Pomocnik Mikołaja .Reyvikz Napisano 31 Stycznia 2022 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Pytania od @ waRRRRRR [P] Jak to jest stać na czele calego kraju? Czy nie czujesz sie przytloczony obowiązkami? [O] To dla mnie czysta przyjemność. [P] Komu planujesz przekazać w spadku swoje bogactwa? [O] Oddam wszystko dla Parafii. [P] Ile degradów na tym forum planujesz na najbliższa przyszłość? [O] Nie wiem, jeżeli ktoś mnie zdenerwuje to poleci xD [P] W jaki sposob pomagasz mikołajowi? [O] Rozdaję rózgi dla takich niegrzecznych ludzi jak Ty. Pytania od @ Nyguss [P] Jak Ci się podoba na sieci? [O] Zawsze sądziłem, że ta sieć jest w jakiś sposób oryginalna, więc korzystając z okazji poszukiwania "nowej" sieci, przyszedłem tutaj. [P] Poznałeś już kogoś z csowiczów w realu? [O] Nie, też tego nie planuję, staram się oddzielać internet od życia prywatnego. [P] Z kim najbardziej się tu trzymasz? [O] Ciężko powiedzieć, z tymi z kimi na eh. [P] Jakie serwery najbardziej lubisz? [O] Dobre zombie mody, których już nie ma i raczej nie będzie. [P] Jaki jest Twój staż w CS? [O] Na chwilę obecną ciężko ocenić, grałem kilka lat na zombie modzie Czaji, może 4 lata? [P] Posiadałeś kiedyś wyższe rangi na jakimś forum? [O] Nie, też nie planuję posiadać, nie widzę sensu być na jakiejkolwiek randze, żeby później zrezygnować z braku czasu. [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [O] Nie wiem, lubię wiele dań, nie mam ulubionego. [P] Masz wybrankę? [O] Nie. [P] Ile masz lat? [O] Osiemnaście. [P] Znienawidzone warzywo? [O] Hmm, z tych bardziej znanych, pietruszka. [P] A jakiś niedobry owoc? [O] Grejpfrut. [P] Wolisz piwo bezalkoholowe czy z %? [O] Nie piję alkoholu. [P] kebsik czy pizza? [O] Pizza. [P] woda gazowana czy niegazowana? [O] Niegazowana. [P] Jaki masz styl ubierania się? [O] Nie mam jakiegoś stylu, ubieram się jak mi wygodnie. [P] Jakiej muzyki słuchasz [O] Wszystkiego co mi się w danym momencie spodoba. [P] Skąd jesteś ? [O] Z Polski. [P] Ile masz lat ? [O] Osiemnaście. [P] Twoja największa pasja ? [O] W jakichś sposób karty. [P] Kot czy Pies ? [O] Psa mam, więc pies. [P] Miłość przelotna czy na zawsze ? [O] Na zawsze. [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] Zielony. [P] Która właśnie godzina ? [O] 8:38 [P] Kiedy wbijesz na Only mirage? :o [O] Nie gram już w csa, ogólnie mało gram w gry, więc raczej nigdy. [P] Jak jest twój styl ubierania się ? [O] Nie mam stylu, ubieram się jak mi wygodnie. [P] Brunetki ? Blondynki? [O] Bliżej nieokreślone. [P] Czy wiek u kobiety ma dla ciebie znaczenie ? [O] Oczywiście, że tak. [P] Masz samochód ? Jak tak to jaki ? [O] Jeszcze nie mam. [P] Jakiego masz procka i kartę graficzną ? [O] Jakieś randomowe, nic szczególnie dobrego. Pytania od @ Luvvka [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [O] Uczę się. [P] Jaka pora roku dla ciebie jest najlepsza? [O] Lubię lato i zimę. [P] Jakie gry komputerowe polecasz? [O] Wszystkie. [P] Jakie gatunki muzyki preferujesz? [O] Bliżej nieokreślone. Pytania od @ Marc3l [P] Jaki dystans dzieli Ciebie od najbliższej żabki? [O] Nie chodzę do żabki i też nie mam jej w pobliżu, około 10km [P] Co sądzisz o 60 oraz 69? [O] Liczba jak liczba. [P] Co kupujesz jako pierwsze po wejściu do kina? [O] Różnie. [P] W ciągu ostatnich 2 lat ile razy byłeś w teatrze? [O] Nie chodzę do teatru, ale pewnie z dwa razy. [P] Kiedy ostatni raz przebiegłeś dystans dłuższy niż 1 staje? [O] 1 staje? Nie wiem co to jest. [P] Ile łokci ma Twój monitor? [O] Wszystkie. [P] Ile węzłów maksymalnie osiągnąłeś podczas chodu? [O] Nie wiem. [P] Co Ciebie łączy lub łączyło z @C est la vie? [O] Chyba nic. [P] Osoba, która najbardziej Ciebie wkurza na forum, nie biorąc pod uwagę mnie oczywiście? [O] Nikt mnie nie wkurza, to ja wkurzam innych. [P] Osoba z forum, której najprędzej wyznałbyś miłość to? [O] Oddzielam internet od życia prywatnego, nikt. [P] Wymienisz 3 najbliższych Ci osób na forum? [O] Najbliższych? Nikt. [P] Twój idol z dzieciństwa, a teraz? [O] Steven Seagal? [P] Za co mnie tak bardzo lubisz? [O] Nikt nie mówił, że Cię lubię. [P] Wolisz mieć na szyi diamenty czy złoto? [O] złoto. [P] Łańcuch z miedzi czy srebra? [O] Srebra. [P] W którym roku się urodziłeś? [O] 2003 [P] Nadal mieszkasz w tym województwie, w którym mieszkałeś, gdy pisaliśmy o tym? Jeśli nie to, na które zmieniłeś? [O] Nie zmieniłem, też nie planuję zmieniać. [P] Ile jardów jesteś w stanie skoczyć w dal? [O] Wszystkie. [P] Twoja ulubiona dyscyplina sportowa? [O] Badminton oraz Dart. [P] Trenowałeś coś kiedyś lub trenujesz? I ile? [O] Nie. [P] Co aktualnie masz na sobie? [O] Ubrania. [P] Jaka jest godzina, gdy odpowiadasz na to pytanie? [O] Na to, 8:48. [P] Czy da się oszukać przeznaczenie? [O] Nie. [P] Oglądałeś już Wiedźmina? Chodzi o serial. Jeśli tak to co sądzisz stricte o serialu? [O] Nie, nie lubię wiedźmina. [P] Czytałeś jakąkolwiek część Wiedźmina? [O] Nie. [P] Kojarzysz jakieś postacie z Wiedźmina oprócz Geralta oczywiście? [O] Nie. [P] A grałeś w któraś z części Wiedźmina, jeśli tak to co sądzisz o grach? [O] Również nie. [P] Którą grę najlepiej wspominasz? [O] żadną. [P] Jest jakaś osoba, o której jeśli pomyślisz to od razu wybucha w Ciebie złość? [O] Nie. [P] Jesteś jedynakiem? Jak nie to przedstawisz nam rodzeństwo? [O] Nie jestem jedynakiem, nie przedstawię. [P] Łowisz rybki czasami? [O] Nie. [P] Wiesz co to Święto Saovine? [O] Nie mam pojęcia. [P] Wiesz co to Ekwinokcjum? [O] Powiedzmy, że tak. [P] Umiesz powiedzieć coś w Starszej mowie? [O] Nie umiem. [P] Znasz jakiegoś Elfa? Jeśli tak to kim on jest? [O] Nie znam, ale wiem, że war to choinka. [P] Czy kobiety powinny mieć równe prawa w stosunku co do facetów? [O] Oczywiście [P] Wymarzony zawód? [O] Nie mam wymarzonego. [P] Wpadła Ci jakaś kobieta w oko na forum? [O] Nie. [P] Pijesz wodę? [O] Owszem. [P] Pijesz alkohol? [O] Nie piję. [P] Paliłeś kiedyś Marihuanę? [O] Nie paliłem. [P] Co sądzisz o zatrzymaniu Maty z narkotykami przy sobie? [O] Nie mam zdania. [P] Jesteś nałogowym palaczem? [O] Nie palę. [P] Brałeś kiedyś dopy? [O] Nie. [P] Ulubiony twórca muzyczny? [O] Bliżej nieokreślony. [P] Nękali Ciebie kiedyś? [O] Nie, skąd to pytanie? [P] Jesteś szczery odpowiadając na moje pytania? [O] Tak, jestem szczery. [P] Umiesz liczyć? [O] Na poziomie średnim. [P] Znasz się na medycynie? [O] Nie znam. [P] Kawa czy herbata? [O] Herbata. [P] Ulubiona kawa oraz herbata? [O] Kawy nie piję, herbata - zielona. [P] Jadasz na mieście lub na wiosce? [O] Na mieście owszem. [P] Ulubione dania, które zjadasz i oblizujesz palce po posiłku? [O] Nie oblizuje palców po posiłku. [P] Co lubisz jeść z grilla? [O] Szaszłyki. [P] Ulubione warzywo? [O] Nie mam ulubionego. [P] Ulubiony owoc? [O] Granat. [P] Ulubiona książka oraz film? [O] Książek nie czytam, film - Uprowadzona, wszystkie części oraz wszystkie "nowe" wojenne. [P] Lubisz filmy z sagi Harry'ego Pottera oraz Hobbita? [O] Hobbita jakoś zniosę, a Pottera, to nie rozumiem jak można go oglądać. [P] Czytałeś kiedykolwiek jakąś książkę z wyżej wymienionych tytułów? [O] Nie czytam książek. [P] Czytasz w ogóle czasem jakieś książki? [O] Nie. [P] Lektury czytasz czy raczej zaglądasz w streszczenia? [O] Streszczenia. [P] Twoje oceny w szkole średniej imponują rówieśnikom? Jeśli tak to w jaki sposób? [O] Z przedmiotów bliżej podobnych do działalności gospodarczej, czy przedsiębiorczości to myślę, że tak. [P] Smutno Ci z powodu, iż ja kończę ferie zimowe, a ty je właśnie zaczynasz? [O] Dlaczego miałoby być mi z tego powodu smutno? [P] Chcesz z tego miejsca kogoś pozdrowić? [O] Nie widzę takiej potrzeby. [P] Jak bardzo ktoś musi się nudzić, aby wymyśleć takie pytania? [O] Nie wiem, bardzo? [P] Spotkałeś się kiedyś z osobą chorą psychicznie? [O] Nie, omijam takich ludzi. [P] Osoba, której należy się ban? [O] Nie mam bladego pojęcia. [P] Osoba, której nie należał się ban, a go dostała? [O] Nie wiem, tutaj nie znam osób, które zostały zbanowane. [P] Czitujesz czasem w jakieś gierki? [O] Nie. [P] Podliczysz wszystkie pytania i ładnie podsumujesz? [O] Tak, jest ich 253, opinie na temat tych pytań są podzielone. [P] Czy dla miłości skoczyłbyś w ogień? Jeśli tak to opisz nam jak silna musiałaby ta miłość, no chyba, że skoczyłbyś nawet bez niej? [O] Nie wierzę w miłość, dla której skoczyłbym w ogień. [P] Różowy czy róż? [O] Róż. [P] Kiełbasa czy parówki? [O] Jeżeli dobra, to kiełbasa. [P] Wiesz jak robi się parówki? [O] Nie mam pojęcia. [P] Co sądzisz o tym, że ludzie je jedzą ze smakiem? [O] A co mam sądzić? Jak smakują to niech jedzą. [P] Czy utożsamiasz się z jakimś artystą? [O] Nie, nawet nie planuję. [P] Co sądzisz o aktualnej Administracji forum oraz o dziale redakcji, jest on prowadzony należycie? A może jednak byś w nim coś zmienił? [O] O stricte zarządzie nie mam specjalnie zdania, wykonują swoją robotę dobrze. Dział redakcji - redaktorzy do wyrzucenia, oprócz tego nowego. [P] Ile łącznie zajęło Ci napisanie odpowiedzi na wszystkie pytania, wszystkich użytkowników? [O] Nie mam pojęcia, siedzę tutaj chwilę i odpowiedziałem już na połowę. [P] Słuchasz w tym momencie jakiejś piosenki? Podzielisz się z nami nią? [O] Nie słucham, nie mam do tego teraz głowy, objawy poszczepienne. [P] Jaką dałbyś radę każdemu z nas? [O] Nie jestem od dawania rad. [P] Czy wierzysz w życie po śmierci? [O] Nie. [P] Film, który oglądnąłeś jako ostatni to? [O] Pewnie coś o Afganistanie, lubię tę tematykę. [P] Gra, w która masz przegrane najwięcej godzin to? [O] Cs 1.6, Hurtworld. [P] Co sądzisz o @ misiek223 [O] Super właściciel. [P] Mógłbyś szczerze wypowiedzieć się o @ Kostinio? [O] Jest do bana za całokształt, nie wiem dlaczego jeszcze go nie dostał, ale i na to przyjdzie czas. [P] Również czy mógłbyś wypowiedzieć się o mnie? Co o mnie sądzisz? [O] Nie mam zdania. Jesteś to bądź i tyle. [P] Gdy myślisz o mnie, jaka rzecz przychodzi Ci do głowy? [O] Nic specjalnego. [P] Śnią Ci się czasami koszmary lub jakieś inne sny? Co w nich widzisz? Jak zazwyczaj się kończą? [O] Sny owszem, kończą się "pozytywnie". [P] Wierzysz w sny prorocze? [O] Możliwe, że istnieją. [P] Słyszałeś kiedyś o takiej osóbce jak Marek Grechuta? [O] Tak, słyszałem. [P] Czy Twoim zdaniem na forum jest nudno i przydałaby się jakaś zmiana? [O] Nie jest nudno, nie trzeba nic zmieniać. [P] Zimno Ci, gdy wychodzisz na dwór? [O] Nie. [P] Słyszałeś przepowiednie Ithlinne? [O] Nie słyszałem o czymś takim. [P] Jesz żółty śnieg czasem? [O] Ty możliwe, że jesz, ja nie jem. [P] Kogo kochasz najbardziej w swoim życiu? [O] Rodzinę. [P] Chciałbyś znaleźć się w świecie Wiedźmina? [O] Nie. [P] Znasz kogoś kto ma Fiksum Dyrdum? [O] Nie znam takiej osoby. [P] Ile centymetrów powinien mieć najlepszy miecz? [O] Tak. [P] Chciałbyś być rzeźnikiem? [O] Nie. [P] Czy Putin zaatakuje Ukrainę? [O] Jeżeli będzie chciał, to czemu nie. [P] Masz jakiś związek z logistyką? [O] Niestety nie mam. [P] Na jaki kierunek uczęszczasz w szkole? [O] Informatyka. [P] Czemu nie typujesz czasami w dziale typera na forum? [O] Jest to nudny dział, nic w nim ciekawego. [P] Co najchętniej byś zmienił w dziale typera, nie licząc opiekuna? [O] Nic bym nie zmienił, dział jest jaki jest. [P] Znalazłeś kiedyś czterolistną koniczynkę? [O] Chyba nie. [P] Lubisz dzieci? [O] Nie lubię. [P] Znalazłeś już swoją ukochaną? [O] Nie znalazłem. [P] Kiedy pijemy razem piwko? [O] Nigdy. [P] Ulubione piwo oraz te najgorsze? [O] Nie piję alkoholu. [P] Czy @ P00F dobrze się sprawdza na swoim stanowisku? [O] Gdyby sprawdzał się dobrze, to bym nie miał o nim zdania takiego jakie mam, w kwestii zarządzania społecznością jest mierny. [P] Czy @ SzefShizer skłamał o płonącym komputerze? [O] W całej sytuacji na pewno jest mnóstwo kłamstw. [P] Czy @ snuffy jest dobrym detektywem i ma rację co do tej sytuacji? [O] Snufy to bot. [P] Czy @ waRRRRRR umie czasami Cię rozbawić? [O] Tak, głupotą XD [P] Na ilu forach masz założone konto? [O] Gdzie bywam, a nie mam konta to staram się zakładać, nie wiem ile to for. [P] Oglądałeś lub oglądasz Fineasza i Ferba? [O] Oglądałem kiedyś. [P] Co zrobić, gdy dziecko płacze? [O] Nie jestem specem w tej dziedzinie. [P] Twoja ulubiona firma produkująca kawę? [O] Nie piję kawy. [P] Słodzisz napoje typu kawa i herbata? [O] Herbatę owszem. [P] Lubisz jedzonko pochodzenia zwierzęcego? [O] Tak. [P] Ulubiony rodzaj mięska? [O] Nie mam ulubionego. [P] Co sądzisz o wegetarianach? [O] Nie będę wypowiadał się na ten temat. [P] Czy to prawda, że wikingowie kiedyś podbijali całą planetę? [O] Możliwe. [P] Ile masz oblicz? [O] Dwa, te drugie lepsze. [P] Twoja ulubiona przyprawa? [O] Nie mam ulubionej. [P] Gotujesz ogólnie czasami? [O] Coś dla siebie czasami. [P] Co Ci najbardziej wychodzi i nie wychodzi w kuchni? [O] Gotowanie mi nie wychodzi xD [P] Co byś zrobił jakbyś miał mieć czworaczki? [O] Nie wiem. [P] Chodzisz do klubów lub na imprezy? [O] Ze znajomymi czasami się gdzieś wybiorę. [P] Wyrywasz jakieś fajne loszki? [O] Głupie pytanie. [P] Jakiej jesteś orientacji? [O] Wolę dziewczyny, nie lubię Partii rządzącej. [P] Co sądzisz o Nowym Ładzie oraz o aktualnie panującym rządzie? [O] Jest to nowy wał, rząd gospodarczo do wyrzucenia. [P] Interesujesz się w jakimś stopniu polityką? [O] Powiedzmy, że lubię wiedzieć co się dzieje. [P] Jest jakaś osoba w polityce, która szanujesz i popierasz? [O] Nie ma takiej osoby. [P] Co sądzisz o Korwinie? [O] Gdyby czasami głupio nie gadał to byłoby git. [P] Ile lat miałeś jak dowiedziałeś się o tym, że Mikołaj nie istnieje? [O] Nie pamiętam. [P] Czy rodzice próbowali przed Tobą upozorować prawdziwego Mikołaja? [O] W jakimś stopniu - tak. [P] Piszesz czasami wiersze lub opowiadania? [O] Nie piszę. [P] Osoba, która zasługuje na wyróżnienie na forum? [O] Nie ma takiej osoby. [P] Czy wierzysz w życie poza ziemskie? [O] Nie mam zdania na ten temat. [P] Widziałeś kiedyś ufoludki? [O] Nie widziałem. [P] Jest jakiś kolor, który kojarzy Ci się z debilami i idiotami? [O] Chyba nie. [P] Znasz zasady panujące w pokerze? [O] Gdybym nie znał to zapewne karty nie byłyby moją pasją. [P] Byłeś kiedyś na ciemnej stronie Internetu? [O] Tak [P] Sprzedałbyś kiedyś swoje organy? [O] Nie. [P] Byłeś kiedyś na randce? [O] [P] Wolisz filmy związane z przeszłością czy przyszłością? [O] Przeszłością. [P] Jak Twoim zdaniem za 10 lat będzie wyglądał świat? [O] Nie mam pojęcia. [P] Oszczędzasz wodę? Jak tak to w jaki sposób? [O] Niestety, ale nie oszczędzam. [P] Posiadasz swój ulubiony miecz? [O] Nie. [P] Lubisz @ drenn [O] Nie znam go, ale swoją robotę wykonuje dobrze. [P] Co sądzisz o dramie z Leksiem? [O] Nie mam zdania. [P] Największy hejter na forum? [O] Nie wiem. [P] Jak Ci się dzisiaj pisało z @ Luvvka? [O] Chyba dobrze. [P] Co sądzisz o Alberciku? [O] Nie znam żadnego Albercika. [P] Czy ostatecznie @ Klusia zawiadomiła odpowiednie służby? [O] Nie xD [P] Najwyższa średnia jaką kiedykolwiek uzyskałeś w całym roku szkolnym? Mówię o wszystkich przedmiotach razem. [O] Nie pamiętam [P] Czy Twoim zdaniem @ Devaz będzie jednym z lepszych redaktorów jakich kiedykolwiek widziałeś na forum? [O] Byli lepsi, ale Devaz również jest "dobry" [P] Co sądzisz o tym, że mój semestr kończy się dopiero w zbliżający czwartek? [O] Nie mam pojęcia dlaczego tak jest. [P] Jest jakaś osoba, której sodówka odbiła i już nie jest sobą? [O] Tak, sylu jest tego świetnym przykładem. [P] Oglądałeś "Skazanego na śmierć"? Jakie są Twoje wrażenia? [O] Możliwe, że oglądałem, ale nie pamiętam co tam się działo xD [P] Chodziłeś kiedyś po czerwonym dywanie? [O] Pewnie, że tak [P] Czy @ PepePanDziobak Twoim zdaniem nie radzi sobie z alkoholem? [O] Dziobak nie jest alkoholikiem. [P] Jak zwalczać alkoholizm u innych osób? [O] Zamknąć na dożywocie. [P] Znasz jakąś osobę, która kopnęła w kalendarz przez alkoholizm? [O] Zależy co w tym przypadku oznacz "znasz", wiem kto, ale nie znałem tej osoby. [P] Znasz jakąś osobę, która umarła z powodu marihuany? [O] Nie. [P] Jesteś za legalizacją tego środka powyżej? [O] Oczywiście, że nie. [P] Piłeś kiedyś whisky? Co sądzisz o tym trunku? [O] Nie odpowiem na to pytanie. [P] Ile wydałbyś max na jedną grę? [O] Jeżeli podobałaby mi się to bez ograniczeń. [P] Czy Twoim zdaniem miałeś ciężkie dzieciństwo? [O] Nie. [P] Czy słuchasz czasami rapujących kobiet? [O] Nie słucham. [P] Wiał silnie dzisiaj w nocy u Ciebie wiatr? (28.01.2022) [O] Owszem, wiał. [P] Umiesz tańczyć? [O] Średnio.. [P] Posiadasz swój ulubiony układ taneczny? [O] Nie posiadam. [P] Jaki taniec tańczyłeś po raz ostatni? [O] Wszystkie. [P] Lubisz zjeść czasami fryteczki? [O] Tak, ale nie za 17 złotych tak jak było na PGA. [P] Jaki sos jest Twoim ulubionym? [O] Dobry sos. [P] KFC czy MC? [O] KFC [P] Adidas czy Nike? [O] Nike [P] Twoja ulubiona marka odzieżowa? [O] 4F [P] Ile masz par butów oraz z jakiej firmy? [O] Dwie pary z Nike i jedną parę nie pamiętam nazwy xD [P] Obstawiasz czasami coś na bukmacherce? [O] Nie [P] Co jesz najchętniej na śniadanie? [O] Jajecznicę. [P] Lubisz może owsiankę? Na mleku czy wodzie? [O] Nie lubię. [P] Obserwujesz stronę forum na Fb? [O] Nie obserwuję. [P] Czy @ Ringo dobrze wykonuje swoją pracę na tym stanowisku? [O] Chyba tak. [P] Lubisz banany? [O] Tak [P] Byłeś kiedyś na siłowni? [O] Tak [P] Wymarzona sylwetka? [O] Ta najlepsza. [P] Jesteś na jakiejś diecie czy jesz co chcesz? [O] Jem co chcę. [P] Ile masz wzrostu i ile ważysz? [O] Dlaczego miałbym Ci o tym powiedzieć? [P] Ronaldo czy Messi? [O] Messi [P] Grałeś kiedyś w piłkę ręczną? Jak wrażenia? [O] Grałem kiedyś, ciekawy sport. [P] Lubisz odpowiadać na czyjeś pytania? [O] Jeżeli są głupie, to nie. [P] Nie czujesz się jak na komisariacie przypadkiem? [O] Nie. [P] A tak a propos, zostałeś kiedyś spisany? [O] Nie miałem takiej okazji. [P] Masz jakieś zwierzę domowe? [O] Psa, jamnika - jest super. [P] Twoja ulubiona woda do picia? [O] z lodowca. [P] Ile najwięcej alkoholu wypiłeś w ciągu 24h? [O] Nie piję alkoholu przecież. [P] Lubisz jak rodzina do Ciebie przyjeżdża? [O] Tak [P] Co sądzisz o Linkiewicz? [O] Nie mam zdania. [P] Kibicujesz Owcy czy Pashy? [O] Pashy. [P] Ulubiony twórca na yt? [O] konopsky przecież. [P] W jakim okresie swojego życia najwięcej oglądałeś yt i co oglądałeś? [O] Różnie, od Hurtworld'a u Isamu po cs'a, a nawet minecraft się znalazł, obecnie na yt oglądam jakieś dramy oraz Darta w wolnych chwila, na ogół wolę Twitch'a. [P] Używasz Spotify? Może podeślesz jakąś fajną składankę? [O] Używam, ale nie podeślę. [P] Byłeś na jakimś koncercie? Jakiego lub jakich artystów? [O] Byłem na kilku, ale to dawno temu. [P] Lubisz zmiany? [O] Jeżeli coś działa dobrze, to nie [P] Umiesz odnaleźć się w różnych otoczeniach? [O] Tak [P] Wspierasz osoby LGBT? [O] Nie [P] Co sądzisz o zakazie aborcji w Polsce? [O] Nie mam zdania. [P] Cofnąłbyś się w czasie do jakiegoś momentu w Twoim życiu? Jak tak to opisz nam ten moment i czemu akurat ten? [O] Chyba nie cofałbym się. [P] Ma się wpływ na swój los? [O] W jakimś stopniu tak. [P] Wierzysz w szczęście lub pecha? [O] w szczęście tak [P] Próbowałeś kiedyś śpiewać? [O] Nie, nie potrafię śpiewać. [P] Umiesz w sudoku? [O] Powiedzmy. [P] Znasz taką osobę jak Gibbs? Co o niej sądzisz? [O] Kojarzę, nic o tej osobie nie sądzę. [P] Pogrywasz czasami w siatę? [O] Nie lubię siatki, ale czasami gram. [P] Twój wymarzony scenariusz to: lato, zimne piwko, znajomi, ognisko i dobra zabawa czy Teamspeak, forum, domek, soczki, chipsy oraz dobra zabawa? [O] Raczej to pierwsze. [P] Posiadasz obok siebie jakieś zbiorniki wodne? Gdzie najbliższy? [O] Sprawdź sobie. [P] Gdy ktoś zwraca Ci uwagę to olewasz ją czy próbujesz być lepszym sobą z dnia na dzień? [O] Ja nie mam wad. [P] Wolisz użyć sarkazmu czy prawdę? [O] Ironii. [P] Bajka z dzieciństwa, która nawet teraz oglądasz? [O] Nie oglądam bajek [P] Utożsamiasz się bardziej ze Shrekiem czy osłem? Co Was łączy, mówię o charakterze? [O] Ciekawe pytanie. [P] Umiesz przegrywać i podziękować rywalowi czy szukasz wymówek i okłamujesz ciągle siebie? [O] Lubię przegrać, bo się czegoś nauczę przynajmniej. [P] Wolisz łagodne kłamstwo czy szczerą prawdę do bólu i łez? [O] szczerą prawdę. [P] Częściej kłamiesz czy mówisz prawdę? [O] Ja zawsze mówię prawdę. [P] Jaki jest Twój prawdziwy charakter? [O] Nie wiem, pewnie jestem zajebistym gościem. [P] Kogo tak naprawdę ukrywasz pod płaszczem osoby, którą widzimy na forum? Opiszesz dla nas prawdziwego siebie? [O] Nie będę opisywał siebie, bo też oddzielam życie prywatne od tego w internecie, jedyny co mogę powiedzieć, że irl jest dobrym człowiekiem. [P] Skąd znasz każdy regulamin? Gdzie się tego nauczyłeś? [O] Wystarczy logicznie myśleć. [P] Kto jest szefem wszystkich szefów? [O] Ja i @ waRRRRRR [P] Komu najwięcej w swoim życiu zawdzięczasz? [O] Sobie. [P] Plany na przyszłość? [O] Brak, nie planuję, bo się wszystko później sypie. [P] Lubisz saunę? Chodzisz czasami? [O] Mało kiedy. [P] Jadłeś kiedyś lunę? [O] Nie. [P] Gorąca czy zimna kąpiel? [O] Gorąca. [P] Wiesz co to jest i na czym polega odnowa biologiczna? [O] Nie wiem na czym polega, bo mnie to nie interesuje. [P] Sportowiec, którego najbardziej podziwiasz? [O] Sport to nie moja bajka, więc też nie ma osoby, którą podziwiam. [P] Interesujesz się jakimiś działami e-sportu? [O] Czasami cs;go obejrzę. [P] Marzyłeś o zostaniu jakimś super bohaterem? Jak tak to jakim i czemu? [O] Pewnie, batmanem xD [P] Ulubiony aktor i aktorka? Może być filmów dla dorosłych. [O] Steven Seagal, Liam Neeson, aktorek brak. [P] Z kim najwięcej alkoholu wypiłeś? [O] Ze znajomym, dawno i nieprawda. [P] Z kim najwięcej zjarałeś? [O] Nie palę. [P] Co sądzisz o Szpaku? [O] Nie znam na tyle by móc cokolwiek tu powiedzieć. [P] Posiadasz głośniki w swoim pokoju? [O] Nie posiadam. [P] Masz swój pokój czy z kimś go dzielisz? Na dole czy na górze? [O] Mam swój pokój, jest on na parterze. [P] Mieszkasz w domku tak? [O] Owszem, chociaż możliwe, że niedługo już w mieszkaniu. [P] Jedzenie słodkie czy słone? [O] Zależy co, z reguły wolę słodycz. [P] Irytują Cię ruskie, w niektórych grach? [O] Nie, dlaczego mieliby mnie irytować? [P] Ulubiona wódka i ta najgorsza? [O] Nie piję alkoholu [P] Urwał Ci się kiedyś film? [O] Nie. [P] Masz remizę w swojej miejscowości? [O] Tak [P] Co myślisz o wstąpieniu do Straży Pożarnej? [O] Nie wstąpię do straży pożarnej, nie moja bajka. [P] Co dziś jadłeś i piłeś? [O] Paracetamol jedynie i wodę. [P] Plany czy sp0ntan? [O] Zawsze chcę planować, ale koniec końców nie planuję i wybieram spontan. Pytania od @ Tayquil [P] jaka jest Twoja ulubiona pizza? [O] Hawajska. [P] Dlaczego to hawajska? [O] Nie mam pojęcia. [P] Gdybym wsadził Ci palec w nos, to który z Nas miałby palec w nosie? [O] Tak. [P] Czy pingwiny mają kolana? [O] Myślę, że mają. [P] Najlepszy kumpel czy milion dolarów? [O] Nie wiem po co mi ten milion. Najlepszy kumpel. [P] Gdybyś miał do wyboru miejsce do mieszkania na całym globie, to gdzie byś chciał mieszkać? [O] Nie zastanawiałem się nigdy nad tym, może USA? [P] Góry czy morze? [O] Morze. [P] Filmy czy gry? [O] Filmy. Dzięki wszystkim za pytania, szkoda, że tak mało, ale chociaż tyle XD Nominuję: @ misiek223 3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75195-102-odpowiedzi-the-end/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Nyguss Napisano 31 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Dziękuje za odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75195-102-odpowiedzi-the-end/#findComment-353297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Marc3l Napisano 31 Stycznia 2022 Donator Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Godzinę temu, The end. napisał: Dział redakcji - redaktorzy do wyrzucenia, oprócz tego nowego. Widzisz @ The end. jednak coś mądrego napisałeś w tych odpowiedziach, a tak to tylko: Nie, Tak, Nie wiem, może, chyba. Rozumiem, że pytań było dużo, ale sam chciałeś. Ja już zacieram rączki i piszę pytania dla @ misiek223, możesz sobie wybrać liczbę między 200 a 300 Godzinę temu, The end. napisał: [P] Mógłbyś szczerze wypowiedzieć się o @ Kostinio? [O] Jest do bana za całokształt, nie wiem dlaczego jeszcze go nie dostał, ale i na to przyjdzie czas. Jak na razie to rozdaje pieniądze na forum, więc można chwilę poczekać Godzinę temu, The end. napisał: [P] Jesz żółty śnieg czasem? [O] Ty możliwe, że jesz, ja nie jem. Skąd te przypuszczenia? Godzinę temu, The end. napisał: [P] Czemu nie typujesz czasami w dziale typera na forum? [O] Jest to nudny dział, nic w nim ciekawego. Nie moja wina, że Dart oraz Badminton to nie są sporty tak popularne jak te, które znajdują się obecnie w Typerce. Może kiedyś ktoś zainteresuje się tymi nudnymi dyscyplinami 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Czy @ P00F dobrze się sprawdza na swoim stanowisku? [O] Gdyby sprawdzał się dobrze, to bym nie miał o nim zdania takiego jakie mam, w kwestii zarządzania społecznością jest mierny. Możesz nam przedstawić swoje zdanie o koledze wspomnianym wyżej? 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Ile masz oblicz? [O] Dwa, te drugie lepsze. A odpowiedzi udzielałeś swoim pierwszym 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Wyrywasz jakieś fajne loszki? [O] Głupie pytanie. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Byłeś kiedyś na randce? [O] Nie wiem czy zapomniałeś odpowiedzieć czy nie chciałeś, ale strzelałbym w to 2. 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Znasz jakąś osobę, która kopnęła w kalendarz przez alkoholizm? [O] Zależy co w tym przypadku oznacz "znasz", wiem kto, ale nie znałem tej osoby. [P] Znasz jakąś osobę, która umarła z powodu marihuany? [O] Nie. Tak tylko wspomnę, że to rzekomo maryśka jest "szkodliwa" :dylu: 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Umiesz tańczyć? [O] Średnio.. Coś czuję, że za tymi trzema kropkami kryje się jakaś długa historia. Co nie @ The end.? 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Ile masz wzrostu i ile ważysz? [O] Dlaczego miałbym Ci o tym powiedzieć? Tak naprawdę to nie potrzebuję Twoich dokładnych wymiarów, tylko sposób w jaki odpowiedziałeś mi na to pytanie, ale to już mam. 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Utożsamiasz się bardziej ze Shrekiem czy osłem? Co Was łączy, mówię o charakterze? [O] Ciekawe pytanie. Szkoda, że bez odpowiedzi bo serio ma one podwójne dno. 1 godzinę temu, The end. napisał: [P] Irytują Cię ruskie, w niektórych grach? [O] Nie, dlaczego mieliby mnie irytować? Może lubisz jak drą Ci się do ucha, carrujesz całą gierkę, a na końcu Ciebie kickują, kto co lubi. 1 godzinę temu, The end. napisał: Dzięki wszystkim za pytania, szkoda, że tak mało, ale chociaż tyle XD Niedawno mówiłeś, że nie wiesz czy znajdziesz czas na wszystkie, a tu nagle zrobiłeś nas w konia XD Reasumując wszystkie odpowiedzi na powyżej zadane pytania. Dowiedziałem się o Tobie, niektórych naprawdę ciekawych rzeczy, a po głębszej analizie już wiem o co chodzi. Dzięki za odpowiedzi i może kiedyś pokażesz ile to dużo pytań 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75195-102-odpowiedzi-the-end/#findComment-353314 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi