Zuzaa Napisano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Dzień dobry/ Dobry wieczór kochani użytkownicy dziś mamy wywiadzik z osobą, która do nas wróciła @ ferstel Mamy nadzieję, że się czegoś nowego dowiecie Hejka my się jeszcze nie znamy, ale miło mi Cię gościć, zacznijmy od standardowego pytanka, Jak się nazywasz? Skąd pochodzisz? Proszę, przedstaw nam swoją osobę Cześć, miło mi występować ponownie w wywiadzie Jestem Jakub, pochodzę z Tarnowa ( woj. Małopolskie ). Również już od ponad roku pełnoprawnie posiadam uprawnienia TRENERA FUNKCJONALNEGO a także jestem na I roku studiów magisterskich na kierunku Wychowanie Fizyczne. Miło poznać, jak oceniasz swój powrót, który wywołał dużo kontrowersji i jakie masz plany na najbliższy okres? Hmm... Szczerze powiedziawszy, mój powrót to była szybka i nagła decyzja. Pomyślałem że spróbuję pomóc @ RumcajsJumper w dalszym rozwoju sieci oraz spróbować ponownie zacząć działać w formie takiej jakąś kiedyś pełniłem, czyli pomoc techniczna oraz szybkie rozwiązywanie problemów z forum oraz wszystkim związanym z siecią. Wiedziałem że wywoła to ogrom hejtu oraz kontrowersji poprzez poprzednie akcje związane z moją osobą, jednakże nie przejmowałem się tym i w 100% byłem pewien powrotu i pomocy. A jakie mam dalsze plany? Na pewno rozwój i pniecie się w górę jak za dawnych czasów, co na pewno owocuje w szybkim oraz owocnym konstruowaniu elementów społecznościowych oraz funkcjonalnych sieci. Jak wiemy nigdy nie dogodzimy wszystkim, ale liczą się dobre intencję i Twoja chęć pomocy. Jesteś trenerem funkcjonalnym, opowiesz nam na czym to polega? Jak wcześniej ująłem - praca trenera funkcjonalnego polega na pomocy w zachowaniu prawidłowej postawy a także powrotom do pełni sprawności po wszelkiego rodzaju kontuzjach. Również swoją pracę opieram w głównej mierze na schemacie STEPbySTEP. Aby osiągnąć zamierzony cel, będziemy dążyć małymi krokami, aż dojdziemy do wspólnego sukcesu! Jak wiemy, gór nie przeskoczymy, ale małymi krokami możemy zdobyć wszystko o czym sobie zamarzymy oraz osiągniemy wcześniej obrane cele. Ciekawa praca i na pewno w ostatnich czasach bardzo potrzebna, w takim razie co po studiach? Będziesz dalej szedł w stronę trenerską? Dalej studia Tylko wtedy na stopniu doktoranckim. Oczywiście również będę wtedy dalej się rozwijał w temacie trenerskim Widzę, że masz bardzo ambitne plany za co trzymam kciuki. Tutaj uprawnienia trenerskie, studia, forum w takim razie, co robisz w czasie wolnym? O ile taki posiadasz Oczywiście staram się łączyć studia z pracą a także w wolnym czasie zaglądać na forum na tyle ile czas oraz siły pozwolą... No nie powiem, czasami nie ma na nic siły ale trzeba się spiąć i wykonać co do mnie należy Skąd czerpiesz taką motywację? Masz jakiś autorytet? Staram się sam siebie motywować tym, że tak ciężka praca przyniesie mi ogromne efekty w dalszych etapach mojego życia. Sam nie mam jakiegoś autorytetu.. Działam cały czas na swoim czystym podejściu do życia oraz na tym że pomimo wszystkich przeciwności losu uda się mi osiągnąć wcześniej określony target. Nic tak nie motywuje człowieka, jak on sam. Co zmieniło się na forum na lepsze, a co na gorsze po Twoim odejściu? Na lepsze to na pewno podejście niektórych osób a także zniknięcie z forum osób które za przeproszeniem wnosiło w życie forum. Również przegrupowanie w roszadach administracji moim zdaniem jest na ogromny plus ( oczywiście znajdą się tacy co im to nie pasuje, A SĄ TACY OSOBNICY XD ). A co na gorsze? Hmm... Na ten moment chyba nie mogę nic takiego powiedzieć, ponieważ nie zauważyłem żadnych jakiś negatywnych rzeczy które przykuły mój wzrok i na które mogę narzekać. Nie znalazłam nigdzie takiej informacji, skąd taki pomysł na Twój nick? Kiedyś za czasów CS:GO nie miałem pomysłu na swój nick. Grałem pod wszelkiego rodzaju nickami które po 2 dniach od razu zmieniałem. Ale nadszedł taki dzień w którym pomyślałem że dam sobie nick FERSTEEL, ale jednak coś mi w nim nie pasowało . I usunąłem sobie jedno "E" i tak został już FERSTEL. Fajnie, że udało Ci się odnaleźć w końcu coś dla siebie, zdradzisz nam czy udało Ci się jakieś marzenie już spełnić? Jakie marzenia, cele zatem na 2024? Marzenia spełniam z dnia na dzień. Jest to na pewno bycie zdrowym i pełnym energii do całego dnia. A cele na 2024 - na pewno kolejne szkolenia które podniosą moje uprawnienia trenerskie oraz podniesienie mojego doświadczenia, które według mnie może być jeszcze większe. Zejdźmy na troszkę mniej poważne tematy, czy masz swój ulubiony film/serial i jakie gatunki najbardziej lubisz? Brak ulubionego serialu. A co do gatunku to akcji i komedie głównie Facet, który lubi komedie to skarb, czy zdradzisz nam Twoje tegoroczne plany na wakacje? Na ten moment moim planem na tegoroczne wakacje, jest wyjazd z moją ukochaną za granicę do "safari". Na pewno będzie wam się podobać! Wolisz spędzać czas w ciepłym kraju za granicą czy może jednak gdzieś w Alpach na nartach? Powiem Ci że to różnie. Raz wolę tak a raz tak. To wszystko zależy od humoru haha Ale nie zaprzeczę że wolę i ciepło i zimno! A takie wymarzone Twoje miejsce na wakacje? Może być trochę bardziej przyszłościowe, a drugie bardziej realne na obecny czas niekoniecznie na ten rok? Na pewno chciałbym pojechać na jakieś Malediwy, lub tak jak powiedziałaś Alpy.. A jeżeli chodzi o realne? To jakieś góry aby móc polatać sobie na nartach. Ooo również bym chciała wypocząć na Malediwach, a czy ty w coś grasz w wolnych chwilach, może czytasz książki? Gram w CS:GO, FIFA i jakieś tam gry fabularne A książek nie czytam.. Jedynie jakieś nawiązujące do mojej pracy Może trzeba zorganizować turniej w jakąś giereczkę? Jakiej piosenki słuchałbyś nieustannie do końca życia? A jak najbardziej Oczywiście od młodych lat aż po teraz, w sercu towarzyszy mi ta piosenka: O mamo to jest taki klasyczek, przy tej piosence najlepiej się tańczy!! Nawiązując czy na imprezkach jesteś osobą, która chętnie tańczy czy jednak wolisz siedzieć przy stole i podziwiać resztę? Zależy to bardzo od atmosfery która jest na imprezie. Ale głównie staram się być osobą aktywną na imprezie, która kolokwialnie mówiąc "nie zamula". Dziękuję Ci za rozmowę. Przejdźmy zatem do szybkich strzałów: Jazda na łyżwach czy na nartach? Oj tutaj nie rozdzielę bo lubię i to i to Śniadanie do łóżka czy gotowanie wspólnie kolacji z dziewczyną? Gotowanie wspólnie kolacji z dziewczyną Owoce czy warzywa? Owoce Praca od strony technicznej na forum czy od strony wizualnej? Wizualnej oraz technicznej Dom czy mieszkanie? Dom Wolisz raperów czy youtuberów? Raperów Zainwestować milion czy wydać na potrzeby? Zainwestować CS:GO czy FIFA? CS:GO Siatkówka czy piłka nożna? Siatkówka Kogo byś chciał zobaczyć w kolejnym wywiadzie? A szczerze to zobaczyłbym sobie @ White Legend Edytowane 8 Stycznia 2024 przez Zuzaa 6 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86050-wywiad-z-ferstel/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2024 Super przeprowadzony wywiad! Dziękuję jeszcze raz za możliwość udziału w nim Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86050-wywiad-z-ferstel/#findComment-411091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran flusha33 Napisano 8 Stycznia 2024 Weteran Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2024 Pięknie, super się czytało ❤️ 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86050-wywiad-z-ferstel/#findComment-411092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Impossible. Napisano 8 Stycznia 2024 Moderator Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2024 Płynne przechodzenie między tematami za to bardzo wielki plus. Font i kolory do mnie nie przemawiają, ale to raczej indywidualne upodobania, good job 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86050-wywiad-z-ferstel/#findComment-411094 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Jądro Renifera Napisano 8 Stycznia 2024 Sponsor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2024 @ White Legendteraz twoja kolej xD +1 za wywiad. 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86050-wywiad-z-ferstel/#findComment-411100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 (edytowane) Okay, fajnie, krótko i na temat, ale podejrzewam, że ja i na pewno jakaś część użytkowników chciałaby uzyskać odpowiedzi na te bardziej niewygodne pytania, przykładowo: - Czemu robiłeś z siebie pajaca podczas akcji ze swoim banem? - Dlaczego okłamywałeś ludzi w wiadomościach prywatnych, że na 100% jesteś czysty? - Dlaczego publicznie na chociażby chatboxie wykłócałeś się z tą bardziej negatywną częścią użytkowników wobec twojej persony? - Kiedy pojawi się oficjalny statement wyjaśniający daną sytuację? - Czy ówczesne UBT z CS:GO zostało w jakikolwiek przeproszone za twoje obelgi w ich stronę oraz podważanie ich umiejętności? 22 godziny temu, Zuzaa napisał: Wiedziałem że wywoła to ogrom hejtu oraz kontrowersji poprzez poprzednie akcje związane z moją osobą i wywołało przez chociażby fakt, że z bomby zacząłeś sobie żartować z tamtej sytuacji, która na większości większych sieci nie przeszłaby, a nawet wyleciałbyś z banem. @ ferstel moje zdanie znasz na twój temat, z pewnością czytałeś pewną wiadomość. Jak widzisz nie uległo nic zmianie. Nadal twierdzę, że jesteś tu potrzebny, ale za tamtą akcje określam cię pewnym słowem z mojego pierwszego pytania. Pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2024 przez Boski Z Polski 2 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86050-wywiad-z-ferstel/#findComment-411129 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6Rufi0 Napisano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 Godzinę temu, Boski Z Polski napisał: Okay, fajnie, krótko i na temat, ale podejrzewam, że ja i na pewno jakaś część użytkowników chciałaby uzyskać odpowiedzi na te bardziej niewygodne pytania, przykładowo: - Czemu robiłeś z siebie pajaca podczas akcji ze swoim banem? - Dlaczego okłamywałeś ludzi w wiadomościach prywatnych, że na 100% jesteś czysty? - Dlaczego publicznie na chociażby chatboxie wykłócałeś się z tą bardziej negatywną częścią użytkowników wobec twojej persony? - Kiedy pojawi się oficjalny statement wyjaśniający daną sytuację? - Czy ówczesne UBT z CS:GO zostało w jakikolwiek przeproszone za twoje obelgi w ich stronę oraz podwyższanie ich umiejętności? i wywołało przez chociażby fakt, że z bomby zacząłeś sobie żartować z tamtej sytuacji, która na większości większych sieci nie przeszłaby, a nawet wyleciałbyś z banem. @ ferstel moje zdanie znasz na twój temat, z pewnością czytałeś pewną wiadomość. Jak widzisz nie uległo nic zmianie. Nadal twierdzę, że jesteś tu potrzebny, ale za tamtą akcje określam cię pewnym słowem z mojego pierwszego pytania. Pozdrawiam Spore +1, uważam, że dobrym pomysłem byłoby zadanie chociażby któregoś z powyższych pytań 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86050-wywiad-z-ferstel/#findComment-411130 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] eazieee Napisano 9 Stycznia 2024 Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 Piękny wywiad i witaj @ ferstel spowrotem 1 eazieee Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86050-wywiad-z-ferstel/#findComment-411146 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi