KiKerr Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 [P] Jak znalazłeś się na sieci ? [O] Wszystko zaczeło się od serwera cs 1.6 i pierwsze wejście na forum w sprawie ssów ;) [P] Kochasz mnie ? <3 [O] Nie ? [P] Czym się zajmujesz na co dzień ? [O] Pracuję, zajmuje się siecią i żyję [P] Jaki typ muzyki preferujesz ? [O] HipHop oraz jakieś mixy [P] Jak długo starałeś się, aby zostać Administratorem ? [O] szczerze mówiąc nie myślałem, że dojdę tak daleko. Pierwszy raz wbiłem na forum w wrześniu 2014 roku. [P] Idziemy kiedyś na piwko :D ? [O] Kusząca propozycja, jak przyjedziesz to idziemy @DeNNy [P] Masz autko ? [O] Mam [P] Jakie jest twoje ulubione danie [O] Pierogi ! [P] Jadasz na mieście? [O] Czasami [P] Ulubiona broń w CS'ie i dlaczego ?: awp, 1 shot 1 kill [P] Masz swoją 2-ugą połówkę ? [O] Owszem [P] Długość kciuka? [O] Nie wiem xdd [P] Metraż domu\mieszkania? [O] Około 72m [P] Ile zarabiasz jako administrator? [O] 0 zł, i nie chciał bym brać za to pieniędzy. [P] Co robi muszla? [O] Kuca [P] Tak czy nie? [O] Tak [P] Kto Ci się podoba? [O] Ania :zaczepka: [P] Twoja ulubiona pozycja? [O] Na leżąco [P] Lubisz mnie? [O] Tak [P] Co o mnie sądzisz ? [O] Masz dużo poczucia humoru, raczej nie rozmawiałem z tobą na gg o życiu ale wydajesz się być spoko gościem [P] Jak się tu znalazłeś? [O] Odpowiedź u Destero [P] Jak Ci idzie w roli dziadka xd? [O] Staro xdd [P] Napiłbyś się ze mną ? [O] Nie [P] Czy masz zamiar nas opuścić ? [O] Nigdy o tym nie myślałem [P] Lubisz kebaba czy hamburgera ? [O] kebaba [P] Lubisz spiewać ? [O] Nie [P] Jaki masz Cel w zyciu ? [O] Odpowiedź jest w wywiadzie oraz w temacie "Obrady Ez.. stołu" @Slom3K [P] Planujesz mieć dzieciarnie? [O] Tak [P] dlaczego csowicze? [O] Bo nie inna sieć [P] kto według Ciebie najbardziej nadaje się na rangę 'moderator'? [O] PatryS @~eZ. [P] - jak wiadomo, byłeś w pierwszym "odcinku" mojej serii, którą przeprowadzam. Co o niej sądzisz? [O] Jest to ciekawy pomysł, coś nowego. Fajnie, że starasz się rozruszać jakoś dział redakcji [P] - Nie jest to forma pytania. Dokończ zdanie - CSowicze to... [O] Firma zajmująca się podwodnym spawaniem instalacji drewnianych [P] - Wygrywasz milion w lotto. Na co go wydajesz? [O] Na wybudowanie domu, na życie oraz rodzine. [P] - Który z przedmiotów w szkole nienawidziłeś najbardziej? [O] Fizyki [P] - Jak wspominasz swoje dzieciństwo? [O] Bardzo fajnie, kiedyś to się działo :O, nie było "Chodź zagramy mecza w cs'a" tylko "Dawaj na dwór" [P] - Masz rodzeństwo? [O] Starszego brata, Dawida [P] - Masz ulubionego wykonawcę muzycznego? [O] Nie [P] - Czy uważasz, że dla człowieka nie ma rzeczy niemożliwych? [O] W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe [P] - Wyobraź sobie, że znalazłeś złotą rybkę. Masz trzy życzenia. Co sobie zażyczysz? [O] Bardzo trudne pytanie. Życzył bym sobię przywrócenie życia paru osobom, o polepszenie sytuacji materialnej i o zdrowe potomstwo. [P] - Jak krótko byś scharakteryzował swoją osobę? [O] Uczynny, pamiętliwy, szczery do granic. [P] Dlaczego jestes zającem? [O] No jakoś tak xdd [P] Co o mnie sądzisz? [O] Pingwin zabójca [P] Masz juz tą klepsydrę? [O] No mam ale nie działa ;/ [P] Idziesz ulicą, zaczyna Cie gonić rudy murzyn. Co robisz? [O] Wale mu w pysk xdd [P] Chciałbyś wrócić np. kilka lat wstecz? [O] Tak [P] Co lepiej wybrac bogactwo i chorobe czy biedę i zdrowie? [O] Biedę i zdrowię @RumcajsJumper [P] Kiedy będziesz w Krakowie? [O] Myślę, że w październiku [P] Jak Ci się pracuje na CSowicze? [O] Czasami bywa ćiężko ale radzimy sobię [P] Czy miałeś myśli by odejść od nas? [O] Nigdy o tym nie pomyślałem [P] Czy posiadasz swoją drugą połówkę? [O] Ania <3 [P] Ile masz wzrostu? [O] 1,84 m [P] Szarpałbyś jak reksio szynkę? ^ ^ [O] A szmaczna ? xdd @SDCSebeK [P] Jak ma na imię twoja dziewczyna? [O] Jasiek [P] Jaki rodzaj broni preferujesz w CS:GO/CS 1.6? [O] Fapke [P] Lubisz mnie ? [O] Tak [P] Ile masz wzrostu? [O] Odpowiedź w pytaniu Rumcajsa [P] Jaką osobę z rangi Właściciel serwera lubisz najbardziej ? [O] @RumcajsJumper z nikim innym nie mam kontaktu jeżeli chodzi o właścicieli. [P] Ile ważysz ? [O] 83kg @.firewall [P] Co sądzisz o forum? [O] Odpowiedź do tego pytania znajdziesz w temacie "Obrazy ez.. Stołu] [P] Ile czasu masz zamiar jeszcze spędzić na forum? [O] Nie mam pojęcia, nie myślę o tym. [P] Kiedy gramy w CSa? [O] A kiedy masz czas ? [P] Kiedy hajs??? [O] Po tym pytaniu mój dzień stał się lepszy xdd @Vidi [P] Zdejmiesz mi warny? Z góry dzieki :-) [O] nie ? Niektóre pytania zostały usunięte ze względu na bardzo niską inteligencje postu,autora. Odpowiedzi na te pytania pisałem jak widzicie o godzinie 23:38. O tej godzinie mój mózg pracuje na niskich obrotach tak więc jeżeli coś zrobiłem źle to proszę nie krzyczeć xD Nominuję.... @Nati. ;3 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/30921-5-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDCSebeK Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Ciekawe odpowiedzi xDD no i oczywiście czekamy na kolejną osobę nominowaną przez cb :D Właściciel serwera: ~~[Zombie Plague]~~ ~~[JailBreak]~~ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/30921-5-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-143126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SONGUŚ Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Fizyki nienawidziłeś? Ja kocham <3 Niektóre odpowiedzi są oszukane. :( krol Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/30921-5-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-143127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwojaMarionetka Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 To ze mną nie masz kontaktu ? :D O nie :/ Najlepsza Muzyka Klubowa! (Kliknij Mnie) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/30921-5-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-143128 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVIX Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/30921-5-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-145209 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/30921-5-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/30921-5-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi