Skocz do zawartości

Zablokowane Nie chcę ale muszę. Pożegnanie Firewall

Outhorn

Rekomendowane odpowiedzi

Pytania Za 100.000.000 $$

I oczekuje odpowiedzi szczerej z twojej strony .

Kto Ci karze siedzieć po 12 h na tablecie , telefonie ?

Takie są wymagania na moderatora ? 

To głęboko wam współczuję i wcale się nie dziwie że odchodzisz ;)

Konkretnie . Moja porada ?

Przemyśl co robisz i dla czego . 

i się wstrzymaj :)

może Ci wpadnie inny lepszy pomysł do głowy ;) pozdrawiam

Zastanów się zanim coś napiszesz. Wymogi na moderatora są jasno przedstawione we wzorze to nie wiem co Ty próbujesz od siebie dodać i odstraszyć ludzi?

Co do pożegnania. Rozumiem fire że są problemy zdrowotne itp no ale od razu pożegnanie? Przecież możesz siedzieć nawet tą głupiutką godzinkę dziennie na kompie i to Ci dużo pomoże bo jest różnica 12h a 1h :) Wiem coś o tym bo sam przesiaduje czasami po 26h bez przerwy ale mnie to nie martwi :)

Kontakt mamy także jak coś informuj. Powodzenia.

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/22818-nie-chc%C4%99-ale-musz%C4%99-po%C5%BCegnanie-firewall/page/2/#findComment-105083

Zastanów się zanim coś napiszesz. Wymogi na moderatora są jasno przedstawione we wzorze to nie wiem co Ty próbujesz od siebie dodać i odstraszyć ludzi?

Co do pożegnania. Rozumiem fire że są problemy zdrowotne itp no ale od razu pożegnanie? Przecież możesz siedzieć nawet tą głupiutką godzinkę dziennie na kompie i to Ci dużo pomoże bo jest różnica 12h a 1h :) Wiem coś o tym bo sam przesiaduje czasami po 26h bez przerwy ale mnie to nie martwi :)

Kontakt mamy także jak coś informuj. Powodzenia.

nie zrozumiałeś pytania , i mojego w tym przekazu . chodzi mi o to co ty napisałeś . tylko napisałem to w ironi . Bo dla mnie to jest chore siedziec dzien w dzien po tyle godzin i nabawic sie przez to czegoś... 

https://csowicze.pl/topic/22818-nie-chc%C4%99-ale-musz%C4%99-po%C5%BCegnanie-firewall/page/2/#findComment-105161

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie