RevengeST Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Dzięki @ShadoOw za nominacje. [P] ile masz lat? [O] 17 i 5 miechów [P] CS 1.6 czy CS Go? [O] Aktualnie CS 1.6 [P] Walisz konia? xD [O] Teraz nie :D @Wyimaginowany [p] Co o mnie sądzisz ? [O] Wydaję mi się, że jesteś spoko gościem. [p] Jaki masz rozmiar buta ? [O] 41.5 coś takiego. [p] jadasz fast-foody ? [O] Nie, ponieważ nie uprawiam sportów to się boję, że przytyję. [p] skąd pochodzisz ? [O] Z Polski. [p] Jakieś marzenia masZ ? [O] Jakieś pewnie mam. [p] Skąd pomysł na nick ? [O] Wymyśliłem go jakieś 4 lata temu i nie pamiętam. [p] Co sądzisz o CSowicze ? [O] "No tak trochę średnio bym powiedział". [p] Co sądzisz o użytkownikach CSowicze ? [O] Słabo, wielu użytkowników to takie ameby, że aż szkoda gadać. [p] Co myślisz o swowjej pracy tuttaj ? [O] Coś czuję, że degradacja jest blisko, czyli słabo. [P] Ile masz Lat? [O] 17. [P] Gdzie mieszkasz? [O] Okolice Rzeszowa. [P] Lubisz swoje miejsce zamieszkania? [O] Ujdzie. [P] Jaki sport uprawiasz? [O] Do 2015 grałem bardzo często w piłkę nożną ale niestety zachorowałem i przez najbliższe kilka lat nie będę mógł w ogóle biegać. [P] CS 1.6 Czy CS : GO ? [O] Aktualnie CS 1.6. [P] Dlaczego akurat mod BB ? [O] Znam się na nim najlepiej, więc zrobienie fajnego i unikalnego serwera to nie problem dla mnie. [P] Jaki masz znak z odiaku? [O] Wodnik. [P] W jakim miesiacu sien urodziles? [O] Luty. [P] Ile lat grasz w CS`a ? [O] Przynajmniej 6. [P] Jaki jest twoj ulubiony kolor ? [O] Zielony. [P] Kto jest twoim autorytetem ? [O] Chyba nikt. [P] Jak znalazles sie na CSowicze ? [O] Nie pamiętam. [P] Masz Dziewczyne ? [O] Po co. [P] Cos wiecej niz Moderator ? [O] Nie chce mi się. [P] Gdzie sie widzisz za 10 lat ? [O] Pewnie gdzieś za granicą ale nie wiem dokładnie gdzie. [P] Kto Twoim Zdaniem wygra Euro 2016 ? [O] Francja. [P] Jak daleko Twoim Zdaniem Polska zajdzie na Euro ? [O] Pytanie za późno. [P] Palisz ? [O] Nie i nie mam zamiaru. [P] Pijesz? [O] Aktualnie nie gdyż troszkę trenuję na siłce. [P] Na jakich serwerach mozna Cie Spotkac? [O] BaseBuilder, 4Maps [P] Jaki jest twój ulubiony wykonawca muzyczny ? [O] Nie mam jakoś przywiązania do jednego wykonawcy. [P] Skąd pomysł na nick RevengeST ? [O] Nie pamiętam. [P] Masz jakiś ulubiony samochód ? [O] Mam. [P] Umiesz gotować ? [O] Zależy co ale powiedzmy, że tak. [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Electro/House i Rock. [P] Masz jakieś motto ? [O] Nie. [P] Uczysz się ? [O] Chodzę do szkoły ale się nie uczę, jestem wystarczająco inteligentny aby przejść z klasy do klasy bez nauki xD [P] Jak życie? [O] Git. [P] Coś więcej niż modek ? [O] Nie chce mi się. [P] Jakie masz największe osiągnięcie życia? [O] Nie wiem, nie chce mi się zastanawiać pół godziny. [P] Grasz w piłkę nożną? [O] Już nie, tak jak pisałem wyżej, zachorowałem na jakąś chorobę i nie mogę wgl. biegać. [P] Ronaldo czy Messi ? [O] Kiedyś lubiłem Messiego teraz to mi raczej obojętne, dajmy, że Messi. [P] Dlaczego właśnie taki nick ? [O] Bo jest fajny. [P] Twój największy przypał ? [O] Nie wiem, nie pamiętam. [P] Co chciałbyś robić w przyszłości? [O] Zostać programistą. [P] Ulubiony owoc ? [O] Arbuz. [P] Samochód sportowy czy turystyczny ? [O] Sportowy. [P] Co robisz w wolnym czasie ? [O] Siedzę na kompie. [P] Jaki masz staż w csie ? [O] Przeszło 6 lat. [P] Masz jakiegoś ulubionego youtubera?,a jak tak to jakiego ? [O] Izak, Cyber Marian, G.F. Darwin, SciFun, Cinek, Pasja informatyki, Gonciarz, Anomaly, AdBuster [P] Masz dziewczynę ? [O] Po co. [P] Twój ulubiony klub piłkarski ? [O] Atletico Madryt. [P] Co najbardziej lubisz u dziewczyny ? [O] Poczucie humoru, wyluzowanie. [P] Masz jakieś marzenia [O] Pewnie mam. [P] Ulubiony serial/film? [O] Serial Dr. House, Film raczej żaden. [P] Gdybyś był milionerem pomógł byś dzieciom,które poważnie chorują ? [O] Nie wiem, myślę, że tak ale różnie to z ludźmi jest jak mają tyle forsy, taka prawda. [P] Masz rodzeństwo ? [O] Mam. [P] Palisz ? Pijesz? [O] Nie palę i nie mam zamiaru, aktualnie nie piję. [P] Masz jakiegoś ulubionego gracza esportu ? [O] Ogólnie lubię VP. [P] Masz kompa czy lapka ? [O] Stacjonarny. [P] Pokażesz jak wyglądasz? [O] Nie chce mi się. [P] Chodzisz jeszcze do szkoły ? [O] Jeszcze tak. @esej [P] Ile masz zim? [O] 17. [P] Twój ulubiony ptak? [O] Orzeł. [P] Jak byś był ładną dziewczyną przez cały dzień to co byś robił przez ten czas? [O] Nie wiem. [P] Jak chciałbyś umrzeć? [O] Ratując komuś życie, żeby potem mówili na mnie bohater czy coś :D [P] Twoja ksywa "na dzielni"? [O] Szymek. [P] Skoro prawo nie działa wstecz to co działa w lewo? [O] Kierunkowskaz. [P] Kiedy się kończy moda na sukces? [O] Wczoraj. [P] Do ilu można policzyć? [O] Do największej wymyślonej liczby. [P] Jakiego koloru jest czerwony maluch? [O] W żulionerach było to pytanie zawsze, czerwony. [P] Jak stać się syrenką? [O] Był taki film na yt, wpisz sobie. [P] Mars to planeta? [O] Tak. [P] Dlaczego nie ma kociego jedzenia o smaku myszy? [O] Bo kotów nie można zabijać! [P] Czy krematoria oferują zniżkę ofiarom pożarów? [O] Nie mam pojęcia. [P] Czy ryby odczuwają pragnienie? [O] Tak. [P] Żółw bez skorupy jest nagi czy bezdomny? [O] Nagi. [P] Kto zabił Morze Martwe? [O] Ten co wymyślił nazwę. [P] Jeżeli ludzie po narkotykach często widzą Boga to czy Bóg po zjedzeniu kwasu widzi ludzi? [O] Boga nie ma chyba. @~eZ. [P] Ulubiony cytat? [O] Prawo nie działa wstecz. [P] Czy oprócz zasady "prawo nie działa wstecz" kierujesz się jeszcze jakimiś innymi zasadami w życiu? [O] Pewnie tak ale nie chce ich zdradzać. [P] Jaką supermoc byś chciał posiadać? Latanie, czytanie w myślach, niewidzialność etc. [O] Czytanie w myślach. [P] - Gdzie byś chciał się wybrać na wymarzone wakacje i dlaczego akurat tam? [O] Nwm, meksyk? Chciałbym zobaczyć jak tam jest. @Shelma [P] Grasz w piłkę nożną? [O] Nie gram od roku. [P] Lubisz się uczyć? [O] Oczywiście, że nie. [P] Masz jakieś plany związane z esportem? [O] Nie. @ShadoOw [P] Jak tam życie ? [O] Git. [P] Jak daleko zajdzie Polska na Euro ? [O] Mhm. [P] Jaką masz opinię o dziale Redakcji ? [O] Słabo, ściągane pomysły z innych sieci, wywiady zamiast z osobami na forum, które mają jakąś rangę to ze zwykłymi użytkownikami, cienko cienko. [P] Lubisz placki ? [O] Pewniee. [P] Co robisz w wolnych chwilach ? [O] Siedzę na kompie. [P] Czym się zajmujesz na co dzień ? [O] Zależy od dnia, zazwyczaj siedzenie przed pc i jazda po necie. [P] Lubisz miesiac sierpień? [O] Tak. [P] Skąd pomysł na taki dziwny nick? [O] Nie pamiętam. [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [O] Nie mam pojęcia, chyba aż skończe szkołę. [P] Co tam? [O] Ta. [P] Jak życie? [O] Mhm. [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [O] Jak każdy od internetu. [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [O] Nie pamiętam. [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [O] Bym balował :D [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [O] Electro/House, Rock. Brak. [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [O] Zawsze byli, są i będą nikt tego nie zmieni. [P] Jakie uprawiasz sporty ? [O] Nie uprawiam sportów, ponieważ jestem chory. [P] Co chciałbyś robić za 10 lat ? [O] Pracować jako programista. [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [O] Na razię tak. [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [O] Nie przespał bym się z gejem. [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz ? [O] Nie, nie modle się. Nwm, wale konia? [P] Ile jest 2*2/2? [O] 2. [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] Ja. [P] Czemu byk nie daje mleka? [O] Bo nie jest do tego przystosowany. [P] Dlaczego jest tak a nie inaczej? [O] Bo tak jest. [P] Jakie masz buty? [O] Najwięcej mam z lacoste. [P] Znak zodiaku? [O] Wodnik. [P] Wymarzone autko? [O] Audi A8. Nominuję.. @Wyimaginowany Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37518-18-po-revengest-odpowiedzi-i-nominacje/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR. Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Fajne odpowiedzi,Cyber Marian xD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37518-18-po-revengest-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-175518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 4 Lipca 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Gicior odpowiedzi, :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37518-18-po-revengest-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-175658 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazaK Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Zamek. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37518-18-po-revengest-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-176315 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37518-18-po-revengest-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-228744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37518-18-po-revengest-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-234531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi