Skocz do zawartości

Zablokowane [Odwołanie] The end.

The end.

Rekomendowane odpowiedzi

• Pomocnik Mikołaja

Nick: @ The end.
Wartość punktów ostrzeżeń: 1

Nadający Ostrzeżenie: @ Vorti
Powód Ostrzeżenia: Brak trzech argumentów
Uzasadnienie Odwołania: Warn dotyczy mojej wypowiedzi w temacie:

Wypowiedź "Również jestem na nie. Nie spełniasz kluczowych wymagań." Uznano za niezawierającą treści merytorycznej.

Regulamin:

4. Bezsensowne posty (np. w podaniu "jestem na tak") bez podania 3 argumentów za decyzją będą nagradzane warnem. 

- Wyjątkiem jest post w podaniu, który zawiera zawartość merytoryczną.

Definicje:

Tekst napisany poprawnie pod względem merytorycznym to taki, który dotyczy sedna problemu, jego istoty. Zaprezentowane treści są spójnie i logicznie. Autor, prowadząc wywód, trzyma się głównego wątku.

Uważam zatem, że moja wypowiedź zawiera części merytoryczne -> "Nie spełniasz kluczowych wymagań". Za kluczowe uznaje się te najważniejsze, które zresztą podane są w dziale. Nie trzeba być geniuszem by po przeczytaniu podania nie wiedzieć o jakie wymagania chodzi. To nie podstawówka. 

Post nie może zostać uznany za bezsensowny, bo w innym wypadku 70% wypowiedzi użytkowników można podpiąć pod dopisek "bezsensowny".

Moja wypowiedź w podaniu dotyczyła sedna problemu (podania). Wyraziłem opinię negatywną, napisałem to samo co szprotu czy jax, ale jednym zdaniem. Nie potrzebowałem do tego 5 innych, a przy tym dostosowałem się do wszystkich innych zasad - podałem uzasadnienie.

"W tej wypowiedzi wyrażona jest negatywna opinia lub ocena dotycząca spełniania kluczowych wymagań przez osobę. To jest informacja o treści merytorycznej, która wyraża stanowisko lub zdanie na dany temat."

Prosiłbym o zdjęcie ostrzeżenia, jest ono pozbawione sensu.

@ Boski Z Polskiabsurdem jest warnowanie za treści wnoszące - opinię z pełnym jej uzasadnieniem. Tak samo absurdem było ściągnięcie bana dla Twojej osoby.  Głupotą jest posługiwanie się argumentem "Nie jesteś nowy, powinieneś znać zasady". To nowy użytkownik nie musi ich znać? Głupotą jest też Twoja opinia w tym odwołaniu. Twój post nie wnosi kompletnie nic, poza bezwartościową opinią. Zaś prowokacją jest Twój post w przytoczonym podaniu. Ukryłeś swoje argumenty tak aby moderator mógł się na to nabrać i dać Ci za to warna.  Moja wypowiedź nie może być uznana za spam, jest wyrażeniem opinii.

Edytowane przez The end.

https://csowicze.pl/topic/84932-odwo%C5%82anie-the-end/

Hmm, i gdzie tu jest problem? Nie są to nowe zasady, nie jesteś nowym użytkownikiem, więc skąd to zdziwienie? 

Twój post jest totalnie bezwartościowy i jednocześnie nie wnoszący nic do tematu czytaj definicja spamu. 

Wystarczyło dodać 3 najgłupsze argumenty i warna by nie było. Ot, obejście regulaminu. 

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/84932-odwo%C5%82anie-the-end/#findComment-403923

• Sponsor

Tutaj to ostatnio jak w przedszkolu jakimś za wszystko kary i siedzienie w koncie.

Ps. Gansgta nie zapominij mi dać warna za bezsensowny post.

Niektrzory sobie za bardzo do głowy biorą to forum chyba.

logoooo.png.eec9d29565d71c81726d748d1f55bcd3.png.3ac94278d54d2037b7a37ed82c188267.png

2013 - 2023

2023 -> Csowicze

https://csowicze.pl/topic/84932-odwo%C5%82anie-the-end/#findComment-403940

• Devil

ostrzezenie_zostaje.png

Warn jak najbardziej słuszny + nie przekonuje merytoryka w tamtejszej odpowiedzi, nawet jej bym tam nią nie nazwał ;) 

+ taki mały bonus bo nowym użytkownikiem nie jesteś, wręcz już jakiś dłuższy czas jesteś na tym forum i sam pilnowałeś tego przy bardziej rozbudowanych merytorycznie postach:

Spoiler

image.png

image.png

image.png

https://csowicze.pl/topic/84932-odwo%C5%82anie-the-end/#findComment-404011

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie