Gość gdziekonkurs Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 (edytowane) Witam wszystkich w 33 wydaniu gazetki forumowej. W tym temacie dowiecie się, co wydarzyło się w tym miesiącu na forum, przedstawię Wam statystyki i wlele więcej! Zapraszam do czytania! Przywitali się z nami: @ Rufi @ potężny gej @ sonor.force @ Elita33 @ Dzasta @ Zgrywus87 @ skengman @SnaRo @ Snejzyy @ Akise Mamy nadzieje, że będziecie się u nas dobrze bawili i zostaniecie na dłużej. 1. Statystyki forum 2. Rekrutacja 3. Nowości 4. Liga typera 5. Co nowego w redakcji? 6. Zmiany w administracji 7. Dotacje 8. Konkursy 9. Najaktywniejsi 10. Humor Nasza rangi forumowe dalej szukają swoich właścicieli. Jeśli spędzacie sporo czasu na forum, a przede wszystkim macie czas, to właśnie rekrutacja jest dla Ciebie! Umiesz robić grafiki? Programy graficzne masz w jednym paluszku? Napisz podanie na @ Grafik Interesujesz się grami? Chciałbyś pomagać naszym użytkownikom? Chciałbyś przekazywać różne nowinki z gier takich jak @ SG Moderator FIFA @ SG Moderator Valorant @ SG Moderator Counter Strike @ SG Moderator GTAoraz @ SG Moderator League Of Legendsto idealnie trafiłeś! Interesujesz się klasycznym sportem? A może e-sport bardzo Cię interesuje? Napisz podanie na @ Typer Masz duże doświadczenie w CS 1.6 albo GO? Umiesz rozpoznać czitera od dobrego gracza? Napisz podanie na @ UB Team CS 1.6lub @ UB Team CS:GOw zależności od tego, która gra Cię interesuje. Masz już admina na jednym z serwerów naszej sieci? Grasz często na wielu serwerach. Jeżeli tak to nie pozostaje Ci nic jak napisania podania na @ Multi Admin CS 1.6 lub @ Multi Admin CS:GO. Lubisz pisać teksty? Jesteś kreatywny? Ranga @ Redaktorjuż na Ciebie czeka! Tylko przypomnę, że szybka rekrutacja otwarta. Jesteś już długo na naszej sieci i chciałbyś zasiąść w szeregach administracji? To właśnie ten moment. Ranga @ Moderatorjuż na Ciebie czeka! W tym miesiącu na naszym forum wydarzyło się naprawdę bardzo dużo. Począwszy od podjęcia współpracy z nowym TS3, którym zarząda @ ^^^MaLIk^^^, do fuzji sieci z Kuleczkami. Każda osoba, która spełnia wymagania może ubiegać się o rangę @Kuleczka. Jeżeli chcecie poczytać więcej o fuzji to **KLIKNIJCIE TU**. Wszystkie zmiany, które zostały dokonane na forum znajdują **W TYM DZIALE**. Liga typera z dnia na dzień się rozwija. W tym miesiącu mieliśmy wiele możliwości zdobycia punktów poprzez typowanie. Warto również wspomnieć o tym, że @ M1STRZU został awansowany na opiekuna działu typerki - gratulujemy. Warto brać udział w głosowaniu, ponieważ za poprawne wytypowanie dostajecie punkty, które możecie wymienić na nagrody. Nagrody są naprawdę fajne, więcej w **TYM TEMACIE**. W naszej redakcji ostatnimi czasami naprawdę dzieje się bardzo dużo. Jeżeli jesteście zainteresowani to przejrzyjcie sobie redakcję, a ja zaprezentuję Wam tylko kilka prac. WYWIADY: RODEO RITA M1STRZU PODRÓŻ DOOKOŁA ŚWIATA: AUSTRALIA NIGER ARTYKUŁY: ZIMNE PRYSZNICE REKINY W redakcji również Wielu z Was pisało ciekawe prace. Jeżeli chcielibyście zobaczyć pracę naszych użytkowników, to wejdźcie w **TEN DZIAŁ** W tym miesiącu rekordowym pytaniem dnia pod względem odpowiedzi było pytanie o numerze "1650", a brzmiało ono tak: "Jaka jest Twoja ulubiona rasa psa?". Bardzo dziękujemy za Waszą aktywność. Warto również wspomnieć o trwającym plebiscycie za miesiąc czerwiec. Jeżeli chcecie zagłosować na jakiegoś użytkownika to **KLIKNIJCIE TU**. AWANSE: @ W!nn3Web! WŁAŚCICIEL @ FarciarzDejw ADMIN [CS:GO] ONLY MIRAGE @ Rutkowski WŁAŚCICIEL [CS:GO] ONLY MIRAGE #1 @ 1XTIGERX8 OPIEKUN [CS:GO] ONLY MIRAGE #1 @ M1STRZU OPIEKUN [CS:GO] ONLY MIRAGE #1 oraz Opiekun Typerów @ Rufi Redaktor @ Vorti Typer @ MoJly ADMIN [CS 1.6] ZOMBIE MOD @ #Goku ADMIN [CS 1.6] ZOMBIE MOD @ oskorox ADMIN [CS 1.6] ZOMBIE MOD @ Rodeo Rita Junior Admin @ Dzasta Global Moderator @ Alan Moderator @ Destiny ;D ADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 CLASSIC @ PoJeHaNy ADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 CLASSIC @ vivor OPIEKUN [CS 1.6] ONLY DD2 #2 @ Semper Invicta OPIEKUN [CS 1.6] ONLY DD2 #2 @ ernest.chudy ADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 #2 @ Alan ADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 #2 @ Marta` ADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 #2 @ Ojciec Rydzyk ADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 #2 @ Elita33 Właściciel Serwera CS:GO [5 MAPS] @ Henioovsky OPIEKUN UBTEAM [CS:GO] @ mooiste Redaktor @ ipio ADMIN [CS:GO] 5MAPS @ DarkBonzai ADMIN [CS 1.6] ZOMBIEMOD @ Adriano ADMIN [CS:GO] 5MAPS DEGRADACJE: @ SWAT ADMIN [CS 1.6] ZOMBIEMOD @ SzumixxxADMIN [CS:GO] ONLY AWP @ SzefShizer ADMIN [CS 1.6] JAILBREAK CLASSIC @ sieka18ADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 #1 @ Arturek*ADMIN [CS 1.6] ZOMBIEMOD @ PapaSmerf123ADMIN [CS:GO] ONLY MIRAGE @ szajro1337ADMIN [CS:GO] ONLY MIRAGE @ DemonekADMIN [CS:GO] ONLY AWP @ MoJlyADMIN [CS 1.6] ZOMBIEMOD @ Ziutka^^MissADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 CLASSIC @ ringo.exeADMIN [CS 1.6] GunGame @ 4MAADMIN [CS 1.6] GunGame @ PoKielichuADMIN [CS 1.6] GunGame @ ZaaqADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 #1 @ Prawdziwy xyz.ADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 #1 @ SledzikADMIN [CS 1.6] ZOMBIEMOD @ vivorOPIEKUN [CS 1.6] ONLY DD2 #2 @ KlapekADMIN [CS:GO] ONLY MIRAGE REZYGNACJE: @f0paADMIN [CS:GO] ONLY MIRAGE #2 @ HEWRAADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 #1 @ flaczuuuśADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 CLASSIC @ Pablo EscobaroADMIN [CS 1.6] ZOMBIEMOD @ VorekADMIN [CS 1.6] ONLY DD2 CLASSIC oraz OPIEKUN [CS 1.6] GunGame Bardzo dziękujemy wszystkim za dotacje na rzecz naszej sieci! Aktualnie na forum trwa konkurs na Miss oraz Mistera forumowego. Możecie się zgłosić **W TYM DZIALE**. Na forum również trwała akcja reklamowa, lecz niestety nikt nie wziął udziału. Do ostatniego dnia czerwca trwał konkurs na użytkownika miesiąca. Po kilku dniach użytkownicy zdecydowali kto zasługiwał na te miano i użytkownikiem miesiąca za czerwiec jest @ White Legend. Gratulujemy! POSTY: REPUTACJA: CZAS SPĘDZONY NA FORUM: Gratulujemy wszystkim i dziękujemy za taką aktywność Dwaj górale kłócą się kto jest silniejszy - ja 300kg - ja400kg - ja 500KG JEDEN WPADŁ DO WODY I KRZYCZY - JA TONĘ - A JA DWIE ----------------------------------------------------------------------------- O czym marzy jadący po pustyni murzyn? - o asfalcie ----------------------------------------------------------------------------- Dlaczego blondynki jak idą spać stawiają na nocnym stoliku jedną szklankę z wodą i jedną szklankę pustą? - Bo jak się obudzą to albo im się będzie chciało pić, albo nie będzie się chciało... 3 pytania do @ RumcajsJumper Czy jesteś zadowolony z tego miesiąca? Miesiąc jak miesiąc, bardziej robię analizy półroczne lub roczne. Sieć długo stoi i będzie stała, dlatego możemy sobie pozwolić na szersze analizy. Ogólnie z całokształtu z tego roku jestem zadowolony. Jakie masz plany dotyczące sieci na najbliższe miesiące? W planach mam rozszerzenie aplikacji files o nowe funkcje i samej jej zawartości, zorganizowanie dla Was większego wyboru serwerów. To z podstaw, które przychodzą mi do głowy nie wspominając o tym, że planujemy dla Was odświeżenie szaty graficznej, ale nie mówcie nikomu. W jaki sposób podsumowałbyś ten miesiąc? Jak wspomniałem - miesiąc jak miesiąc, tylko akurat plusem dużym dla nas jest fuzja z Kuleczky jak i szansa dla nich wielka. Wspaniała ekipa to łączenie sił z kimś takim to czysta przyjemność. ----------------------------------------------------------------------------- Dziękuje bardzo za przeczytanie. Pamiętajcie, że jestem tylko człowiekiem i mogą zdarzyć się błędy. Proszę się nie bać i je zgłaszać. Dziękuje i widzimy się w kolejnej odsłonie! Dziękuje również @ M1STRZUza oprawę graficzną! Edytowane 1 Lipca 2023 przez Rufi Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Jax Teller Napisano 1 Lipca 2023 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Bardzo fajnie, że jest kolejne wydanie gazetki. Zawsze lubiłem czytać takie prace, fajne podsumowanie miesiąca i część humorystyczna na plus za suchary NO PAIN NO GAIN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oro Koroner Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Bardzo ładnie i estetycznie wykonane. Wiem, że wykonanie gazetki zajmuje dużo czasu, gdyż sam kiedyś niejednokrotnie byłem redaktorem. Cieszymy się, że wyszedł kolejny numer gazetki forumowej 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394774 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony moose` Napisano 1 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Piękna praca! Widać dużo włożonej roboty, oby tak dalej Cytat Wspaniała ekipa to łączenie sił z kimś takim to czysta przyjemność. @ RumcajsJumper Budujące i bardzo miłe słowa 2 Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 1 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Praca wykonana ładnie i solidnie bez dwóch zdań cieszy oczko, oby tak dalej 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394778 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiii1337. Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394780 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz Chińczyka Rafal7255 Napisano 1 Lipca 2023 Mistrz Chińczyka Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Perfect 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394785 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodeo Rita Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 świetna robota, czapki z głów 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elita33 Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Bardzo dobra robota. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394793 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoJeHaNy Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Dobra robota mordo ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83280-33-gazetka-csowicze-czerwiec-2023/#findComment-394794 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi