Gość P00F Napisano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Kim była pierwsza osoba, którą poznałeś na sieci? @ Shabaddy pierwszy do mnie na czatboxie napisał ;d Wymień 3 osoby, które zabrałabyś na bezludną wyspę? @ .::Ania;3::. @ misiek223 @ radkovsky Najbardziej irytująca osoba z forum? Wiele jest takich osób Miss i mister forum? @ Melkaa & @ Oktaawian Najbardziej pozytywna osoba? @ Natalciaa:*** Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ Mechu Największy osioł na forum? @Kropka. Kto jest największą 'księżniczką' na forum? @ SonkaTS3 Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał? @ .::Ania;3::. do Hiszpanii bym ją zabrał Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? Nie wiem szczerze mówiąc xd Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? Brak odpowiedzi, Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ misiek223 Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum? @ P00F Najlepszy komunikator na sieci? I teamspeak i Discord mają swoje mocne plusy Najlepszy serwer na sieci? Dust 2 #1 Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Oczywiście, że tak, parę osób się znajdzie Jakbyś miał kogoś awansować z forum to kogo i na jakie stanowisko? @ waRRRRRR na użytkownika Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Pograłbym na Surfie w 1.6 jak za starych czasów Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Lepiej będzie, jeśli się wypowiadać na ten temat nie będę, zwłaszcza przy nowych, zaskakujących okolicznościach Czy chciałbyś posiadać inną rangę niż obecna? Teraz to czasu nie ma zbytnio, więc redaktor FP jest odpowiedni Masz motto życiowe? Kiedyś miałem, teraz nie mam, useless są Jak oceniasz atmosferę na sieci? Jest gorąco. Z kim: Wybrałbyś się na spacer po parku? @ .::Ania;3::. Chciałbyś zawalczyć na Fame MMa? @ Boski Z PolskiTS3 Wybrałbyś się na piwko? @ Natalciaa:*** Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? @ misiek223@ Oktaawian (jak sie pojawisz luju ) @ Mechu @ TeRRoRYsTka @ P00F i mógłbym tak wymieniać jeszcze paru ;d Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? @ Klusia Kogo wysłałbyś do: Rolnik szuka żony? @ TeRRoRYsTka MasterChef? @ Marc3l Top model? @ LewyBrzeG Dlaczego ja? @ .:TR@kToR:. Jaka to melodia? @ P00F Nominacja: @ polkes Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76732-117-ringo-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Marc3l Napisano 2 Kwietnia 2022 Donator Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 3 godziny temu, P00F napisał: MasterChef? @ Marc3l Ten kto jest na snapie to wie Mogę podać jak ktoś chce 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76732-117-ringo-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-360255 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi