Popularny post misiek223 Napisano 8 Lutego 2022 Popularny post Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 (edytowane) @ *chmiel* [P]- Jak się czujesz tutaj na forum? [O] Czuje się tu jak ryba w wodzie ;D [P]- Masz jakieś plany na przyszłe wakacje? [O] Jeszcze nie. [P]-Jak myślisz, ile % wkładasz w swój serwer OnlyDD2? [O] % siebie? Nie mi to oceniac ale powiedzmy, że jakies 70%. [P]-Pracujesz gdzieś? Jak tak, to gdzie? [O] Aktualnie na produkcji ale nie bede sie rozwijal bo to tylko przejsciowo. @ scofiield [P] Czy istnieje szansa, że olejesz @ SzefShizer i nie odpowiesz na jego pytania? [O] Oczywiście. Własnie to zrobiłem @ Nyguss [P] Z kim masz najlepszy kontakt z forum? [O] Z wieloma osobami mam dobry kontakt ale najlepszy raczej z @ QualleN CS 1.6 i @ Mechu. Koleszcy Ci sami, od lat to sie chwali [P] Jaki jest Twój ulubiony serwer? [O] dd2#1 1.6 i om#1 csgo [P] Jak trafiłeś na forum? [O] gralem kiedys na pewnym jb na sieci, na ktorej bylo dd2 kropki. Jak dolaczyli z nim(dd2) na csowicze to i ja tutaj sie znalazlem [P] Czym się interesujesz? [O] Ciężko stwierdzić, zmieniam swoje zainteresowania jak rekawiczki xd duzo tematow mnie po prostu szybko nudzi. Ostatnio dużo interesuje sie tematem drugiej wojny swiatowej. Polecam kanal na yt 'Historia bez cenzury' W wolnych chwilach interesuje się też działaniem sieci csa oraz sztukami walk. [P] - Twój ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] - Jaki serwer chcialbys jeszcze tutaj postawic? [O] Nie wiem, cod mod 1.6 albo moze jakies csgo ;d aktualnie brak checi i ludzi do wspolpracy [P] - Posiadasz jakieś talenty? [O] Nie wiem, wydaje mi się, ze mam talent wkurwiana ludzi.Potrafie też często trafnie przewidzieć zachowanie drugiego człowieka - nie wiem czy to talet czy po prostu potrafie postawic się z drugiej perspektywy. [P] - Co lubisz jeść? [O] Ulubiona potrawa to placek po węgiersku. [P] Masz dziewczynę ? [O] Nie mam. [P] Ulubiony serial? [O] Odwróceni/Skazany na śmierć [P] Grasz na jakimś instrumencie? [O] Nie gram na żadnym instrumencie [P] Masz tatuaże? [O] Nie mam. W sumie nawet bym chciał coś sobie zrobić na lewym przedramieniu ale przez tatuaze służby łatwo mogą zweryfikowac czlowieka. Innymi słowy jak masz coś na sumieniu, lepiej sie nie dziarać. [P] Ulubiona emotikonka? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Stara szkoła rapu. [P] Jaka jest Twoja ulubiona pora roku? [O] Wiosna [P] Lubisz zwierzęta? [O] Wbrew pozorom, bardzo lubie zwierzęta. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Zalożyć rodzine no i postawić sobie dom. Myślę, że to takie standardowe do czego każdy człowiek w zyciu powinien dążyć. [P] Gdzie są rzeki suche? [O] Nie wiem xD na mapie? [P] Znasz jakiś kawał? [O] Idzie komar po gąbce i go wsiąkło. [P] Twój ulubiony film? [O] Nie wiem, pitbulle lubie. [P] Kebab czy Pizza? [O] Obojętnie aczkolwiek czesciej wybieram kebaba, bo po prostu krocej trzeba czekac xD [P] Co byś zrobił, gdybyś wygrał milion? [O] Inwestowałbym. [P] Uczysz się czy pracujesz? [O] Pracuje [P] Ile masz wzrostu? [O] 179.5 [P] Co byś zmienił na forum? [O] Powyciągał bym te kije z du*y xd [P] - Pierwsza historia twoja na cs sowicze? [O]Taka która została mi w pamięci to jak @ ferstel dal mi jak to nazwał 'globalnego bana' czyt. na forum, wszystkich serwerach + ts3 za 'udostepnienie wizerunku' a w rzeczywistosci wstawilem na czat ssa z messengera gdzie bylo tylko imie i awatar zamiast zdjecia innej osoby xD Druga ciekawa historia również z ferstelem w roli głownej, to jak pozwolil moderatorowi (juz nie ma jej z nami wiec nie ma co wymieniac nicku) nałożyć mi warny jak się nie myle, za wstawienie rozpiski w odwolaniu od bana którego nie ja nadałem xD stad sie wzielo slynne 'wszystko zgodnie z regulaminem' poniewaz wmawiali mi, ze nie mam racji a co do czego byly prosby zebym nie pisal skargi od tamtej pory ferstel ma do mnie podejscie jakie ma xd (i jej nie napisalem, badz dla czlowieka wyrozumialy to i tak koniec koncow cie osra) [P] - Skąd pomysł na nick misiek? w innym p&o odpowiadalem na to pytanie, to dosyc dluga historia wiec nie chce mi sie zawsze mozesz sobie znalezc. Jako ciekawostke dodam, ze od nicku wziela sie moja ksywka na osiedlu ;d @ olszakbdg [P] - twoje hobby? [O] Prowadzenie serwera traktuje jako hobby. [P] - Czemu podrywasz @C est la vie? [O] Nie podrywam, bo nie szukam szczescia w internecie, a po dwa to nie moja liga. Gdybym to robil to zapewne dlatego, ze jest inteligetna oraz ładna. [P] - Wymarzone auto? [O] Nie wiem, nie marze o rzeczach materialnych. [P] - Jak bys miał usunac kogos z forum kto by to był? [O] Nikogo bym nie usunął. Chcę by ta społeczność się rozwijała. [P] - Lubisz P00FA? [O] Choć nasza znajomość zaczeła się o ile się nie myle jakoś na poczatku 2k20 i nie byl to zbyt przyjemny początek tak teraz smiało mogę stwierdzić, że tak. Lubie go. [P] - Ile latek? [O] w Sierpniu 23 [P] - PEPSI CZY COLA? [O] Jeden uj jednakże jeżeli sam sobie kupuje to przewaznie wybieram coca cole. @ waRRRRRR [P] - W skali od 1 do 10 jak bardzo szajser jest konfidentem [O] 7 [P] - Opisz obecną sytuacje pandemiczną w dwoch slowach [O] je*** pis [P] - Ile promili w sobie miales najwięcej? [O] Nie wiem xD najwiecej co wydmuchałem to lekko ponad 2 i to nawet kontaktowalem xd ale uwazam, ze kiedys moglem miec wiecej [P] - Ulubiony twórca muzyczny? [O] Nie mam. generalnie stara szkoła rapu. [P] - Ulubiony rodzaj alkoholu np: whisky, browar. Czysta i browar [P] - Najlepszy kolega na forum? [O] Ty [P] - Dlaczego akurat ja? [O] Bo tak @ Marc3l [P] To ile już lat w tym roku Ci stuka? [O] 23 [P] Od kiedy masz swój 1 serwer w CS 1.6 [O] Kiedyś miałem swoje bf2 na sieci nTigera (2012/13). Po za tym jakies tam prowadzilem na sieciach ale nie były tylko moje, podobnie jak teraz.. [P] Ile wydajesz miesięcznie na serwer, a ile zyskujesz? [O] Ile mogę. DD2 prowadzimy wspólnie, kto ile może to dorzuca. Admini również zrzucają się z nami na reklamę. Nic nie zyskujemy. [P] Umiesz postawić cały serwer od zera? [O] Zdecydowanie nie. [P] Ile czasu zajęło Ci nauczenie się wiedzy dot. tworzenia serwerków? [O] Nie potrafię tworzyć serwerów. Zawsze je tylko 'prowadziłem' [P] Lubisz wiedźmina? Co o nim sądzisz? Grałeś, czytałeś lub oglądałeś? [O] Kupiłem jakiś czas temu na promocji ale jeszcze nie zagrałem xd nie mam zdania [P] Skąd pochodzisz? [O] Z Ostrołęki - małe miasto woj. mazowieckie. [P] Masz swoją wybrankę? jak tak to od kiedy, a jak nie to czemu? [O] Nie mam. Nie wiem, los tak chcial ;d za mlody jestem zeby zakladac sobie smycz na szyje [P] Masz swoje mieszkanko, z kim mieszkasz? [O] Jeszcze nie mam. Mieszkam w domku jednorodzinnym z babcią i z mamą [P] Jakaś rada dla osób, które to czytają? [O] Jak idziesz na szczyt, to wez se soba ludzi. Bo kto Ci pomoze, jak bedzie trzeba zawrocic? [P] Za co mnie tak naprawdę lubisz? [O] Za całoksztłt po prostu. Wydaje mi się, że jestes prawdziwy no i poczucie humoru oczywiscie ;d [P] Są osoby na forum, które bardzo szanujesz? Wymień i powiedz czemu jeśli możesz. [O] Do dużej części osób mam ogromny szacunek, dużo by wymieniać nie chciałbym też kogoś pominąć. Tak samo do dużej cześci nie mam szacunku wogle i juz raczej nigdy go miał nie będę. je**c judaszy [P] Co najbardziej cenisz w innych osobach? [O] Szczerość, lojalność, poczucie humoru, ambicje [P] Czemu nie udzielasz się w dziale typera? [O] Od jakiegoś czasu całkiem nie interesuje się obstawianiem meczy/walk zapewne za jakis czas wrócę do tego to i na forum będę coś typował [P] Zmieniłbyś coś w tym dziale? [O] Nie. Moim zdaniem prowadzisz go doskonale odkad tu jestem jeszcze nikomu nie udalo się osiągnąć tego co Tobie a nie jeden próbował. Szacunek. [P] Twoim zdaniem forum na ile "obozów" jest podzielone? [O] Moim zdaniem na cztery. [P] Admin z DD2, którego chciałbyś wyróżnić i pochwalić to? [O] Wszystkich chciałbym wyróżnić i pochwalić. Mamy adminów na najwyzszym poziomie na sieci i sadze, ze jest to powód do dumy @ Admin CS 1.6 [DD2] [P] Czy nasze zakłady z @ Kostinio są dobrym pomysłem? Dołączysz się kiedyś? [O] Wasze zakłady moim zdaniem są świetnym pomysłem. Jak wrócę to meczy to chętnie dołącze. Na ten moment mogę zakładać się o inne rzeczy ;d [P] Najlepszy duet na forum? I ten najgorszy? [O] Nie wiem w sumie mogę wymienić najzabawniejszy duet. Najzabawniejszy dlatego, ze obydwaj zyja w swojej bajce i czują się 'ponadkimś' @ polkes @ Boski Z PolskiTS3 [P] Kto Ciebie wkurza i z chęcią byś dał mu bana? [O] Może nie tyle co mnie niektórzy wkurzają a irytują. Wkurwia mnie tez naginanie zasad tej sieci, ktore dotychczas byly przestrzegane. Nie dałbym bana nikomu, mi zalezy na rozwoju tej sieci nie na regresie. [P] Podasz jakiś prywatny kontakt do Ciebie na pw? [O] Już masz ;D [P] Jesteś pod zdziwieniem, że te wszystkie pytania napisałem leżąc razem z klawiaturą obok? Dodam, że ekran na biurku obok łóżka. Zgłoś się po fotę na pv ;D [O] Oko sokoła [P] Palisz czasem zielone? Pijesz często alkohol? Znasz swój limit i umiesz powiedzieć dość? [O] Lubie zajarać aczkolwiek sadze, ze to zle wplywa na czlowieka (długo trwale). Alkohol też lubie xD teraz znam swój limit i potrafie powiedzieć stop. Kiedyś tak nie potrafiłem. [P] Twoje motto i motywacja do osiągania Swoich celów? Najwiekszą motywacje mi daje jak komuś żal dupe sciska w momencie gdy mi sie coś udaje ;D a motto to zalezy od dnia szczerze mowiac xd @ drenn [P] Czy jesteś gruby? [O[ Nie jestem gruby. 180/80 moj wymiar [P] Ile masz włosów na plecach? [O] Nie wiem xD [P] Przestaniesz być taki uparty? [O] Staram się to zmienić ale gdzieś to we mnie siedzi [P] Lubisz jak zabijam cię bożem na daście? [O] Nie [P] Jaki był twój najlepszy wynik w CS? [O]Nie wiem ;d gram w ta gre 11 lat. [P] W oprócz CS grywasz? [O] W lola, gta5 (ostatnio nie gram w sumie) no i wiedzmina sobie kupilem ale jeszcze nie zaczalem xD zaczne jak przejde gta [P] Czytasz książki? [O] Jak byłem młodszy to pare przeczytałem (nie mam na mysli lektur xD), aktualnie nie czytam wogle. [P] Jaki jest twój ulubiony film? [O] Było gdzieś wyżej. nie mam ulubionego filmu. [P] Czy uprawiasz sport? [O] Już nie. Moja nominacja @ waRRRRRR @ Devaz przepraszam za spóźnienie. Edytowane 8 Lutego 2022 przez Devaz 11 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75399-103-odpowiedzi-misiek223/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Marc3l Napisano 8 Lutego 2022 Donator Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Dzięki za odpowiedzi, Pan choinka zaraz będzie zawalony falą pytań Ps. zaraz Ci wyślę fotę z łóżka. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75399-103-odpowiedzi-misiek223/#findComment-354279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*chmiel* Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Dzięki Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75399-103-odpowiedzi-misiek223/#findComment-354299 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator TheProShizer Napisano 8 Lutego 2022 Donator Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 where moje 300 pytań 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75399-103-odpowiedzi-misiek223/#findComment-354345 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Nyguss Napisano 8 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Dziękuje Dobrze, że zlałeś pytania szajsera 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75399-103-odpowiedzi-misiek223/#findComment-354383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi