Vesp3r! ♥ Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 [P] Czemu akurat nick "Vesper"? [O] Pewnego dnia babcia kupiła gazetę, pisało wydawnictwo "Vesper", więc pomyślałem, że będę udzielał się pod tym nickiem. @SpiT iT OuT [P] Twój ulubiony raper? [O] Mój ulubiony raper to Z.B.U.K.U [P] Czy masz swoją druga połówkę? [O] Jasne :) <3 [P] Jaki jest twój główny cel w życiu ? [O] Mój główny cel w życiu, to dostanie dobrej roboty, oraz jak chyba każdy - założenie rodziny. @~eZ. [P] Nie za dużo tych rang? Wyrabiasz się z obowiązkami każdej z nich? Jeśli tak to musisz mieć sporo wolnego czasu. [O] Mam dużo wolnego czasu, i jak na razie jakoś ogarniam. @daring. [P] Co sądzisz o CSowiczach ? [O] Nie wiem o co Ci chodzi, czy o użytkowników, czy ogólnie o sieć. Są tutaj tacy z którymi bardzo dobrze się dogaduję, oraz nie mam z nimi konfliktów, ale są też tacy, z którymi nie chętnie się witam. Forum jest świetne, Rumcajs fantastycznie to zrobił. [P] Jak robisz kupę, to o czym myślisz? [O] Jak robię kupę to o niczym nie myślę - po prostu odpływam ... @.firewall [P] Dlaczego akurat CSowicze.pl Ciebie zainspirowało, żeby tutaj zostać? [O] Gdy tu pierwszy raz się pojawiłem (01 paź 2014), inspirował mnie serwer CodMod, nie pamiętam dokładnie jaki, ale wiem że przesiadywałem na nim godzinami... Wiadomo - na forum wszedłem po to aby wstawić screeny, i postanowiłem tutaj zostać. [P] Jak Ci idzie z nauką, dobrze czy kiepsko? [O] Dobrze, w tym roku muszę się starać, aby zakończyć gimnazjum z dobrymi wynikami. [P] Czy jesteś Rudy? [O] Nie - Jestem brązowy. @Paula<3 [P] Co najbardziej szalonego w swoim życiu zrobiłeś? [O] Jeszcze nic :) Ale chciałbym skoczyć ze spadochronem. [P] Jakiego masz fona ? [O] Huawei P8, naprawdę polecam. [P] Lubisz ser zpodlaski? [O] Nie. [P] Lubisz śpiewać pod prysznicem ? [O] Nie umiem śpiewać :D Nominuję.... @Sysia ;* Do Niedzieli zadajecie pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/28718-1-po-vesp3r%E2%99%A5-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/28718-1-po-vesp3r%E2%99%A5-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228710 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/28718-1-po-vesp3r%E2%99%A5-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi