Zasłużony SzusteR Napisano 29 Maja 2016 Zasłużony Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 [P] Ulubiony samochód? [O] Moim ulubionym samochodem jest BMW e46. [P] Palisz? [O] Palę ale papierosy. [P] Walisz? :ass: W gaz oczywiście xD [O] Nie walę. [P] Ulubiona potrawa? [O] Ziemniaczki z kotletem schabowym. [P] Lubisz mnie? [O] Jeszcze Cię lubię. [P] Czemu lecisz na kolorek? [O] Nie lecę na kolorek ;) [P] Jak długo tu będziesz? [O] Będę tu jak najdłużej. [P] Czemu jesteś taki jaki jesteś? [O] Odpowiem pytaniem na na pytanie xD A czemu ty jesteś taki jaki jesteś? @` Adzik. :* [P] Jesteś rudy? [O] Nie jestem rudy. [P] Ile masz wzrostu? [O] Mam 185 cm wzrostu. [P] Dlaczego nick SzusteR? [O] A dlatego taki nick bo mnie tak nazwali i tak zostało. @Mdks [P] Ulubiony sport? [O] Obecnie nie mam ulubionego sportu. [P] Ulubiona piosenka? [O] Be together - Major Lazer [OFFICIAL] Chill Trap [P] Pijesz/Palisz? [O] Palę. @Apoi_eXo [P] Ulubiony serwer? [O] DD2 Classic [P] Masz kogoś na forum takiego z kim lubisz rozmawiać? [O] Ja lubię z wieloma osobami rozmawiać. [P] Coś więcej niż moderator? [O] Nie planuję nic. [P] Trenujesz coś zawodowo/ dla sportu? [O] Trenuję MMA dla sportu. [P] Gdzie widzisz się za 15 lat? [O] Widzę się przed telewizorem z piwem w ręce xD [P] Syn czy córka? [O] Córka. @Cropek. [P] Co o mnie sądzisz? [O] Sądzę że jesteś spoko. [P] Ile ważysz? [O] Ważę 80 kg. [P] Jaki masz fon? [O] Obecnie LG Leon. [P] Gdzie mieszkasz? [O] W domu. [P] Gdzie się uczysz? [O] W zawodówce. [P] Lubisz jajecznice? [O] Lubię. [P] Masz dziewczynę? [O] Obecnie już nie. @ShadoOw [P] Lubisz placki? [O] Lubię. [P] Co robisz w wolnych chwilach? [O] Siedzę na forum lub wychodzę z kolegami. [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [O] Zajmuję się nauką na co dzień :D [P] Lubisz miesiąc sierpień? [O] Lubię. [P] Skąd pomysł na taki dziwny nick? [O] Spytaj się moich kolegów, którzy mnie tak nazwali. [P] Jak długo masz zamiar grać w csa? [O] Tak długo aż mi się nie znudzi. [P] Co tam? [O] Nudy. [P] Jak życie? [O] A fajnie :D [P] Masz jakieś uzależnienia? [O] Ja? Nie no co ty :D [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś? [O] Nie pamiętam bo pewnie takiego nie było. [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił? [O] Wiele rzeczy bym zrobił. [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca? [O] Lubię słuchać dupstepu. Nie mam ulubionego zespołu ani wykonawcy. [P] Co sądzisz o homoseksualistach? [O] Nic nie sądzę. [P] Jakie uprawiasz sporty? [O] Obecnie uprawiam MMA. [P] Co chciałbyś robić za 10 lat? [O] Nic bym nie chciał robić. [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie? [O] Nie uważam tak. [P] Czego byś nigdy nie zrobił? [O] Krótko mówiąc, sam nie wiem czego bym nigdy nie zrobił. [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co byś zrobił? [O] Napad na bank. [P] Ile jest 2*2/2? [O] 2. [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] Nikt nie jest moim autorytetem. [P] Czemu byk nie daje mleka? [O] Idź się go zapytać a na pewno Ci powie xD [P] Dlaczego jest tak a nie inaczej? [O] A powiem szczerze, że sam tego nie wiem. [member=CwaniaK #] [P] Piwo czy wódka? [O] Piwo. [P] Ganja czy alkohol? [O] Ganja. [P] Wolisz jak kobieta ma rozum czy urodę? [O] Wolę jak ma rozum bo jest takie przysłowie "Z ładnej miski się nie najesz" [P] Tyskie czy Żubr? [O] Żubr. [P] PiS czy PO? [O] Żadne z nich. [P] Ile masz lat? [O] 17. [P] Jaki masz znak zodiaku? [O] Byk. [P] Która godzina? [O] 18:51 [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny. [P] Na jakich serwerach można Cię spotkać? [O] Na DD2 Classic. [P] 1 Milion, Szczęście czy Miłość? [O] Szczęście. Bo gdy masz szczęście to możesz znaleźć lub wygrać 1 milion oraz miłość możesz znaleźć. @Mategros [P] Ile masz wzrostu? [O] Mam 185 cm wzrostu. [P] Ile ważysz? [O] Ważę 80 kg. [P] CS 1.6 czy CS:GO? [O] CS 1.6 @SDCSebeK [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Uprawiam MMA. [P] Chodzisz na siłownię? [O] Chodzę. [P] Co myślisz o takiej osobie jak ja? [O] Myślę że jesteś taką osobą, której brakuje miłości. [P] Jak masz na imię? Znam Cię chwilę a nie wiem. [O] Daniel. [P] Z jakiego województwa jesteś? [O] Jestem z województwa Śląskiego. [P] Jaki rodzaj broni preferujesz??? [O] Preferuję z szturmowych broni. [P] Bierzesz jakieś dobre tanie zioło? [O] U mnie nie ma dobrego i taniego zioła tylko drogie i dobre. [P] Jeśli niebo jest niebieskie to @SzusteR jest? [O] Jeżeli niebo jest niebieskie to @SzusteR jest białe. (Strzelałem) [P] Jaki nauczyciel wku*wia Cię w szkole? [O] Najbardziej wku*wia mnie nauczyciel z maty. @Lebel [P] Ulubiony sport? [O] Nie mam ulubionego sportu. [P] Jaki masz kolor włosów? [O] Naturalne to brązowe. [P] [P] Czy chciałbyś przemalować je na inny kolor? [O] Już je zafarbowałem przed wczoraj na bląd. [P] Masz tatuaże?Jak tak to ile? [O] Jeszcze nie mam tatuaży ale planuję sobie zrobić na plecach. [P] Dlaczego nick @SzusteR? [O] A dlaczego nick @Lebel? Nominuję: 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34906-13-pq-szuster-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 29 Maja 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Świetnie odpowiedzi plusior :) Proszę nie zamykać tematu niech i tutaj ludzie coś napiszą :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34906-13-pq-szuster-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-162146 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34906-13-pq-szuster-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34906-13-pq-szuster-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234504 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi