Skocz do zawartości

Zablokowane Skarga White Legend

chyrlaak

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Data zdarzenia: ogół
Nick użytkownika: @ White Legend
Dowody: screenów nie robiłem, nie czuje potrzebny, bo każdy obiektywnie patrzący użytkownik to widzi gołym okiem, dowody znajdziecie na profilu White-a i w archiwum czatboxa
Świadkowie: Każdy niebędący przychylny White-owi użytkownik
Uzasadnienie:

Privet Brygado :), 

Na wstępie zwracam się z prośbą o bardzo skrupulatne rozpatrzenie mojej skargi dotyczącej użytkownika @ White Legend , który jak każdy wie - chociaż ciężko to z perspektywy użytkownika wydaje mi się zauważyć - pełni rolę administratora na naszej sieci. Jego zachowanie, chęci rozwoju sieci oraz podejście do obowiązków administratorskich pozostawiają bardzo wiele do życzenia, co bezpośrednio wpływa w mniejszym czy większym stopniu na jakość funkcjonowania naszej społeczności.

1. Brak aktywności na sieci poza pisaniem na czatboxie

Pragnę podkreślić, że przez bardzo długi czas White praktycznie nie wykazywał żadnej aktywności związanej z pełnieniem funkcji administratora. Z racji swojego stanowiska powinien dbać o porządek na forum, rozwiązywać konflikty w sposób obiektywny i być przykładem dla innych użytkowników. Zamiast tego z jego strony można zauważyć tylko duże ilości wpisów na czatboxie, które coraz częściej są nieodpowiednie z pozycji administratora oraz - pozwolę sobie tutaj zaznaczyć - widoczne kolesiostwo, o czym więcej napiszę później.

2. Niewłaściwe zachowanie 

Kolejną kwestią, którą pragnę rozwinąć, są wypowiedzi White-a na chatboxie. Jego wpisy często mają charakter śmieciowy, pozbawiony jakiejkolwiek dojrzałej treści, a co gorsze - na pewno niemoralnej dla osoby piastującej czerwoną funkcję administratora. Podteksty erotyczne, ciągłe zaczepki i dogryzanie delikatnymi wyzwiskami to codzienność z jego strony. 

Jestem w pełni świadom faktu, iż macie swoje grono, w którym tak się zachowujecie i to w pełni normalne. Natomiast mówimy tutaj o publicznym czacie, który widzi każdy niezablokowany użytkownik forum. Osoby, które przychodzą nowe na sieć lub wracają po długim czasie na start dostają popisowy poziom ze strony czerwonego nicku. To baaardzo dużo zmienia w oczach użytkownika już na sam początek.

Z resztą skargi na Twoje zachowanie i tak już widziałem w starych tematach, to nie jest pierwszy raz.

3. Kolesiostwo, faworyzacja

Kolejnym, jednocześnie ostatnim ale nie mniej istotnym problemem jest zauważalna tendencja White-a do faworyzowania swoich bliższych znajomych na forum. Jego działania często noszą znamiona kolesiostwa - ignoruje nieodpowiednie zachowanie użytkowników, z którymi ma bliższe relacje, nie podejmując wobec nich żadnych kroków dyscyplinarnych a często nawet w nich uczestnicząc, nawet w sytuacjach, w których interwencja jest ewidentnie potrzebna, żeby zatrzymać śmietnik na czacie, który ostatnio potrafi się pojawić dość konkretnie. Takie podejście podważa zasady sprawiedliwości i równości, sprawiając, że pozostali użytkownicy czują się dyskryminowani i traktowani niesprawiedliwie.

Czuję się idealnym przykładem przytaczając ostatnią sytuację, w której zostałem zablokowany na kilka godzin, a osoby, które w moją stronę rzucały prowokacyjne tekściki i odpowiadały ciągle na moje wiadomości, zaraz po mojej blokadzie pisały bez problemu dalej na czacie, zaraz po wiadomości na zasadzie "dwóch śpi, kto jeszcze?" od White-a. Jak zapytałem o konkrety Ciebie @White na PW grzecznie, to najpierw mi nie odpisałeś, później omijałeś temat ogólnikami, chyba wiesz jak to wygląda?

Podsumowując @ White Legend , ja naprawdę osobiście nic do Ciebie nie mam. Jako użytkownik jesteś sieci potrzebny - tak jak każdy, a na pewno ogromna większość. Ale uważam, że przez swoje zaniedbanie obowiązków, podwórkowe zachowanie i czyste faworyzowanie swojego zamkniętego grona, jesteś po prostu (wybacz za określenie) zbędny na liście administracyjnej. Nie wnosisz tak naprawdę nic, czego nie mógłbyś w pełni wnosić jako zwykły użytkownik - nie po to masz tą rangę..

W związku z powyższym proszę o podjęcie odpowiednich działań mających na celu wyjaśnienie sytuacji oraz przywrócenie porządku i profesjonalizmu w zarządzaniu forum. Nie wnikam czy będzie to szczera rozmowa i zmiana podejścia, degradacja czy rezygnacja. To zostawiam już administracji.

Pozdrówki, jeśli ma ktoś jakieś uwagi to zapraszam, chętnie podejmę dyskusję.

giphy.webp.f09aa1a6da1a6bf2357dd87e7037ce10.webp

https://csowicze.pl/topic/89055-skarga-white-legend/

• Legenda Sieci

Nie wiem skąd tu tyle śmiechów pod tym tematem, bo to że @ White Legend i @ ferstel są kiepsko aktywni na forum to chyba widzi każdy.

Widzę standardowo każdy czyta, ale brakuje odwagi cokolwiek się wypowiedzieć pod tematem.

Zatem kolega @ White Legend akuratnie aktywnością na forum popisać się nie może poza pisaniem na SB, bo całe forum ogarnia jedna osoba @ ilovehotmilfs:3 i troszkę pomaga jej @ Jax Teller głównie to ich widać że coś robią, a dokładniej @ ilovehotmilfs:3

Śmieciowe wpisy na SB? No nie powiem, że się nie zdarzają bo się zdarzają i to często, i tutaj akurat @ chyrlaak ładnie napisał

7 godzin temu, chyrlaak napisał:

Jestem w pełni świadom faktu, iż macie swoje grono, w którym tak się zachowujecie i to w pełni normalne. Natomiast mówimy tutaj o publicznym czacie, który widzi każdy niezablokowany użytkownik forum. Osoby, które przychodzą nowe na sieć lub wracają po długim czasie na start dostają popisowy poziom ze strony czerwonego nicku. To baaardzo dużo zmienia w oczach użytkownika już na sam początek.

Bo np. ja osobiście widząc ten śmietnik na SB i to o czym piszesz czy dane Twoje "grono" pisze, to aż się nic pisać nie chce i wtrącać w ogóle do rozmowy.

Kolesiostwo i faworyzacja? Z moich obserwacji wynika że niestety @ White Legend nie jest osobą do końca obiektywną i jednak potrafi na niektórych patrzeć przez palce.

Myślę, że w ogóle @ Mesharsky powinien wziąć pod lupę działania @ White Legend i @ ferstel bo są tutaj mało widoczni, nwm albo rozjaśnij im trochę kolorki w tryb neonowy, żeby świeciły bardziej w oczy i każdy ich zauważył, albo pogoń trochę chłopaków do roboty, bo w życiu forum na pewno ich nie ma, chyba że robią dla Ciebie coś innego np. od zaplecza coś czego my nie widzimy, tj. kodowanie, poprawki w stylu itp.

Choć jestem przekonany że tego nie robią na 99%  bo temat z błędami w stylu obsługiwałeś Ty, więc poprawki itp również nanosiłeś Ty.

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

https://csowicze.pl/topic/89055-skarga-white-legend/#findComment-427555

• Właściciel

Biorąc pod uwagę wcześniejsze skargi oraz fakt, że nie wykazujesz zainteresowania z własnej inicjatywy, chciałbym przypomnieć, że pełnienie funkcji Administratora zobowiązuje do zaangażowania i podejmowania wszelkich działań, aby projekt mógł się rozwijać.

Dostałem wystarczającą ilość dowodów, w tym zrzuty ekranu nawet od osób, które od dłuższego czasu krytykują projekt. To, co "White" pisze za plecami i jak się zachowuje, jest nie do zaakceptowania. Wśród tych osób, które dały „Haha” pod skargą, jest także większość z grupy, co jasno łączy wszystkie fakty.

@ White Legend : Niestety, nie wykazujesz żadnej inicjatywy, nie szukasz ludzi, ani nie okazujesz zainteresowania pomocą w rozwijaniu sieci, poza „aktywnością na chatboxie”. Posiadasz doświadczenie i czasami wykonujesz pewne zadania po prośbie, ale często z narzekaniem. Twoje zachowanie na chatboxie jest nieodpowiednie względem Twojej pozycji, o czym byłeś już wielokrotnie upominany.

Proszę, nie używaj argumentu, że „Nic nam nie płacisz, więc nie traktuj nas jak pracowników”. Mnie również nikt nie płaci. Przejąłem tę sieć, licząc się z ogromnymi kosztami, które prawdopodobnie nigdy się nie zwrócą. Wszystko, co robię – zarówno serwery, jak i forum – jest wyłącznie dla graczy. Chcę, na miarę moich możliwości, dostarczać jedne z najlepszych serwerów do grania. Jedyną nagrodą jest dla mnie uśmiech i uznanie społeczności CS2, kiedy gracze doceniają naszą pracę i cieszą się z gry na naszych serwerach.

Plan wymiany administracji miałem już od dawna w głowie, ale do tej pory nie zgłosiła się żadna osoba, która mogłaby ze mną prowadzić forum. Propozycja jest dalej aktywna, jeżeli ktoś chce pełnić funkcję J@/Administratora, proszę się zgłosić do mnie prywatnie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biorąc pod uwagę wszystkie powyższe kwestie i bez zbędnego przeciągania:

White zostaje oficjalnie usunięty z administracji.

Dziękujemy za zaangażowanie, które okazywałeś w czasach Rumcajsa lub nawet wcześniej, ale obecnie tego zaangażowania po prostu brak.

Decyzja jest ostateczna i nie podlega dyskusji.

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/89055-skarga-white-legend/#findComment-427579

• Właściciel

logo_csowiczee.png

* Wiadomość wygenerowana automatycznie *

─────────────────────────────────

SKARGA PRZYJĘTA

─────────────────────────────────

Administracja CSowicze.pl

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/89055-skarga-white-legend/#findComment-427580

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie