KOALA 105 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Nick na serwerze: Policyjna Prowokacja Imię: Kacper Wiek: 20 Dlaczego Ty masz zostać strażnikiem/adminem: Często, gdy jestem na serwie odstawia się taka patola w ct, że większość graczy opuszcza serwer, bo nie ma kto tego ogarnąć. Mimo krótkiego stażu na serwerze myślę że wielu graczy pozytywnie mnie poznało, mówię tutaj o nowych graczach z którymi wcześniej nie miałem do czynienia. Jeśli chodzi o starych emerytów takich jak Kacper K, Mikolaj K, Krystian M i wielu innych to wydaje mi się że pozytywnie wspominają nasze setki wspólnie spędzonych godzin na jb. Aktualnie mam sporo wolnego czasu i chętnie wrócę do adminowania jak za dawnych lat. Doświadczenie: Były opiekun zombie moda, admin jb kilka razy na serwie BaZyLisZkA Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Ile czasu spędzasz na serwerze: Od poniedziałku do piątku +-2h, sobota niedziela +-5h Jak długo jesteś z nami: 14 Grudnia 2020 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/KOALA/51.83.147.22:27015/ Posiadasz Steam? [tak/nie]: Tak Posiadasz mikrofon? [tak/nie]: Tak Kontakt: Steam: https://steamcommunity.com/id/zablot/ GG: 57590054 TS3: nie podam linka bo zaraz będzie perm (konkursowy Malika jak coś) FORUM: https://csowicze.pl/profile/48991-koala/ DC: KOALA#3355 Dofinansowanie serwera [tak/nie]: Nie - Składka [11.07zł] sms / 8zl - przelew NIE - Minimum 15 lat (możliwe wyjątki) TAK - Znajomość i przestrzeganie regulaminu serwera oraz forum TAK - Bezkonfliktowość na serwerze oraz na forum, TAK - Minimum 6 godzin przegranych na serwerze, TAK - Minimum 10 dni aktywności na serwerze, TAK - Sprawny mikrofon, TAK - Mutacja (możliwe wyjątki). TAK youknowswho , Stefan Salvatore , ^^^MaLIk^^^ i 5 innych dodali reakcje 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Salvatore 13 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Oczywiście na tak, takich ochotników jak Pan Kacper to szukać ze świeczką w ręku, posiada ogromne doświadczenie na JB, gracze go lubią, stały gracz,. Z takim adminem jak Koala to Pan Jezus będzie obecny na JB do końca świata i o jeden dzień dłużej. Nic tylko brać. Pozdrawiam słonecznie w tym paskudnym zimowym czasie KOALA dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furiaa17 27 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia No kur*a oczywiscie ze tak: + duzo mozliwosci kontaktu z nim + potrafi rozgarnac czasem paru debili + zajebiste prowadzenie + opelvectra + brak skladki + doswiadczenie na jbkach + będę miał wtyki w administracji + skurwysyn jak nawet zamykal oczy to chcial pic dalej czyli tanio skory nie sprzeda + podwyzsza srednia wieku na serwerze + aktywnosc + towarzyszki i rozrywkowy -/+ po znajomosci nie chce ojebac petardy KOALA i Stefan Salvatore dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeQustooo 115 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Jeśli chodzi o starych emerytów takich jak Kacper K, Mikolaj K, Krystian M i wielu innych to wydaje mi się że pozytywnie wspominają nasze setki wspólnie spędzonych godzin na jb. Aktualnie mam sporo wolnego czasu i chętnie wrócę do adminowania jak za dawnych lat. Nie dało sie lepiej tego ubrać w słowa, jak najbardziej tak. Wprowadza patologie na serwer czyli to czego wszyscy potrzebujemy, jebie frajernie i nie szanuje lgbt a to tylko kilka z jego wielu zalet. Wymieniać a wymieniać każdy doskonale wie czego można spodziewać się po nim, wielu młodocianych powinno brać z niego przykład. kensiak , Stefan Salvatore i KOALA dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledz w oleju 18 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Świetny kandydat na to stanowisko, umie utrzymać porządek na serwerze, wie kiedy zbanować, a kiedy przymrużyć oko. Nie wiem czy kiedykolwiek mieliśmy do czynienia z podobną kandydaturą, długo bym pisał o jego plusach, ale oszczędzę sobie i wam czytania. Dlatego krótkie i zwięzłe TAK ! Pozdrawiam serdecznie Sledzik KOALA dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdak 19 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Na tak +doświadczenie +łeb na karku +aktywność +oro KOALA dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy 2 183 Napisano 28 Stycznia Właściciel CS 1.6 [DD2] Udostępnij Napisano 28 Stycznia Po degradacji, żebyś został przyjęty ponownie musisz zapłacić dwukrotność składki na admina. W innym przypadku podanie zostanie odrzucone. furiaa17 , DG420 , Stefan Salvatore i 10 innych dodali reakcje 1 4 2 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youknowswho 52 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Oczywiście na tak, takich ochotników jak Pan Kacper to szukać ze świeczką w ręku, posiada ogromne doświadczenie na JB, gracze go lubią, stały gracz,. Z takim adminem jak Koala to Pan Jezus będzie obecny na JB do końca świata i o jeden dzień dłużej. Nic tylko brać. Pozdraw iam słonecznie w tym paskudnym zimowym czasie Świetny kandydat na to stanowisko, umie utrzymać porządek na serwerze, wie kiedy zbanować, a kiedy przymrużyć oko. Nie wiem czy kiedykolwiek mieliśmy do czynienia z podobną kandydaturą, długo bym pisał o jego plusach, ale oszczędzę sobie i wam czytania. Nie dało sie lepiej tego ubrać w słowa, jak najbardziej tak. Wprowadza patologie na serwer czyli to czego wszyscy potrzebujemy, jebie frajernie i nie szanuje lgbt a to tylko kilka z jego wielu zalet. Wymieniać a wymieniać każdy doskonale wie czego można spodziewać się po nim, wielu młodocianych powinno brać z niego przykład. Dlatego krótkie i zwięzłe TAK ! Pozdrawiam serdecznie +doświadczenie + duzo mozliwosci kontaktu z nim + potrafi rozgarnac czasem paru debili + zajebiste prowadzenie + opelvectra + brak skladki + doswiadczenie na jbkach + będę miał wtyki w administracji + skurwysyn jak nawet zamykal oczy to chcial pic dalej czyli tanio skory nie sprzeda + podwyzsza srednia wieku na serwerze + aktywnosc + towarzyszki i rozrywkowy -/+ po znajomosci nie chce ojebac petardy +łeb na karku +aktywność +oro KOALA dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzyngisBoy 114 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia 4 godziny temu, snuffy napisał: Po degradacji, żebyś został przyjęty ponownie musisz zapłacić dwukrotność składki na admina. W innym przypadku podanie zostanie odrzucone. To się będzie można śmiać, że koala kupił admina Będzie tworzył dobrą parę z shizerem, więc jak najbardziej na tak! +inteligentny +zabawny +bezkonfliktowy -ma babe z pinteresta na avatarze Talerzyk12 i snuffy dodali reakcje 1 1 Strzeżcie się Czyngis-Chana ! CSowicze.pl, ale te lepsze czasy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermann-.- 160 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) Dobra, pomimo ze ciebie nie lubie to dam na tak z lekkim naciskiem na neutral +doswiadczenie +/-robi mlyn +byl na serwie adminem +gra w to 24/7 -ma iq na minusie hehe Edytowane 29 Stycznia przez Hermann-.- unnamed. i ZA shaalda Badm dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jtg 3 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Można dać szansę: + Dobry prowadzący + Steam + Staż +Doświadczenie + Umiejętność słuchania - Kultura - Trollowanie - Trochę niski wskaźnik IQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryk 22 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Czasem mi się zdarzy z nim powyzywać ale raczej to ogarnięty gościu i nie mam nic przeciwko ponownej kandydaturze ale raczej zostanie odrzucona bo prędzej kryk kupi steama niz koala zapłaci za admina CzyngisBoy , KOALA , kensiak i 2 innych dodali reakcje 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majqi 7 Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia jestem na tak +dobry prowadzący +staż +steam +doswiadczenie KOALA dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefShizer 722 Napisano 30 Stycznia Opiekun Serwera [Discord] Udostępnij Napisano 30 Stycznia Najpierw sie odwolaj od bana na CT xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed. 152 Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Oczywiście, że na tak! +Wchodząc na serwer jako administrator za każdym razem pytał, czy ktoś idzie grać mm'a w csgo następnie po 20 minutach wychodził. Innymi słowy dbał o to, aby gracze potrafili strzelać w tej jakże pięknej grze 4 godziny temu, SzefShizer napisał: Najpierw sie odwolaj od bana na CT xD Nie znasz się @ SzefShizer chyba BladWMatrixieShizer +Wprowadza patologiczną atmosferę na serwerze. Zawsze jak wchodził pisał na y@ morda do losowego gracza ohh brakuje mi tego!! +Potrzebujemy patologicznych administratorów w naszych szeregach ponieważ im więcej patologii tym śmieszniej się robi na serwerze! A to przyciąga graczy na serwer i jest mniej skarg na bezstronnych administratorów!!! Jak dla mnie jest idealnym kandydatem na to stanowisko tym bardziej że pokazał swoją odwagę niezobowiązując się do zapłacenia składki 8 zł która i tak idzie na reklamę naszego pięknego serwera CzyngisBoy , KOALA , kensiak i 1 inny dodali reakcje 3 1 Spoiler ▶ Spotify ◀ ▼ YouTube ▼ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psia dupa 47 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego tak -ogarnia ct -kulturalny -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkul777 413 Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego Mniejsza aktywność w ostatnim czasie, brak info o tym czy zapłacisz 2 składki jak snuffy pisał, więc zgaduję, że ci nie zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkul777 413 Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego SzefShizer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi