Klusia Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Cześć i czołem, witam w kolejnej odsłonie serii "Ona&On"! Pytania, z którymi mierzyli się Nasi użytkownicy w #10 wydaniu! 1. W jaki sposób możesz sprawić, że świat będzie lepszym miejscem? 2. Czy zanim do kogoś zadzwonisz, układasz sobie, co powiesz? 3. W jaki sposób reagujesz na trudne sytuacje? Odpowiedzi użytkowniczki @ .::Ania;3::. Odpowiedź na pytanie nr. 1. Nie uda się sprawić żebyś świat był idealny lecz gdybym miała wybierać to chciałabym z całego serca aby każdy szanował siebie nawzajem i akceptował. Myślę, że świat byłby wtedy o wiele lepszy. Odpowiedź na pytanie nr. 2 Niestety tak. xD Za każdym razem jak gdzieś dzwonię to mam wszystko ułożone w głowie, ponieważ inaczej nie jestem w stanie do nikogo zadzwonić. Odpowiedź na pytanie nr. 3 W trudnych sytuacjach zaczynam się ogromnie stresować, robi mi się słabo i kręci mi się w głowie. Niestety źle przyjmuję takie sytuacje i nie umiem z nich dobrze wybrnąć, dlatego staram się ich za wszelką cenę unikać. Odpowiedzi użytkownika @ LewyBrzeG Odpowiedź na pytanie nr. 1 Nikt z nas nie może sprawić i zmieniać samodzielnie świata, lecz możemy dokonywać zmiany we własnym życiu i w bliskim otoczeniu i możemy do tego zachęcać innych wiadomo, jeśli chcemy wprowadzać zmiany musimy zacząć od siebie i wiadomo postępując inaczej sprawimy, że wszystko zacznie się zmieniać. Odpowiedź na pytanie nr. 2 Zależy w jakiej sytuacji, nieraz sytuacja wymaga przygotowania sobie co chcesz powiedzieć. Odpowiedź na pytanie nr. 3 Mówię o swoich emocjach, staram się nie ukrywać tego w sobie oraz staram się nie podchodzić do życia aż tak poważnie i uczę się na błędach. Możecie dać znać w komentarzu co można zmienić lub dopieścić, będę bardzo wdzięczna! Dziękuję również osobom, które wzięły udział w tej odsłonie za błyskawiczne odpowiedzi! 2 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77366-10-onaon/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Cry Napisano 10 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 +1 Za pracę 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77366-10-onaon/#findComment-363164 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi