalnie porozmawiac, na luzie, 0 spin.[O] 4maps[O] Jest tam ogarniete info, fajnie sie gram[O] 14 idzie 15[O] Sokól[O] Nie twój xD, a wybralem sokola poniewaz ma dobry wzrok[O] Wyludzal $[O] Na pewno szybko i bezbolesnie[O] Mlody[O] Nie wiem xddd[O] Nie wiem[O] do &[O] Czerwonego xD[O] Zostać pocałowanym przez syrenę[O] Tak[O] Bo jeszcze go nie stworzyłeś[O] Nie[O] Tak[O] bezdomny i nagi[O] Żywy[O] Nie wiem[O] No nie ![O] izi - zawsze padasz i myślisz ze jestem dobry[O] Nie prawda ! Pytania [P] Palisz elektronicznego papierosa?[P] Auto czy motocykl ? Odpowiedzi [O] Juz nie.[O] Motocykllll Pytania @SpiT iT OuT [P] Podoba ci się nasza sieć ?[P] BMW czy Audi ?[P] Masz jakiś Motocykl?[P] Masz swoją drugą połówkę ?[P] Palisz?[P] Pijesz ?[P] Masz snapchata ? jak tak to podaj Odpowiedzi @SpiT iT OuT [O] Jasne.[O] A nwm nwm[O] Mialem, juz nie mam.[O] Mam[O] Nie[O] Tak[O] Juz nie Nominuję ! Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość @Nawicho 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37809-19-po-wyimaginowany-odpowiedzi-i-nominacje/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 7 Lipca 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Szkoda, że nie zdążyłem Ci zadać więcej pytań za co Przepraszam, ale wyleciało mi to z głowy :) + 1 Pokaż ukrytą zawartość Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37809-19-po-wyimaginowany-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-177043 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR. Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Bardzo Ładne odpowiedzi :) "+" Dla ciebie :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37809-19-po-wyimaginowany-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-177069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37809-19-po-wyimaginowany-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-228746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37809-19-po-wyimaginowany-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-234536 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi