PeQs 18 Napisano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników z kolorami oraz zwykłych userów. Z tej strony Piotr i pozdrawiam z pięknego Wrocławia! Gram pod nazwą - PeQs Przeważnie można mnie zobaczyć na DD2! Może opowiem trochę o sobie, a więc usiądźcie wygodnie i posłuchajcie. Wiele osób na serwerze mówiło: "Ty to chyba lektor" "Gada jak Lektor" itp. A więc: Od pięciu lat zajmuję się Aktorstwem. 1. Zdobyte doświadczenie: - Moim atutem jest - niski Głos. (Nie piszcie mi na serwie, że mam modulator xD ) - Dostałem się do trzech Filmów. * m.in. u Pana Smarzowskiego. * m.in. Pana Holoubka. - Wystąpiłem w Reklamie Tyskie. - Wystąpiłem w Reklamie Piwa Bezalkoholowego, gdzie wystąpił Pan Maleńczuk. - Wystąpiłem w Reklamie - Tarczyński! - Wystąpiłem jako główna postać - Lider Informatyki w produkcji Audiowizualnej oraz sesji Fotograficznej. - Ukończyłem Studium Aktorskie I Stopnia. - Ukończyłem - Kurs Komentatora Sportowego - Ukończyłem - Kurs Sędzia Piłkarski. - Aktualnie jestem w trakcie - Kurs Lektorski. - Jestem w grupie osób do tworzenia SPEKTAKLU TEATRALNEGO! - Dubbing'owałem kilkanaście postaci do kilku modyfikacji gry GOTHIC. - Wraz z pewną grupą pracuje nad Dubbing'iem do Projektów gry WIEDŹMIN. - Jestem Youtube'rem/Streamer'em i nagrywam gry. - Pisze teksty. - Nagrywam Audiobook'i. - Aktualnie jestem w trakcie pisania kolejnego scenariusza pod swoją obronę Szkoły Aktorskiej! 2. Posiadam dwie stałe obsady w serialach. * Ratownik Medyczny w serialu Policjantki i Policjanci. * Policjant w serialu Kasta. - Posiadałem role pierwszoplanowe, drugoplanowe. Można mnie zobaczyć przeważnie w każdym serialu. 3. Wystąpiłem również w serialach na platformę Netflix. - Jedna już JESIENIĄ! - Inne dostępne już są. * Dodatkowo miałem okazję być w produkcji Polsko - Niemiecko - Amerykańskiej. 4. TEATR - Mam okazję również wcielić się w Oficera Sowieckiego w Spektaklu. Jest to historia w czasach wojennych i akcja dzieje się w latach 30tych. - W latach komuny wcieliłem się w postać Karola, który nie zgadzał się z władzą - Rola Pierwszoplanowa. - Wystąpiłem również w spektaklu ruchowym. Przedstawienie sztuki poprzez ruch. - Rola pierwszoplanowa. 5. Szkoła Aktorska - Aktualnie pracuje nad scenariuszem, który muszę napisać i rozpisać. Oprócz tego nauka tekstu prawie na 3 strony A4 na pamięć + innych aktorów i piosenka. 6. Zaczynałem w Krakowie, w stacji TVN. (Szpital i 19+) Aktualnie jestem we Wrocławiu i działam w stacji Polsat, TV4, TV Puls, TVP 1, Stopklatka TV. Tutaj to już rożnie jest, ale przeważnie Polsat, TV4, TV Puls. 7. Przyszłe plany zaakceptowane. - Niebawem na planie do filmu/serialu (nie mogę zdradzić szczegółów) na platformę Netflix. 8. W wolnych chwilach gram w csa! Aby odpocząć od codzienności i poczuć się jak to było kiedyś, że godzinami grało się w csa. To oczywiście wszystko się zwiększy bo każdego dnia mam coś nowego. Mam nadzieję, że czegoś nie ominąłem. Podsyłam zdjęcia z: - Plan Filmowy. - Teatr. - Reklama. - Studio Nagrań. Do zobaczenia, a przede wszystkim do usłyszenia na serwerze DD2! Pozdrawiam, PeQs! Krejzol99 , #MuremZaBonusem , Bazyliusz i 4 innych dodali reakcje 2 1 4 Aktor Filmowy | Aktor Teatralny | Aktor Dubbingowy | Lektor | Komentator Sportowy | Sędzia Piłkarski | Występuje w Serialach, Filmach i Reklamach. Pozdrawiam, PeQs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laureanka 1 769 Napisano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Hej Cry i PeQs dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 816 Napisano 20 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Czy trudno jest zostać lektorem? PeQs i Cry dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyliusz 1 001 Napisano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Kiedyś zatrzymał mnie podobny policjant Siemanko PeQs i Cry dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy 2 183 Napisano 20 Sierpnia 2022 Właściciel CS 1.6 [DD2] Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Witaj. Cry i PeQs dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#MuremZaBonusem 314 Napisano 20 Sierpnia 2022 VIP Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Ooo pan lektor Cry i PeQs dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scofiield 1 688 Napisano 20 Sierpnia 2022 Sponsor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Siema 😁 Cry i PeQs dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil Eyes 662 Napisano 20 Sierpnia 2022 VIP Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 O kurla, ale zabiegany człowiek, powodzenia życzę w życiu prywatnym, i witamy na forum oraz zapraszam na każdy inny serwer Cry i PeQs dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cry 924 Napisano 20 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Witam PeQs dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krejzol99 41 Napisano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Siemanko PeQs dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorist 7 884 Napisano 21 Sierpnia 2022 Legenda Forum CSowicze.pl Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Witaj ONLY AWP 128TR: awp.csowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radkovsky 2 895 Napisano 27 Sierpnia 2022 Administrator Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 "When my time comes, forget the wrong that I’ve done. Help me leave behind some reasons to be missed." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi