KociaMama Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 @KiKerr [P] Dlaczego nick KociaMama? [O] Dużo osób mnie tak nazywa. [P] Palisz szmierdziuszki B) ? [O] Nope. [P] Gdzie mieszkasz? [O] Zależy, jak leży, na chwilę obecną ograniczam się do jednego województwa [P] Co o mnie myślisz? [O] Póki co jeszcze cię lubię. [P] Jesteś Kobietą ( xD)? [O] Nie, mam na imię Stefan i mam 12 lat. [P] Kochasz mnie? [O] Oczywiście synek :3 [P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa? [O] Spaghetti (Przynajmniej moja mama tak mówi, bo odpowiada za mnie ;3) Ode mnie PIZZA! [P] Ulubiony film? [O] Mama mówi, że Król Lew, ja tam zakochana w fantastyce mówię, że Harry Potter. [P] Palisz papierosy? [O] "Powietrzne" czyt. e-papieros. @` Mrufkojad. [P] Co o mnie sadzisz? [O] Głupiaś, ale czasem masz przebłyski normalności <3 [P] Kiedy pijemy? [O] Nie wiem. A kiedy masz czas? [P] Gdzie masz źrenice? xD [O] Ni mom :c [P] Ile masz wzrostu? [O] Z metra siedemdziesięciu cięta, tylko słaby stolarz, więc oskalpowana. @Songo ♥ [P] Jak oceniasz swoją osobę? [O] Mocne 2/10. [P] Co o mnie myślisz, sądzisz? [O] Dalej czekam na nowe wierszyki... [P] Co Ci się podoba w Twoim otoczeniu? [O] Pozytywne nastawienie [P] Jaki masz rozmiar stani... butów xD? [O] 36. [P] Kochasz GoGusia? [O] Oczywiście, że nie. Goguś miał ze mną iść pić, ale się biedny przestraszył :c [P] Kim dla Ciebie jestem? xD [O] Poetą :3 [P] Co tam u Ciebie, jak życie? [O] Jakoś leci. [P] Co sądzisz o CSowicze.pl? [O] Szału nie ma, tyłka nie urywa. [P] Masz jakieś nałogi ? [O] Ja? No co ty. Przecież mi aureola nad głową wisi. [P] Co o mnie myślisz ? [O] Wredny i tyle. [P] Kosiasz mnie ? :* [O] Oczywiście, że nie. [P] Kiedy idziemy na wino :D [O] A kiedy wpadasz? [P] Co możesz powiedzieć ciekawego o swoim miejscu zamieszkania? [O] Jeziora, starówka. Nic więcej tu nie ma. [P] Owoce czy warzywa? [O] Owoce [P] Tablet czy telefon? [O] Telefon. [P] Counter-Strike 1.6 czy Counter-Strike: Global Offensive? [O] Zdecydowanie 1.6. @Syndykat [P] Jakie masz zainteresowania? :) [O] Komputery, muzyka, literatura, grafika, gry komputerowe. @Cropek. [P] Czemu lubisz koty ? xD [O] Bo koty są świetne, takie puchate, mru, mru, fur, fur, miaaau ;3 [P] Chcesz być miss forum ? [O] Ej no, tak jakoś wyszło, to wasza wina [P] Cwiczysz ? (bieganie, brzuszki) [O] No robie 2 brzuszki, jak wstaje rano, i jak się kładę spać. [P] Byłaś kiedyś za granicą ? [O] Tak @ShadoOw [P] Co Ci się najbardziej podoba u mężczyzn ? [O] Charakter i oczy, nie wiem czemu. [P] Do jakiej szkoły chodzisz ? [O] Technikum. [P] Lubisz kotlety schabowe ? [O] Tak. [P] Chciałabyś coś zmienić w swoim życiu ? [O] Tak, swoje życie. [P] Spisali Cię kiedyś ? Jeśli tak to za co ? [O] Nie. [P] Rozmyślasz czasami na życiem ? [O] Tak, często. [P] Oglądasz ''M jak Miłość'' ? [O] Nie. [P] Kiedy dostałaś/kupiłaś swój pierwszy komputer ? [O] Za hajs z komunii baluj! [P] Herbata malinowa czy z cytryną ? [O] Z cytryną. [P] Poznań czy Wrocław ? [O] Poznań. [P] Jakie jest Twoje największe marzenie ? [O] Brak problemów. [P] Daję Ci 20 zł. Co z nimi robisz ? [O] Przepijam. [P] Masz swojego ulubionego aktora lub aktorkę ? [O] Raczej wolę postacie z książek. [P] Gdzie widzisz siebie za 5 lat ? [O] Nie wiem. W Anglii chyba. [P] Na czyj koncert chciałabyś pojechać ? [O] Imagine Dragons, na Nirvanę nie pojadę ;-; [P] Jaki jest Twój znak zodiaku ? [O] Skorpion [P] Masz drugie imię ? Jakie ? [O] Lidia [P] Masz trzecie imię ? Jakie ? [O] ???? [P] Dlaczego jest tak a nie inaczej? [O] Bo tak. Kobiecy argument. [P] Ile jest 2*2/2? [O] 2. [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] Mama. Widzi co piszę ;c [P] Czemu byk nie daje mleka? [O] Bo nie ma cycków. Daje mleko, tylko inne. if u know what i mean. [P] Dokończ: Lubię kiedy... ? [O] Nikt nie zawraca mi tyłka [P] Co sadzisz o związkach partnerskich ? [O] Kto co lubi. Póki mnie to nie dotyka osobiście. [P] Lubisz gotować ? [O] Nie bardzo... [P] Jakiego koloru masz oczy ? [O] Niebiesko-szare. [P] Jaki jest Twój ideał chłopaka? [O] Nie ma ideałów. Szczery i wierny przede wszystkim. [P] Co myślisz o forum i serwerach ? [O] Już pisałam, szału nie ma.. [P] Co sądzisz o nowym dziale "Ankiety" nad którym tak się starałem ? [O] Spoko. [P] Golisz wąsy? :D [O] Jakżebym śmiała golić mój majestatyczny wąs? @Apoi_eXo [P] Jak trafiłaś na tą sieć ? [O] Dawno, dawno temu... Ktoś mnie zaprosił i zostałam. [P] Masz zamiar coś tutaj osiągnąć ( Moderator, J@ itd ) ? [O] Nie. Jestem szarym userem tylko. [P] Dlaczego każdy gracz płci męskiej " podnieca się " jak kobieta gra w grę ? [O] Nie mam pojęcia, dla mnie to lotto, ja mam w grach na imię Stefan i mam 12 lat. @speed [P] Palisz zioło ? [O] Nie? [P] Masz psiaka ? [O] Tak. @Wyimaginowany [P] Jaki masz kolor oczu ? [O] Niebiesko-szare. [P] Jaki masz rozmiar buta ? [O] 36 [P] Jak się uczysz [O] Jestem średniakiem [P] Ile masz przedmiotów ? [O] 13 chyba, nie wiem w sumie. [P] Jaką miałaś średnią na pół rocze ? [O] 3.6 [P] Lubisz owocki ? Jeśli tak to jakie ? [O] Truskawki. [P] Jaki jest Twój ideał mężczyzny? [O] Szczery i wierny. [P] Jakie jest Twoje hobby? [O] Komputery, muzyka, literatura, grafika, gry komputerowe. [P] Jakie jest Twoje ulubione danie kulinarne? [O] Pizza, spaghetti. [P] Koty czy psy? [O] Koty. @Smerfus [P]Od ilu jesteś na Csowicze.pl? [O] Miesiąc ponad. [P]Co lubisz robić? [O] Jeść i spać [P]Dlaczego akurat Grafik? [O] Tak jakoś wyszło [P]Ile masz lat ? [O] Tajemnica. [P]Jak masz na imię? [O] Angelika [P]W co grasz CS:GO czy cs 1.6? [O] Oba. [P]Masz chłopaka ? [O] Nie [P]Jakiego jesteś wzrostu? [O] 161. [P]Gdzie mieszkasz [O] Wszędzie. [P] Jak brzmi idealny tekst na podryw wg Ciebie? [O] Sama nie wiem, ale ruchasz się, czy trzeba z tobą chodzić nie przejdzie [P] Gdybyśmy byli w związku i ja przypadkiem spotkałbym Amber Heard, w której od zawsze się kochałem i miałbym u niej szansę, to na jak dużo pozwoliłabyś mi? [O] Prosta zasada, chcesz, idź, ale nie wracaj Mama pomagała mi odpowiadać na pytania ;3 Nominuję 1 KocieGryzmoły <--- strona z moją grafiką Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34269-12-po-kociamama-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34269-12-po-kociamama-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228732 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34269-12-po-kociamama-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234494 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi