Właściciel Mesharsky Napisano 24 Grudnia 2024 Właściciel Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 Witajcie! Przychodzimy do Was z wielką informacją na koniec roku 2024 i początek 2025, jaką jest wielka rekrutacja na rangi administracyjne na naszym forum. Chcemy aby nasze forum ponownie tętniło życiem, bo jak wiemy aktywność na ten moment nie jest aż tak zadowalająca jak parę miesięcy temu. Dlatego też wychodzimy do Was z taką informacją... Poniżej znajdują się wymagania oraz oferowane rzeczy na każdej z posad. Również znajdziecie na samym końcu wzór, do którego prosimy się zastosować i wypełnić go względem swoich preferencji. ____________________________________________________________ Czas trwania rekrutacji trwa 9 dni ( tj. do 01.01.2025r / godz: 23:59 ) - do tego dnia macie możliwość złożenia swojej aplikacji w tym temacie. Po upłynięciu czasu, zastrzegamy sobie czas ok. 14 dni na rozpatrzenie Waszych podań i przedstawienia wyników w sposób jawny. [ Posty nie związane z aplikacją na dane stanowisko, zostaną ukryte a autor zostanie nagrodzony ostrzeżeniem na swoje konto ] ____________________________________________________________ Wymagania dotyczące Administratora Chęć do pełnienia powyższej rangi, Aktywne uczestniczenie w życiu oraz funkcjonowaniu forum, Brak posiadania jakiejkolwiek funkcji na innej sieci serwerów, Tworzenie miłej, sympatycznej atmosfery wśród użytkowników forum, Dawanie dobrego przykładu dla użytkowników, Podstawowa wiedza na temat obsługi panelu administratora oraz panelu moderatora, Obycie z użytkownikami forum na poziomie bardzo dobrym, Ukończone 18 lat, Znajomość regulaminu forum na poziomie bardzo dobrym, Posiadanie bardzo dobrej opinii wśród użytkowników forum, Umiejętność pracy indywidualnie oraz w zespole, Doświadczenie w pracy na tym stanowisku lub podobnym, Dobra znajomość silnika strony IPS 4.x, Zaradność oraz opanowanie, Umiejętność rozwiązywania problemów w sposób postronny, sprawiedliwy oraz konsekwentny, Umiejętność podchodzenia do danych spraw w sposób indywidualny, Wykonywanie powierzonych zadań w sposób dokładny i przemyślany, Co oferujemy na randze Administratora Zgrany i doświadczony zespół, Dostęp do panelu administratora z uprawnieniami dla rangi Administrator, Profesjonalne podejście do wykonywania działań na forum. Bezkonfliktowa komunikacja pomiędzy członkami zespołu, Pomoc wyższych rang, Możliwość rozwijania się na danej randze, Rozwiązywanie problemów w jak najszybszym czasie, / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Wymagania dotyczące Junior Administratora Chęć do pełnienia powyższej rangi, Aktywne uczestniczenie w życiu oraz funkcjonowaniu forum, Brak posiadania jakiejkolwiek funkcji na innej sieci serwerów, Tworzenie miłej, sympatycznej atmosfery wśród użytkowników forum, Dawanie dobrego przykładu dla użytkowników, Podstawowa wiedza na temat obsługi panelu administratora oraz panelu moderatora, Obycie z użytkownikami forum na poziomie bardzo dobrym, Znajomość regulaminu forum na poziomie bardzo dobrym, Posiadanie bardzo dobrej opinii wśród użytkowników forum, Umiejętność pracy indywidualnie oraz w zespole, Doświadczenie w pracy na tym stanowisku lub podobnym, Średnia znajomość silnika strony IPS 4.x, Zaradność oraz opanowanie, Umiejętność rozwiązywania problemów w sposób postronny, sprawiedliwy oraz konsekwentny, Umiejętność podchodzenia do danych spraw w sposób indywidualny, Wykonywanie powierzonych zadań w sposób dokładny i przemyślany, Co oferujemy na randze Junior Administrator Zgrany i doświadczony zespół, Dostęp do panelu administratora z uprawnieniami dla rangi Junior Administrator, Profesjonalne podejście do wykonywania działań na forum. Bezkonfliktowa komunikacja pomiędzy członkami zespołu, Pomoc wyższych rang, Możliwość rozwijania się na danej randze, Rozwiązywanie problemów w jak najszybszym czasie, Możliwość awansu na wyższe rangi, / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Wymagania dotyczące Moderatora Chęć do pełnienia powyższej rangi, Aktywne uczestniczenie w życiu oraz funkcjonowaniu forum, Brak posiadania jakiejkolwiek funkcji na innej sieci serwerów, Tworzenie miłej, sympatycznej atmosfery wśród użytkowników forum, Dawanie dobrego przykładu dla użytkowników, Podstawowa wiedza na temat obsługi panelu moderatora, Ukończone 18 lat, Znajomość regulaminu forum na poziomie bardzo dobrym, Znajomość regulaminu moderatora na poziomie bardzo dobrym, Umiejętność pracy indywidualnie oraz w zespole, Wykonywanie powierzonych zadań w sposób dokładny i przemyślany, Co oferujemy na randze Moderatora Zgrany i doświadczony zespół, Dostęp do panelu moderatora, Profesjonalne podejście do wykonywania działań na forum. Bezkonfliktowa komunikacja pomiędzy członkami zespołu, Pomoc wyższych rang, Możliwość rozwijania się na danej randze, Rozwiązywanie problemów w jak najszybszym czasie, Możliwość awansu na wyższe rangi, Wzór: 1. Imię 2. Wiek 3. Na jaką rangę chcesz aplikować: 4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): 5. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: @Użytkownik@ Kobieta@ Śnieżynka@ Sponsor PRO@ Sponsor@ Donator@ VIP Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran EXTREME c(: Napisano 24 Grudnia 2024 Weteran Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 (edytowane) 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 20 3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Administrator 4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Mam na imię Dawid mam 20 lat. Karierę na csowicze rozpocząłem 4 lata temu początkowo pełniąc mniejsze funkcję jakimi był game support aż do powrotu tutaj w 2024 zajmując stanowisko redaktora i w późniejszym czasie właściciela serwera. W przeszłości zajmowałem się hobbistycznie tworzeniem własnych for mybb dzięki którym zdobyłem umiejętności jak i doświadczenia, które mają zastosowanie nawet dziś jak np. tworzenie/edycja baz danych SQL. Obecnie w dalszym ciągu zajmuje się tworzeniem serwerów i prowadzę w dalszym czasie serwer 4maps, który ostatnimi czasy tylko rośnie w rankingu Polskiego jak i zagranicznych GT. 5. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: A oto kilka powodów: - Posiadam doświadczenie wymagane do pełnienia owej funkcji zdobyte zasiadając na stanowiskach administratora na forach pokroju CS owo oraz Botowni. - Dobra znajomość ips oraz funkcjonowania aplikacji jak i umiejętność edycji/konfigurowania ich. - Poza umiejętnościami zarządzania forum posiadam również umiejętności w zakresie AMXX (Co prawda nie umiem napisać mocno skomplikowanych pluginow, ale z każdym dniem moja wiedza oraz umiejętności ich tworzenia jest coraz większa). Myślę, że owa umiejętność przyda się podczas tworzenia/edycji nowych serwerów csa 1.6 Edytowane 31 Grudnia 2024 przez EXTREME c(: 7 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-429903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Ench ! Napisano 26 Grudnia 2024 Junior Admin Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 Imię: Imię moje Łukasz Wiek: Wiek mój 23 za chwilę Na jaką rangę chcesz aplikować: Junior administrator Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Nazywam się Łukasz, mieszkam trochę w Polsce, trochę w Holandii, jadę zarobić trochę sosu - wracam do PL, do spokojnej pracy, jak już Polska rzeczywistość wda się we znaki znów wyjeżdżam na trochę do NL itp. Na ogół jestem osobą bezkonfliktową jednak gdy coś mi nie pasuje - nie gryzę się w język, jednak nie działa to na zasadzie ataku czy prowokacji itp tylko chęci wyjaśniania przyczyny konfliktu. Błąkam się od jakiś 2/3 lat po mniejszych sieciach głównie opartych na MyBB, próbowałem jakiś czas temu zrobić coś swojego nawet @ Mesharsky wykonywał dla mnie jedne zlecenie. Jednak samo zlecenie / jego wykonanie / kontakt z wyżej wymienioną osobą odmieniły moje zdanie na jej temat (o tym trochę później) i stwierdziłem, że zamiast robić coś swojego warto połączyć siły z inną społecznością . Czas wolny spędzam przeglądając internet, grając w cs'a, dłubiąc sobie coś tam przykładowo w amxx. Lubię majsterkować, nieskromnie powiem, że jest mało rzeczy których nie dałbym rady naprawić. Jestem osobą która za dzieciaka przeszła dużo złego przez co jestem bardzo empatyczny, pomagam każdemu jak mogę i jak tylko jest okazja. Może napiszę to tak - boli mnie jak innych boli. Stąd nie lubię wyrządzać krzywdy innym. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Kocham cs'a, kocham społeczności cs'a, fora czy te sieci cs'a. Chcę się gdzieś ulokować w jednym miejscu i oddać mu swoje zaangażowanie płynące ze swojego hobby. Z mojego punktu widzenia warto mi zaufać, niech to nie zabrzmi źle, to "tylko" internet, nie życie realne, jeśli ktoś się nie sprawdzi - zabiera się uprawnienia i leci się dalej, warto spróbować a może zaś okażę się tą osobą która spędzi z wami dużo czasu i przyniesie ze sobą dozę pomysłów, powiew świeżości oraz aktywności. Z csowicze związany jestem tak na prawdę od 2016 roku, na samym początku byłem promotorem, potem miałem tutaj swój serwer, byłem też opiekunem serwera, na koniec członkiem UBT od cs:go, raczej nigdy nie czyniłem swoją osobą problemów, dram i afer. Jeśli się nie mylę (a jeśli mylę to bije w pierś) przez całe moje "bycie" tutaj dostałem tylko jednego warna (można sprawdzić u mnie w profilu). Czemu aplikowałem na juniora, nie na administratora - prosta odpowiedź - aby mieć jeszcze większą motywację do starania, jeśli człowiek wie, że jest coś wyżej zawsze ma więcej werwy do działania, byłem czy to moderatorem, czy to juniorem lub administratorem na mniejszych sieciach cs'a jednak moje umiejętności i sama znajomość silnika IPS, są na średnim poziomie, umiem podstawowe rzeczy które do "pracy" na tym stanowisku powinny wystarczyć a z czasem będę chłonąć więcej wiedzy zdobywając doświadczenie. Wracając do " kontakt z wyżej wymienioną osobą odmieniły moje zdanie na jej temat" kiedyś miałem negatywne zdanie o @ Mesharsky które po przejęciu przez niego csowicze, wyraziłem tutaj dość dosadnie w jednym z postów, nie wiem czym to było spowodowane, nigdy przedtem nie pracowałem z nim, bazowałem na opiniach innych, za co przepraszam Mam w planach postawienie serwera cs 1.6, czy to przez współpracę z Wami, czy na własną rękę dołączając z nim do csowicze. Czuję się na siłach jeśli chodzi o możliwości utrzymania serwera jak i posiadam wiedzę myślę wystarczającą do postawienia fajnej gierki. Przede wszystkim jeśli przyjmiecie mnie do swojego team'u zyskacie kogoś dla kogo nie będzie to obowiązek a przyjemność i włożę całe swoje serce aby projekt csowicze hulał tak jak hulał kiedyś jeszcze gdy byłem młodym gówniarzem spędzającym tutaj czas w 2016 roku. Wiem, że długo, długo nie angażowałem się tutaj na forum jednak tak jak piszę, nie mam złych zamiarów, w sumie ten temat z rekrutacją do administracji to trochę takie zrządzenie losu - wracam, chwilę po tym taki temat, musiałem napisać, nie mogło być inaczej. Jak widać chętnych do odwiedzania for cs'a, serwerów a już w ogóle chętnych do angażowania się w rozwój takich projektów jest mało. Kiedyś po wejściu na jakąkolwiek sieć było full userów, pełna obsada administracyjna, teraz wszędzie są braki, w administracji 2/3 osoby a chętnych do pomocy brakuje. Ja jestem chętny - zaangażowany - doświadczony - zdecydowany i świadomy na co się piszę 4 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-429970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotencjusz Napisano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 Imię Robert 2. Wiek 23lata 3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Junior Administrator 4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ):Jeszcze za nim do was zawitałem pełniłem funkcje administracyjne i moderacyjne na jednym forum dwa lata. Więc jakieś doświadczenie jest. Interesuje się Piłką nożną, koszykówką, wszelakie gry, gotowaniem, wszelakie pojazdy rozpoczynające się na "FS", okres PRLu, mówię średnio po angielsku i po rosyjsku. Nie lubię chamstwa i braku szacunku. 5. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Swoją Decyzję o ubieganiu się o stanowisko Junior Administratora podjąłem, ponieważ zależy mi na wspieraniu rozwój forum, jak i całej sieci Csowicze.pl oraz zapewnieniu jego użytkownikom jak najlepszych warunków do dyskusji i wymiany doświadczeń. Jestem osobą, która ceni porządek, a jednocześnie nie boi się podejmować trudnych decyzji, gdy jest to konieczne. Jestem gotów poświęcić swój czas na dbanie o to, aby wszyscy członkowie forum czuli się komfortowo i bezpiecznie, a każda wypowiedź była zgodna z przyjętymi zasadami. Jako Junior Administrator chcę pełnić rolę nie tylko osoby, która pilnuje porządku, ale także takiej, która tworzy przyjazną atmosferę na forum. Będę starał się aktywnie uczestniczyć w dyskusjach, dzielić się swoją wiedzą na temat gry, a także pomagać innym użytkownikom w rozwiązywaniu ich problemów. Uważam, że Junior Administratorzy powinni być nie tylko strażnikami zasad, ale również osobami, które wspierają rozwój społeczności. Jestem zapalonym graczem Counter-Strike od wielu lat przez ten czas zdobyłem ogromną wiedzę na temat mechaniki gry, strategii, a także umiejętności współpracy w zespole. Jako doświadczony gracz potrafię zrozumieć potrzeby i oczekiwania innych użytkowników, co daje mi dużą przewagę w zarządzaniu społecznością, która skupia się na takiej grze jak Counter-Strike. Chciałbym zostać Junior administratorem, ponieważ mam pasję do Counter-Strike, doświadczenie w moderowaniu i zarządzaniu społecznościami, a także umiejętności, które pozwolą mi skutecznie pełnić tę funkcję. Moim celem jest dbanie o to, by forum było miejscem, gdzie każdy użytkownik czuje się szanowany i może w spokoju dzielić się swoją pasją do gry. Jeśli moja kandydatura zostanie przyjęta, dołożę wszelkich starań, aby pełnić tę rolę z jak najwyższą starannością. 1 1 18 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-429983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sker Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Here we go again, brother. 1. Imię: Konrad 2. Wiek: 19, jak to mówią - już rocznikowo będzie zaraz 20, lepiej brzmi. 3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Junior Admin 4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Cóż by tu rzec - cichy i spokojny chłopak, pracujący w kącie na swoje, raczej niewychylający się z tłumu. Młodziak pełen zapału, który chce się ciągle rozwijać, a dodatkowo zostawić coś jeszcze po sobie w tym uniwersum cs'owym, póki gierka jeszcze jako tako tętni życiem. Jestem osobą pełną euforii, przeciwnikiem jakichkolwiek konfliktów, stawiam na rozwiązanie sprawy na chłodno. Sprawiedliwy i konsekwentny gość, który nie daje sobie wejść na głowę, a przy tym sumiennie wykonujący swoje obowiązki. Dodatkowo, jeśli kogoś to interesuje - kocham pieniądze, broń, służby mundurowe i szybkie fury, najlepiej V8. 5. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Od zawsze miałem parcie do pełnienia ról administracyjnych na wszelakich serwisach/stronach, czerpię fajną satysfakcję z pełnienia takich funkcji. Jestem osobą lubiącą pomagać, pracować przy takich projektach, a przede wszystkim chcę pomóc pchnąć ku górze sieć - ostatnimi czasy trochę podupadła (miejmy nadzieję, że chwilowy kryzys ^^). Posiadam doświadczenie w funkcjonowaniu takich rang, ale nie tylko - serwerowe sprawy typu opieka, UBT, czy też pogrzebanie w plikach i załatwienie czegoś nie jest mi obce, wiele razy miałem zaszczyt wykonywać takie obowiązki. Na forum pełniłem już kiedyś ciekawe funckję za czasów Rumka, swoją drogą obdarzył mnie nie lada zaufaniem - za co jestem wdzięczny, bo mogłem się pokazać z dobrej strony. W każdym razie miałem okazję być asystentem właściciela - ranga oparta na pobraniu skrawka obowiązków właściciela (jego prawa ręka), w sumie to wyżej już chyba nie mogłem zajść. Ranga została dodana z mojej inicjatywy/pomysłu - co prawda sam nie zdołałem pokazać się na niej w wystarczający sposób, gdyż raptem byłem na niej chwilę (no niestety, osoba i pomysł dobry, ale zły czas) - natomiast xavjer pokazał się dobrze na niej po mnie, z czego jestem zadowolony, że ktoś inny skorzystał z tej rangi i pomógł pchnąć sieć. Idąc dalej, jestem gościem godnym zaufania, stabilnym emocjonalnie, chętnie współpracującym w grupie. Współprace ze mną owocowały dobrymi rezultatami, parę potknięć było, natomiast uważam, że koniec końców byłem warty zachodu dla ludzi z tej sieci, czy też poprzedniej. Zawsze starałem się zostawiać dobre zdanie i ślad po sobie. Potrzebujecie pomocy, przychodzę - tak jak kiedyś powiedziałem Rumcajsowi, że w razie czarnej godziny jestem. Wyciągam pomocną dłoń do Was, kocham tą sieć, sentyment jest ogromny, chce się przyczyniać do jej odbudowania. Edytowane 29 Grudnia 2024 przez sker 4 2 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-430071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran *Mistrzu. Napisano 31 Grudnia 2024 Weteran Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 1. Imię Szymon 2. Wiek 26 3. Na jaką rangę chcesz aplikować Administrator 4. Kilka zdań o sobie Jestem raczej spokojną osobą, ale ocenę mojej osoby zostawiam innym (opinia osoby trzeciej przeważnie jest obiektywna a oceniać samego siebie to jak prowadzić samochód bez kierownicy, niby wszystko gra ale czegoś brakuje ) Swoją przygodę z 1.6 rozpocząłem jakoś w wieku 13 lat za pośrednictwem kuzyna. Z czasem zostały mi powierzone rangi od grafika po admina 1.6 aż po właściciela i myślę, że będę mógł pomóc choć w części obowiązków. Podczas tworzenia sieci (a raczej jej próbie ) trafiłem na Rumcajsa oraz jego ówczesną ekipę, forum mnie przyciągnęło i tak jakoś już zostało od tego 2015 Jestem chętny do pomocy na jakiejkolwiek randze która tego wymaga. Jeśli ktokolwiek chciałby dowiedzieć się o mnie troszkę więcej odsyłam do Wywiad z *Mistrzu! 5. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: - tworzenie/konfiguracja serwera TS3/DC oraz CS 1.6 (z 1.6 mogę mieć kilka paczek na starym pc więc jeśli ktoś z ekipy będzie stawiać coś nowego mogę poratować - chociaż lepiej rozwinąć obecne) - umiejętność posługiwania się panelem moderatora/administratora - chęci do pomocy 1 1 "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia" Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-430190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Say10 Uszatek Napisano 1 Stycznia Say10 Udostępnij Napisano 1 Stycznia Imię: Przemek Wiek: 20 Na jaką rangę chcesz aplikować: Administrator Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Zbyt wylewny na swój temat nie jestem, ale jak już chcecie coś wiedzieć, to jestem technikiem informatykiem, programistą amatorem, który zdobył papierek ze szkoły. Moje główne zainteresowania to perfumy, sporty siłowe i muzyka. Na co dzień raczej jestem wesoły, ambitny i pomocny, chociaż czasami wychodzi ze mnie diabełek – niektórzy wiedzą, o co chodzi (heh). Aktualnie mieszkam w Jeleniej Górze, lecz niedługo szykuje się przeprowadzka do Wrocławia, wymuszona chęcią pójścia na studia i ciągłym rozwojem mojej skromnej osoby. Kończąc te wypociny o mnie, można zaznaczyć, że jestem dość specyficzną osobą – trochę impulsywną i negatywną, chociaż potrafię zachować zimną głowę, schować to dziecko, które we mnie siedzi, i podejść do sprawy jak prawdziwy dorosły i inteligentny facet. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Myślę, że moje doświadczenie jako informatyk i programista może okazać się pomocne w wielu sytuacjach, które mogą się pojawić na forum. Dodatkowo, jestem osobą obiektywną, która nie faworyzuje nikogo, więc nie będę miał problemu z wyznaczaniem odpowiednich kar czy podejmowaniem trudnych decyzji. 3 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-430219 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin dottbuff Napisano 2 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 2 Stycznia Imię: Dawid Wiek: 20 Na jaką rangę chcesz aplikować: Junior Administrator Kilka zdań o sobie (min. 5): Mam na imię Dawid, posiadam 20 wiosen na karku, pracuje obecnie jako programista. Z zawodu technik informatyk, programowaniem interesuje się od 12 roku życia. Cóż więcej mogę rzecz, pracowity i sumienny chłopak, staram się oddawać swojej pasji - programowanie. W wolnym czasie lubię pisać skrypty do FiveM'a, a także projektować do niego interfejsy. Zawsze chętnie staram się pomagać innym, jeśli tylko mi na to czas pozwala. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Prowadziłem kiedyś własną sieć serwerów przez dobre pół roku, która całkiem nieźle się trzymała, mam doświadczenie w pisaniu szablonów, wtyczek oraz aplikacji do IPS'u, także panel ACP/MCP nie jest mi straszny Uważam, że mógłbym wprowadzić trochę świeżości pod względem szablonu, gdyż mam trochę pomysłów, a także pomóc naprawiać aktualne błędy przy szablonie. Myślę, że moje doświadczenie w prowadzeniu sieci będzie tutaj pomocną ręką dla samego Mesharskiego, a także użytkowników forum Pozdrawiam cieplutko 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-430271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklinak Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia 1. Imię: Paweł, chodź bliscy mówią mi Paweł. 2. Wiek: Wystarczający. 3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Moderator 4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Zawsze potrafimy znaleźć sobie ciekawe zajęcie. 5. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Karty zostały odkryte, kto inny jak nie ja. 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-430272 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Insanity. Napisano 3 Stycznia VIP Udostępnij Napisano 3 Stycznia (edytowane) 1. Imię: Paulina 2. Wiek: 23 lata 3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Moderator 4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Nazywam się Paulina, pracuje na świetlicy szkolnej. Opiekuje się uczniami w godzinach pozalekcyjnych. Jestem osobą bezkonfliktową, szczerą, staram się służyć pomocą, jeśli ktoś jej potrzebuję, lub zwyczajnie o nią poprosi. W wolnym czasie lubię postrzelać w cska, a na codzień opiekuje się przyjętym dzieckiem, ponieważ oficjalnie zostałam rodziną zastępczą, chce pomóc dzieciom, które z różnych powodów nie mogą pozostać w swojej rodzinie biologicznej. Uwielbiam spać, mogę przespac cały dzień, a bez problemu usnę w nocy. Lubię również spotykać się z moimi psiapsiółkami na ploteczki, popijając przy tym herbatkę 5. Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Jestem osobą, która na forum jest już jakiś czas i nie planuje nigdzie odchodzić. Widzę również co dzieje się na sieci ostatnimi czasy i chciałabym pomóc nad poprawą życia forum. Jestem pracowitą, ogarniętą, miłą, oraz godną zaufania osobą. Dobrze dogaduję się z innymi użytkownikami. Krótko mówiąc jestem idealną kandydatką na to stanowisko. Edytowane 3 Stycznia przez Insanity. 7 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/#findComment-430282 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi